2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınız
Canım ilk iki fotoda görmedim diğeri açtığın kapağın izimi yoksa hafif var mi sen çıplak gözle görüyor musun

Ya canım benim maşallah gözün aydın cok sevindim değerinde çok güzel rabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallah
Aminn inşallah darısı sizinde başınıza, allahım kucağınızı boş bırakmasın, insan isteyince 1. de aynıymış 3.de aynıymış allah aratmasın
Saglıkla kucağına al ınsAllah cnm masAllah
Aminn inşallah canım

Canım benimde aynı böyle oldu tekrarladın mı acaba gelişme var mı bende yarın yapmaya çalısıcam

Aminn inşallah darısı sizinde başınıza, allahım kucağınızı boş bırakmasın, insan isteyince 1. de aynıymış 3.de aynıymış allah aratmasın

Aminn inşallah canım
Amin canım inşallah tabiki öyle cnm evladın 1.2.cisi olmuyor isteyen herkese istedigi kadar nasip etsin

Hayırlı olsun canım nasıl güzel bekleyiştir bu sağlıkla gelsin çok mutlu oldum benim adetime 6 gün var bugün test yaptım erken gebelik çıkmadı
Nolur yardımcı olun kim görüyorsa yorum yazın pozitif mi sizce adete 7gun var

Eklentiler

• IMG_5491.png
    548,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_5490.png
    401,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_5476.jpeg
    167,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_5474.jpeg
    111,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_5473.jpeg
    121 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_5472.jpeg
    128,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar benim gebelik testim kalmadığı için sırf meraktan ovülasyon yaptım (1 saat sıvı alımı olmadan akşam yaptım) böyle olması normal mi?
1 ocakta silikleşmişti, yani çatlamıştı yumurta. Beklenen adet 15i ama iki gündür de çok az lekelenme yaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_6109.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 39
Antidepresan kullanıyordum onu bıraktım ama sigarayı bırakamadım
Suanlık bende sigara kullanıyorum ama hamile kalırsam bırakacağım oğluma hamileykende test yaptığın gün bırakmıştım emzirme döneminde de içmedim 2 yaşına kadar sonra tekrar başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…