2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

yerleşme kanamasıdır canım o testte pozitif gördün mü
Adetim beş gün geçti bugün üç test yaptım belirgin çıktı kan verdim sonucu bekliyorum şimdi geçende böyle leke gelmişti ve boş gebelik oldu o yüzden endişe ediyorum ama zaten olacaksa olur dedim saldım şuan Rabbim en güzel zamanı ayarlar

anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşAllah umarım bu sefer sağlıklı bi gebelik oluşmuştur

Canlar merhaba hepinize biliyorsunuz testim negatif çıktı dün net bir şekilde çarşamba günü adet olacağım sol yumurtalığımda çok fazla delercesine batmalar maalesef bunu da daha önce yaşadım ama adet oldum O yüzden hiç umutlanamıyorum yani yerleşme ağrısı diye ısım yarın sabah duser kesn. 1 kala dusuyor bu sbah 36.6ydı bu ay arada baktıgımda hep 36.6 gttı bıkez 36.8 oldu okdr. Hıc umutlanamıyorum oyüzden. Ancak ve ancak Çarşamba ısım düşmezse test yaparım ben

Hamıle kalınca mı kan sulandırıcı ıgneye basladı.Bı olsaydı yıne tedavı gordugum hastaneye gıderdım kullanırdım sorun degıldı

Senin çatlama olmuş benimde yarin olur bugun pik cikti test

Hamıle kalınca mı kan sulandırıcı ıgneye basladı.Bı olsaydı yıne tedavı gordugum hastaneye gıderdım kullanırdım sorun degıldı
Evet cnm ama öncesinde de bsieyler yapiyorlardir belki yani senin 3 düşükten sonraki hamilelginde kullnman geriyordu

Senin çatlama olmuş benimde yarin olur bugun pik cikti test
Yok cnm bugün dün geceye göre koyu çıktı henüz catlamadi gün içinde çatlar belki yarınki testte belli olur bu şekilde şuan

Eklentiler

• IMG_20250113_102437.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…