• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 44
Evet 12.gün bugün yok diğer testte vardı çizgi gerçekten çıplak gözle daha iyi görünüyordu nasip değilmiş
Canım o çizgi gibi duruyor ama idrar sebebiyle test gölgelendiği için öyle gözüküyor benim başıma geldiği için biliyorum aynı şekildeydi

Bende awox testte ve başka marka erken gebeliklerde de olmuştu birkaç kere yaşadım. Net çizgi görmeden heveslenmiyorum artık
Ben öyle olduğınu sanmıyorum çünkü testi açtığımda çizgi pembemsi ha yalancı pozitfitir o ayrı

Nasıl sabah olavak ya korkuyorım aynı şeyi artımedle de daha önce yaşadım hep bundan alırdım daha önce hiç böyle olmamıştı
İnşallah sendeki dogrudur cnm korkma niye korkyorsun hayatın gercekleeiylede yüzleş ek gerekir sabır edecez baska caremiz yok hayırlısı diyip bekliycez

Ay kendimizj bu kadar iyi tanimak da iyi degil isin heyecani da kaçıyor 😅
Benimde test cubugu koyulasiyordu dün yaptigim silik cikti hatta guvenemedim aksam bir daha yaptim yine silik.
Akıntım da azaldi gibi. Niye oylenoldu anlamadim.
Evet braz öyle oluyor cnm😀 havlardanmıdır nedir anlamdım herkezin düzeni dengesi degişti sanki bekle bakim belki yine geç olcak belli olmaz gün aşırı ilişkiyle devam et genede daha olgunlaşmamış demekki cnm

Kızlar merhaba benim çok uyku problemim var uykuya dalmam saatler sürüyo çok kişi papatya çayı önerdi gebelik düşünen kişiler bitki çayı içmeli mi bilginiz var mı ?

Kızlar merhaba kaset test ve erken gebelik testi arasında cok fark varmı sizce hassasiyet olarak
Hayır yok malesef öyle sanıyoruz sadece mesela gecen ben softec erken gebelik aldım 25ml algılıyor kaset testlerde okadar algılıyor ki bazen kasetler 10 hcgyi bile silik cıkartyor zaten yerleşme 7ve 10.günlerde oluyor 12.gündede idrara geciyor anca

Kızlar merhaba benim çok uyku problemim var uykuya dalmam saatler sürüyo çok kişi papatya çayı önerdi gebelik düşünen kişiler bitki çayı içmeli mi bilginiz var mı ?
Bende aynı dertten müzdaripim asla uyuyamıyorum sahurdan sonra yatabiliyorum iyice düzenim bozuldu uyku ilacı alcam artık o deeceye geldim hergün sabaha karsı 5 6 gbi uyuyorum 10da geri kalkıyorum

Bende aynı dertten müzdaripim asla uyuyamıyorum sahurdan sonra yatabiliyorum iyice düzenim bozuldu uyku ilacı alcam artık o deeceye geldim hergün sabaha karsı 5 6 gbi uyuyorum 10da geri kalkıyorum
Bende aynıyım canm oruç gireli daha kötü oldu düzenim sabah 8 de uyuduğum bile oldu çok kötü bi durum ya ne yapacaz bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Bende o şans nerdeee. Bugün de beyaz akıntım başlamış muhtemelen bugün yarın regl olurum
Ay bu ay yine benimde karışık gidiyor kuzum. Keske kolaylikla nasip olsa bebislerin gelmesi bize de 🙁
Evet braz öyle oluyor cnm😀 havlardanmıdır nedir anlamdım herkezin düzeni dengesi degişti sanki bekle bakim belki yine geç olcak belli olmaz gün aşırı ilişkiyle devam et genede daha olgunlaşmamış demekki cnm
Aynen canim yaa. Bakalim bizde degerlendirmeye devam edicez. Tahminim asiri büyümeden catlayan bir yumurtam oldu. Simdi yine yumurtlayacagim gibi geliyor. Bakalim ne zaman nasip artik. Vallahi kafaya takmayacagim dedikce boyle seyler oluyor.
Benimde uyku problemim var napcam bilmiyorum

Ay bu ay yine benimde karışık gidiyor kuzum. Keske kolaylikla nasip olsa bebislerin gelmesi bize de 🙁

Aynen canim yaa. Bakalim bizde degerlendirmeye devam edicez. Tahminim asiri büyümeden catlayan bir yumurtam oldu. Simdi yine yumurtlayacagim gibi geliyor. Bakalim ne zaman nasip artik. Vallahi kafaya takmayacagim dedikce boyle seyler oluyor.
Benimde uyku problemim var napcam bilmiyorum
Ayyy noluyooo bizlere yaaaa🙁🙁

Kızlar ayın 16 17 si gibi kasık batmalarım başladı hala devam ediyor. En son 5 martta bitti adetim. Genelde 33 günde bir olurum. Test yapmayı çok istiyorum sabırsızlandım. Erken mi sizce

Back
X