2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Biraz geç çağırmış sanki belki de tam büyüdüğü zaman denk getirmek istemiştir beni ilaç bittiğinin ertesi günü çağırmıştı belki geç yumurtlama olacaktır bu ay kaçmamıştır inşallah

Test yaptın mı canım
11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_6778.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_6777.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_6773.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 34
11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınız
Bende 5 gun boyunca femara kullandım.yumurtlama takıbı yapıldı.29 aralık da catlatma ıgnesı vuruldum 31 aralık ıse aşılama oldu 15 ocakda test tarihim.ama kızlar benım son adetımde 7 aralık .su an progestan kullanıyorum buda adetımı gecıktırırmı yoksa yıne gunumde mı adet olmam gerekırdı.çünkü 31 aralıkta asılama oldum 1 hafta sonrasıda adet tarıhımdı.test tarıhımde 15 ocak

Umarım çok teşekkür ederim

Benim e gundr 36.5 36.6 arasındaydı bugün sabah 36.0 dı bugunnu çatlıyor pikte olmadı test hicbisey anlamdım bu ay ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…