2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar merhaba. Benim bata 3 var. Laboquick kaset test yaptım ilk başta bir şey görmedim 1 saat sonra belli belirsiz çizgi vardı. Kuruma çizgisidir diye su tuttum. Suya rağmen alttan flash tutunca gözüküyorsa gerçek çizgi midir

Laboquick kuruma çizgisi çıkarmaz diye biliyorum ümit vermek istemem ama gebelik var bence

Evanora canm ben bugün gidip erken gebelik testi alıcam bı kaç tane nöbetci eczaneden bu ay da olmadı sanırım ama bide onunla deniycem sen kızına gebeyken kaset testte mi gördün o kadar erken ?

Simdi test yaptim bende yine silik cikti anlamadim ya

Evanora canm ben bugün gidip erken gebelik testi alıcam bı kaç tane nöbetci eczaneden bu ay da olmadı sanırım ama bide onunla deniycem sen kızına gebeyken kaset testte mi gördün o kadar erken ?
Hayır canm predictor early de gördüm silik. 8 kala. 4 kala da predictor early de cok net gördüm. Aynı gün birkaç tane kaset test aldım onlarda da gördüm çok silik. Ben de 3 tane erken gebelik testi var ama yapmayı düşünmüyorum çünkü ekstra belirtim yok her ay ki şeyler inşallah vardır kuzum sende. Ama senin kaset testler çok netti sonraki nasıl negatif çıktı

Kizlar bi bakabilirmisz testlere cizgi tamamen yok oldu niye böyle oldu adetten hemen sonra mi yumurtladim acaba yoksa gecmi yumurtlycm @evanora eva0108

Eklentiler

• IMG_20250112_123941.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 22
Canm yaptığım anda görürken kör olduğum silik çizgiler kuruyunca ip gibi gözüktü ama olsa koyulasmazmiydi bilmiyorum ya benim hatam erken gebelik hiç almadım pişman oldum açıkçası hiç bı belirtim de yok her ay olurdu biseyler bu ay yok akıntı var sadece onuda gebeliğe yormuyorum ümidim yok ya

Awoxla neden yapmadın
Çünkü gebelik olmadığını düşünüyorum canım. Önümüzdeki ay yaparım dedim 5 kala 4 kala falan gebelik olursa da onlarla takip ederim dedim. Bir de gerçekten merak etmiyorum bir yoğunlukta aklımda da değil öyle deli gibi istemek de kalmadı bende. Hatta bazen korunsamm mı diye düşünüyorum . IKi ev arsı git gellü yaşamak zor oluyor. Yaşım 33 olcak 1 hafta sonra. Yaş faktörü sadece düşündürüyor beni

Ne araştırması?artık bende belirti kovalamayacagim zaten bu ay ona karar vermiştim ama regl ağrım bir hafta önceden başlıyor buna kayıtsız kalamıyorum çok agriyor
Canım birçok doktor erken gebelik belirtisi olmadığını söylüyor mantıklı düşününce de kızım da hamilelik yaşadığımda her ay olan batmalar vardı. Meme ucu da adet gecikince başladı mesela 6 haftadan sonra hafif mide çalkalanması uyku hali falan 4 hafta bitince yani adet gecikmesi ile başladı yumurtlama sonrası progesteron hormonu yükseliyor ya yaşadığımız her şey ama her şey o hormon yüzündenmiş. Yani hamile çıkanlar da bu hormon yüzünden yaşıyor belirtileri ama gebeliğe yoruyor benim için erken gebelik belirtisi yok yani ancak meme ucu çok acıyacak da erkenden HCG artacak ya da yerleşme kanaması falan. Ayrıca senin dediğin gibi adet ağrısı onn kala başladı ara ara çok adet sancısı çektim geçen ay dedim kesin hamileyim ama olmadı Ben de umarım sen de olur.

Canm çok sararmış idrarı çok damlatmissin beyaz bı çizgi oluşmuş idrarı çok damlattigin için çıkmış bence
Kuzum şu anda evde olsaydım hepsini çekerdim hepsinde bu kuruma çizgileri mevcut ve inan bana iki üç damla damlattım yani minnacık incecik damlıyor hatta 3 damladan fazla hiç damlatma m

Kuzum şu anda evde olsaydım hepsini çekerdim hepsinde bu kuruma çizgileri mevcut ve inan bana iki üç damla damlattım yani minnacık incecik damlıyor hatta 3 damladan fazla hiç damlatma m
O zaman doğrudur canm kuruma çizgisi cikiyodur sanırım en garanti sonucu kan veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…