2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Böyle sankı testı ısıga tutunca kendı izi varmıs gıbı görüyorum.sız ne zaman test verceksınız
Bat Çarşamba günü bende Perşembe günü veririm kanı çünkü testte net çizgi görmek istiyorum Ekim'de gebe olduğumu öğrendim iki gün sonra kaybettim

Anti depresan neden kullanıyordunuz doktor kontrolünde bıraktınız degilmi
Kendi kendime azaltarak bıraktım zaten doktorum 2 aya bıraktıracaktı randevu düşüremedim gebelik planlarken azalttım be bıraktım kendimize iyi hissediyorum panik atak be depresyon için kullanıyordum

Bi sıkıntı olmadı değil mi ben çünkü 1 paket içiyorum bianda bırakacağım bakalım

Kendi kendime azaltarak bıraktım zaten doktorum 2 aya bıraktıracaktı randevu düşüremedim gebelik planlarken azalttım be bıraktım kendimize iyi hissediyorum panik atak be depresyon için kullanıyordum
Benimde migrenim var ilerlemiş bir damarda küçük tıkanıklık ve geçici birkaç leke göründü antidepresan verdi kullanırsam birakamam diye korktum çünkü bekarken kullandığım da yan etkisi çoktu diye bırakmıştım

Merhaba kızlar.
Aranızda +40 yaş gebelik düşünenler var mı acep ?
Varsa yazarsanız çok sevinirim :)

Bana çok iyi geldi canım öisol kullanıyordum ben 150 mg kadar çıkarttı şuan çok iyi hissediyorum ama bıraktım ya nasıl devam eder bilmiyorum inan çok iyi geliyor ama gebelikten sonra düşün bence keşke daha önce antidepresan kullansaydın am fiyorum 4 yıldır bu girdabın içerisindeyim allahım sana da şifa versin

Bat Çarşamba günü bende Perşembe günü veririm kanı çünkü testte net çizgi görmek istiyorum Ekim'de gebe olduğumu öğrendim iki gün sonra kaybettim
Allah saglıkla nasıp etsın ınsAllah.Benımde 5 tane düşügüm var .1 bucuk senedırde gebe kalamıyorum o yuzden bu ay aşılama denedim

Bana çok iyi geldi canım misol kullanıyordum ben 150 mg kadar çıkarttı şuan çok iyi hissediyorum ama bıraktım ya nasıl devam eder bilmiyorum inan çok iyi geliyor ama gebelikten sonra düşün bence keşke daha önce antidepresan kullansaydın am diyorum 4 yıldır bu girdabın içerisindeyim allahım sana da şifa versin

Allah saglıkla nasıp etsın ınsAllah.Benımde 5 tane düşügüm var .1 bucuk senedırde gebe kalamıyorum o yuzden bu ay aşılama denedim
Bu ay bi tedavın uygulandınmı

Tebrik ediyorum canim benim sağlıkla gelsin bebis inşallah
Darısı biz isteyenlerin başına inşallah en kisa zamanda bize de nasip olur pozitif görüp bebis haberi almak
Teşekkürler canım aminn sağlıkla inşallah, o sperm bi gün yumurtayla buluşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…