Anti depresan neden kullanıyordunuz doktor kontrolünde bıraktınız degilmiAntidepresan kullanıyordum onu bıraktım ama sigarayı bırakamadım
Böyle sankı testı ısıga tutunca kendı izi varmıs gıbı görüyorum.sız ne zaman test verceksınızCanım ilk iki fotoda görmedim diğeri açtığın kapağın izimi yoksa hafif var mi sen çıplak gözle görüyor musun
Kan verıceksın dimiBenım de test tarıhım 15 i kızlar
Anladım canım tesekkur ederım cevap verdıgın ıcınO kağıdın bitiş yeri idrar dağılınca orda toplanıyor herkezde genelde zaten çizginin cıkması gereken yer orası değil t olrak gosterilen yer cnm
Canım benıde eklermısın.hoşgeldiniz sat bat yazarsanız ekleyim sizide
Bat Çarşamba günü bende Perşembe günü veririm kanı çünkü testte net çizgi görmek istiyorum Ekim'de gebe olduğumu öğrendim iki gün sonra kaybettimBöyle sankı testı ısıga tutunca kendı izi varmıs gıbı görüyorum.sız ne zaman test verceksınız
Kendi kendime azaltarak bıraktım zaten doktorum 2 aya bıraktıracaktı randevu düşüremedim gebelik planlarken azalttım be bıraktım kendimize iyi hissediyorum panik atak be depresyon için kullanıyordumAnti depresan neden kullanıyordunuz doktor kontrolünde bıraktınız degilmi
Sizin var mı belırtılerınız aramızda ıkı gun var bnmde 29 aralık ovıtrelle 31 aralık aşılama 15 ocak test tarihimŞans getirsin inşallah
Sat:20 Aralık
2 Ocak Ovitrelle vuruldum 3 Ocak aşılama oldum
Bat:17 Ocak
Bi sıkıntı olmadı değil mi ben çünkü 1 paket içiyorum bianda bırakacağım bakalımSuanlık bende sigara kullanıyorum ama hamile kalırsam bırakacağım oğluma hamileykende test yaptığın gün bırakmıştım emzirme döneminde de içmedim 2 yaşına kadar sonra tekrar başlamıştım
Benimde migrenim var ilerlemiş bir damarda küçük tıkanıklık ve geçici birkaç leke göründü antidepresan verdi kullanırsam birakamam diye korktum çünkü bekarken kullandığım da yan etkisi çoktu diye bırakmıştımKendi kendime azaltarak bıraktım zaten doktorum 2 aya bıraktıracaktı randevu düşüremedim gebelik planlarken azalttım be bıraktım kendimize iyi hissediyorum panik atak be depresyon için kullanıyordum
Bana çok iyi geldi canım öisol kullanıyordum ben 150 mg kadar çıkarttı şuan çok iyi hissediyorum ama bıraktım ya nasıl devam eder bilmiyorum inan çok iyi geliyor ama gebelikten sonra düşün bence keşke daha önce antidepresan kullansaydın am fiyorum 4 yıldır bu girdabın içerisindeyim allahım sana da şifa versinBenimde migrenim var ilerlemiş bir damarda küçük tıkanıklık ve geçici birkaç leke göründü antidepresan verdi kullanırsam birakamam diye korktum çünkü bekarken kullandığım da yan etkisi çoktu diye bırakmıştım
Allah saglıkla nasıp etsın ınsAllah.Benımde 5 tane düşügüm var .1 bucuk senedırde gebe kalamıyorum o yuzden bu ay aşılama denedimBat Çarşamba günü bende Perşembe günü veririm kanı çünkü testte net çizgi görmek istiyorum Ekim'de gebe olduğumu öğrendim iki gün sonra kaybettim
Bana çok iyi geldi canım misol kullanıyordum ben 150 mg kadar çıkarttı şuan çok iyi hissediyorum ama bıraktım ya nasıl devam eder bilmiyorum inan çok iyi geliyor ama gebelikten sonra düşün bence keşke daha önce antidepresan kullansaydın am diyorum 4 yıldır bu girdabın içerisindeyim allahım sana da şifa versinBenimde migrenim var ilerlemiş bir damarda küçük tıkanıklık ve geçici birkaç leke göründü antidepresan verdi kullanırsam birakamam diye korktum çünkü bekarken kullandığım da yan etkisi çoktu diye bırakmıştım
Sıcaklıktan gebelik anlaşılıyor mu yani bat günü mü anlayabilirizTam canım ben ateş ölçümüne devam edeyim
Akıntın var mı cnmBenim e gundr 36.5 36.6 arasındaydı bugün sabah 36.0 dı bugunnu çatlıyor pikte olmadı test hicbisey anlamdım bu ay ben ya
Evet canım benm bat 1 gun once 0.2 derece düşer. Bat gunu de 0.4 fln bu ay bakıcam düşmezse test yapıcmSıcaklıktan gebelik anlaşılıyor mu yani bat günü mü anlayabiliriz
Allah saglıkla nasıp etsın ınsAllah.Benımde 5 tane düşügüm var .1 bucuk senedırde gebe kalamıyorum o yuzden bu ay aşılama denedim
Bu ay bi tedavın uygulandınmıBat Çarşamba günü bende Perşembe günü veririm kanı çünkü testte net çizgi görmek istiyorum Ekim'de gebe olduğumu öğrendim iki gün sonra kaybettim
Teşekkürler canımTebrik ediyorum canim benim sağlıkla gelsin bebis inşallah
Darısı biz isteyenlerin başına inşallah en kisa zamanda bize de nasip olur pozitif görüp bebis haberi almak
Senin belirtilerin var mı canım adet sancın akıntın falanBat Çarşamba günü bende Perşembe günü veririm kanı çünkü testte net çizgi görmek istiyorum Ekim'de gebe olduğumu öğrendim iki gün sonra kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?