2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bu sayfayı göremiyorum ben gebelik testi mi ?

28 yaşındayım arkadaşlarımın çocukları vs olunca artık geç hissediyorum
Kisa süre oldu evet aslında temmuzda korunmayı bıraksak da yumurtlama vs bilmiyordum sadece o zaman gebe kalindigini iyice araştırdım eylülde farkettjm ki tek gün hamile kaliniyormus ben istersem hemen olacak sanmistim o sebeple biraz tutuştum

Bu sayfayı göremiyorum ben gebelik testi mi ?

28 yaşındayım arkadaşlarımın çocukları vs olunca artık geç hissediyorum
Yok kiz yaşinda bişy yok tam ideal yas benim 30 benim icin gecerli gec kalma mevzusuovulasyon testlerim canim

Eklentiler

• IMG_20250112_123941.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 12
Yok yok hic stres yapma kendine gayet guzel bi yaş daha zamanin var evliliginin tadini çikar

Bence yarın veya 2 güne pik olur gibi burdan öğrendiğim kadarıyla ama belirginlrsmeye başlayınca değerlendirmek gerekiyormus
Senin de mi ilk gebelik olacak bence de daha normal yaşımız ama herkes haber almaya başladı şimdi öyle olunca ister istemez bende bekledim

İnşallah ya doktor utrasonda yumurtalarimi gormese acaba yumurtamadimmi dicem bi kac gun daha devam ediyim bakim
Bence yumurtlama günü biraz kestiriliyor belki oradan anlarsın çamaşır islatacak kadar akinti olabiliyor spermler kolay ilerlesin diye mesela yada kalın saydam beyaz akinti ele geliyor yada gözüne esin daha guzel geliyor shhsshsj

Laboquick kuruma çizgisi çıkarmaz diye biliyorum ümit vermek istemem ama gebelik var bence
Kız yok dün bende de çıktı yumurtlamadan bir gün sonra hamile kalmam mümkün değilse kuruma çizgisi

Eklentiler

• IMG_3382.jpeg
    358,9 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…