Evet ya hep ından alırdın bugüne kadar hiç kuruma çizgisi bile görmedim dün ilk kez gördümÖyleymiş canm ya ona da güvenim kalmadı
İşte o bi kac gunde bam bam bam heraldee :dBenim bi kac gun oluyo o blirtiler
Ayy canım benim inşallah hadi hayırlı olsunTestlere göre evet yarın kan vermeye gideceğim
Ay çok garip ya niye pik olmuyoruz biz hayret bişey bir arkadaşta senin testinden yapmıştı böyleydi çıkmadı ama sonra hamile kaldı cnm inşallah sanada öyle olur sen takılma teste doktordada göründü zaten yumurtalarKuzum yaptim seni etiketlemistm gozden kavti galiba olmadi yine koyuluk
Ben awox kullanıyorum memnunum en uygunu da o kuruma çizgisi de cikarmiyorÖnerdiğiniz erken gebelik test markaları nelerdirr
Softec diye bi marka vardı sadece nöbetçi eczanede hiç duymadım amaBen awox kullanıyorum memnunum en uygunu da o kuruma çizgisi de cikarmiyor
Bende bu sabah onunla yaptım o da kuruma çizgisi çıkarmadı ama bir kez kullandım o da güzel olabilirSoftec diye bi marka vardı sadece nöbetçi eczanede hiç duymadım ama
Kuzu softec çok iyi ben trendyoldan fellik gellik aradım bulamadım. Sen nerden almıştın ben 14 lü almıştım çok uyguna yine bulsam alıcam.Malesef yaptım bugün de dayanamadım yaptım o da negatif çıktı softec marka erken gebelik testiydi güvenilir mi emin değilim ama çünkü inanmak istemiyorum
Reglme kaç gün var onu da tam bilmiyorum normalde 15ti ama yumurtlama 3ünde oldu belki belli olur diye yapayım diyorumBende bu sabah onunla yaptım o da kuruma çizgisi çıkarmadı ama bir kez kullandım o da güzel olabilir
Bi eczaneden buldum ankarada kalsın diye almistim bugün bi kullanayım dedim internetten malesef almıyorum küçük yerdeyim nolur nolmaz diyeKuzu softec çok iyi ben trendyoldan fellik gellik aradım bulamadım. Sen nerden almıştın ben 14 lü almıştım çok uyguna yine bulsam alıcam.
3unde olduğuna eminsen sanirim üstünden 14 gün geçince gebelik oluyor muhtemelen 17sinde olursun gibi benimde 3 veya 4 ü çünkü ordan biliyorum aynıyız sanırım bu sabah yaptım ama buradaki arkadaşlar erken dedi haklı olabilirler istersen yarın sabah yap çok merak ediyorsanReglme kaç gün var onu da tam bilmiyorum normalde 15ti ama yumurtlama 3ünde oldu belki belli olur diye yapayım diyorum
Evet eğer erkense sonra yapayım en iyisi zaten moral bozuluyor ister istemez3unde olduğuna eminsen sanirim üstünden 14 gün geçince gebelik oluyor muhtemelen 17sinde olursun gibi benimde 3 veya 4 ü çünkü ordan biliyorum aynıyız sanırım bu sabah yaptım ama buradaki arkadaşlar erken dedi haklı olabilirler istersen yarın sabah yap çok merak ediyorsan
İşte o bi kac gunde bam bam bam heraldee :d
Evet ya o garibime gtti bu ay yumurtlayamadik bi turluAy çok garip ya niye pik olmuyoruz biz hayret bişey bir arkadaşta senin testinden yapmıştı böyleydi çıkmadı ama sonra hamile kaldı cnm inşallah sanada öyle olur sen takılma teste doktordada göründü zaten yumurtalar
Ay cnm senin testindede gayet belliydi ne oldu bu testlere ya gerçekten günümüz gelmeden test yapmamak lazım ama duramıyoruz işteLucky_16 kuzu bu arada ben cuma kan verdim 1.01 çıktı
Dün de regl oldum. Çatlama iğnesi hariç 12. Gün erken geldi anlamadım. Sat 11 Ocak Bat 5 Şubat.
14 üne spermyogram testi aldık 1.5 yık önce yaptırmıştık tekrar ettiricez. Benim de reglimin 4. Günü oluyor geç olmaz herhalde değil mi ben de o zaman gidicem doktora
aaa hayırlısı olsun canım inşAllahLucky_16 kuzu bu arada ben cuma kan verdim 1.01 çıktı
Dün de regl oldum. Çatlama iğnesi hariç 12. Gün erken geldi anlamadım. Sat 11 Ocak Bat 5 Şubat.
14 üne spermyogram testi aldık 1.5 yık önce yaptırmıştık tekrar ettiricez. Benim de reglimin 4. Günü oluyor geç olmaz herhalde değil mi ben de o zaman gidicem doktora
Kesinlikle çıkarıyor canım O kesin yaniEvet bana da çıkarıyor gibi geldi ya. Yaptığım an bir şey olmuyor saatler sonra gölge gibi bir çizgi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?