2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar yumurtlama ve çatlama bittiği halde uzayan alıntının devam ettiği oluyor mu sizde bu ay bu uzayan akıntı beni sürekli şüpheye sokuyor ovülasyon testinde yumurtlama ve çatlamayı çok net gördüm 3 gün önce ama uzayan akıntım devam ediyor ovülasyon testim negatif

Üye AdıSATBATOvulasyon Çatlama İğnesiSonuç
@Puxhu18 Aralık20 Ocak
Lucky_16 22 Aralık18 Ocak31 Aralık31 Aralık
Merhaba
Sat
merhaba
Sat 27 Aralık
Bat 24 Ocak
Beni de eklermisiniz

Evet kızlar benim 4 gün kala testimde erken gebelik testinde çıkmış tı muhtemelen 20.30 falan gittikken kasette çıktı kasette de net bir şekilde 10 üstü çıkıyor silik net yani
kızlar ben ilk test yaptığımda gözle görülemeyecek kadar silikti. Ertesi gün belirginleşti ama yine silikti. Kan verdim o gün ve 100 çıktı. Bir gün önce de olsa olsa 75 olsa kaset test ve erken testte de aşırı silikti ışıkta gözüküyordu. Demem o ki bence o kadar hassas değil. Hassas olan vardır ama olmayanda var

kızlar folikül ksitleri erken adet olmaya neden olur mu? İki ay önce yine kist olmuştu bende, vücut sıcaklığım adetimin yeni bittiği günlerde bile 36.7’ydi normalde yumurtlamadan sonra bu sıcaklıkta oluyordum ben. Bu ay da kistim var ve vücut sıcaklığım yine erkenden arttı

Sat 17 Aralık, bat 16 ocak

Kişiye göredir canım ya da teste göre bata 2 kala 65.40tım. 4kala da testte cıktı mantıken 30lardaydı ama net kırmızı silikti

Sat 7 aralık
Bat 7 ocak
31 aralık aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…