- 8 Ocak 2025
- 50
- 12
- 3
- 27
2 gün arayla sadece kan takibi yapmayı düşünüyorum testler güven vermiyor12.günü gecikmenin ama testim bu şekilde oldu sizin ki gibş yani bir de ben prodoctorls yaptım yanıltma payı varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün arayla sadece kan takibi yapmayı düşünüyorum testler güven vermiyor12.günü gecikmenin ama testim bu şekilde oldu sizin ki gibş yani bir de ben prodoctorls yaptım yanıltma payı varmış
Benim reglime 10 gün var12.günü gecikmenin ama testim bu şekilde oldu sizin ki gibş yani bir de ben prodoctorls yaptım yanıltma payı varmış
Erken değil mi ama ben bu tarz belirtilerin vs kişidem kişiye değiştiğine inanıyorum gerçektenBenim reglime 10 gün var
Yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrım var birde son 2 gündür meme hassasiyeti yaşıyorumErken değil mi ama ben bu tarz belirtilerin vs kişidem kişiye değiştiğine inanıyorum gerçekten
Ne zaman yumurtladın canımYumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrım var birde son 2 gündür meme hassasiyeti yaşıyorum
29-20 martNe zaman yumurtladın canım
29-20 mart
19-20 martNe zaman yumurtladın canım
Anladım canım cok erken değil mi testte görmek için bilemedim bence yarın ve bir kaç gün testi tekrarla benimde 16sı mesela ama test için erken diye düşünüyorum19-20 mart
Olabilir canım inşallah hamilesindirYumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrım var birde son 2 gündür meme hassasiyeti yaşıyorum
Olabilir canım inşallah hamilesindir
Benim böyleYumurtlamadan beri geçmeyen kasık ağrım var birde son 2 gündür meme hassasiyeti yaşıyorum
Canim marka konusunda bişey diyemem ben eczanden 25tl ye almiştim hic bilinmedik marka çikmişti eczaneden al internettekiler bozuk çikabiliyor bu arada testini atabilirmisinKızlar günaydın en hasas gebelik testi hangisi dün iki testim de gölgeli çıktı bana önerebileceğiniz test var mıeylulesma
İyice koyulaşmadan vermek istemedim çünkü daha önce artımedle yaptım böyle çıktı sonra kan negatifG gozdezynp canım bak senin testinle oynadım var gibi duruyor. Kan verebiliyorsan kan versenee
Eki Görüntüle 3565932
Öyle yapacağım en son ki testlerim bunlar burda da sağ olsun biri renkle oynayıp atmıştıCanim marka konusunda bişey diyemem ben eczanden 25tl ye almiştim hic bilinmedik marka çikmişti eczaneden al internettekiler bozuk çikabiliyor bu arada testini atabilirmisin![]()
Artımed zaten yalancı testin ta kendisi asla güven olmayan bir test. Ne erkeni güvenilir ne normaliİyice koyulaşmadan vermek istemedim çünkü daha önce artımedle yaptım böyle çıktı sonra kan negatif
Gölge şeklinde çıkan çizgilere güvenmeyin derim. Benim başıma geldi ve kanda negatifti maalesefÖyle yapacağım en son ki testlerim bunlar burda da sağ olsun biri renkle oynayıp atmıştı
Canim marka konusunda bişey diyemem ben eczanden 25tl ye almiştim hic bilinmedik marka çikmişti eczaneden al internettekiler bozuk çikabiliyor bu arada testini atabilirmisinKızlar günaydın en hasas gebelik testi hangisi dün iki testim de gölgeli çıktı bana önerebileceğiniz test var mıeylulesma
Bi kac gun sonra tekrarla canim ben goremedim cizgi belki fotoğrafta goremedim bilmiyorumÖyle yapacağım en son ki testlerim bunlar burda da sağ olsun biri renkle oynayıp atmıştı
Tekrardan test yaptım bekliyprıöGölge şeklinde çıkan çizgilere güvenmeyin derim. Benim başıma geldi ve kanda negatifti maalesef
Tekrarladım testi bekliyorumCanim marka konusunda bişey diyemem ben eczanden 25tl ye almiştim hic bilinmedik marka çikmişti eczaneden al internettekiler bozuk çikabiliyor bu arada testini atabilirmisin
Bi kac gun sonra tekrarla canim ben goremedim cizgi belki fotoğrafta goremedim bilmiyorum