2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar benim yumurtlama günümden daha 4 gün geçti ama kasıklarda bi dolgunluk hissediyorum böyle bi şey hisseden var mı

Kesinlikle katılıyorum ne zaman gebelik düşündüm hiç olmayan şeyler oldu bende de ama bu ay sadece karnıma dokununca agri ve kasık ağrısı var elhamdülillah bide herkes mesela ağrım var diyorum diyorlar ki bi dahaki ay hamile kalırsın vucut kendini gebeliğe hazırlıyor vs e sonraki ay yine yok demekki adet gecikmeden bisey olmuyor cidden inşallah sende de vardır Allah bizleri bu isteğimiz korelmeden anne yapsın

sıra sıra topiklere katılarak yıl halkasını tamamlıycam sanrım:)
sat: 27.12 bat:31.01
2. cocuk için ugrasıyorum :)
Burası uğurlu gelir sanada inşallah nezmandir deniyorsunuz bende 2 çocuk denemsindeyim bu ay 3.deneme geçen ayı çok saymıyorum gerçi 1 defa ilişki olmustu

Kuzum çizgiler var kuruma değilse pozitif bence bunlar
İlk yaptığım anda gördüm hep bu çizgileri kuruyunca kamerada gözüktü ama net çıkmadığı için inanmıyorum hiç bugün erken gebelik testi alıp bide onunla deniycem yarın bakalım nolucak

3 veya 4.Ayım olacak aralıkta fırsatımız olmadı yyapmaya ocak güzel bi fırsattı evet ilk bebek aslında tedirginim de ama artık yaşım masum değil gibi hissediyorum yasitlarimdan dolayı shshdjs
Kisa sure olmuş aslinda yumrtlama gunlerini degerlndrrsenz olur inşallah yas kac ki kuzum senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…