2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet sizinkiyle aynı çıkmış gercekten buyuzden erken testleri hiç sevmiyorum ama softec markadan yaptım ben buay memnun kaldm
Gerçekten öyle ben prodoctora hiç güvenmiyorum bu ay laboquick ve awox deniyorum ikisinde de hiç yalancı cizgi cıkmadı bembeyaz testlere güvenim gerçekten kalmadı artık suan bunlar iyi gibi

Gerçekten öyle ben prodoctora hiç güvenmiyorum bu ay laboquick ve awox deniyorum ikisinde de hiç yalancı cizgi cıkmadı bembeyaz testlere güvenim gerçekten kalmadı artık suan bunlar iyi gibi
Ben hiç kullanmadım bunları Awoks burda yapan cok oldu herkez memnundu genel olarak evet

Yok cnm belli ateşim düşmeye başlayınca hep regl oldum şaşmadı yani testlerde negatif yani sanmıyorum olduğunu 😀
Ay kendimizj bu kadar iyi tanimak da iyi degil isin heyecani da kaçıyor 😅
Benimde test cubugu koyulasiyordu dün yaptigim silik cikti hatta guvenemedim aksam bir daha yaptim yine silik.
Akıntım da azaldi gibi. Niye oylenoldu anlamadim.

Ahhahah😅 kocalarin bizden çektiği...
Sakin ol kuzum. Belki erkene gelecektir belli olmaz. Bide pms zaten 1 hafta once basliyor nerdeyse normal yani sinirlenmeler😅 cok iyi kuzumm taze transfer olmasi da güzel 😍
Canim bende yumurtlama kovaliyorum. Iki gun akıntım coktu bugun azalir gibi oldu. Testte silindi bugun anlamadim. Devam teste.
Dün evde sinir patlaması yaşadım valla ağlama krizleri falan nerdeyse adamın üstüne sıcak su torbası fırlatıcaktım :D :D
Sabahta öylesine gebelik testi yaptım ama tabi ki bembeyazdı :D

Dün evde sinir patlaması yaşadım valla ağlama krizleri falan nerdeyse adamın üstüne sıcak su torbası fırlatıcaktım :D :D
Sabahta öylesine gebelik testi yaptım ama tabi ki bembeyazdı :D
Kız dur sakin olll. Ne istiyorsun adamdan. Arada sinirlenmeler oluyor normal ama tüm sinirini de ona yükleme seni böyle yapan hormonlarin sonradan pisman eder hormonlar insani😁 papatya çayı iç kuzum😅
Yaaa keşke pozitif ciksaydi beee 🥲

Ay kendimizj bu kadar iyi tanimak da iyi degil isin heyecani da kaçıyor 😅
Benimde test cubugu koyulasiyordu dün yaptigim silik cikti hatta guvenemedim aksam bir daha yaptim yine silik.
Akıntım da azaldi gibi. Niye oylenoldu anlamadim.
Ben de 2 aydır aynısını yaşıyorum tam koyulasiyor sonra geri siliklesiyor. Yumurta büyümeden mi çatlıyor anlamıyorum ama böyle de hamile kalanlar olmuş sanırım

Ben de 2 aydır aynısını yaşıyorum tam koyulasiyor sonra geri siliklesiyor. Yumurta büyümeden mi çatlıyor anlamıyorum ama böyle de hamile kalanlar olmuş sanırım
Benim onceki ay basima gelmisti, test koyulasti pik beklerken silindi. Ama devam ettim yapmaya, 2.gün tam pik oldu bir anda. Insallah bu ay da öyle olur. Bedenimde yumurtlama belirtileri de aktif var. Ovülasyon testlerinin hassasiyeti yüksek olunca yumurta da belli bir seviyenin üstüne cikmayip catlayinca bence kopkoyu cizgi olmuyor olabilir.
Test yapmaya devam etmek lazim ama birakmamak lazim 💗

Nasıl sabah olavak ya korkuyorım aynı şeyi artımedle de daha önce yaşadım hep bundan alırdım daha önce hiç böyle olmamıştı
Benimde 8 gün gecikmem vardı kan verdim negatif. Ama bende kasık göğüs ağrısı ve beyaz akıntı var. Bu süreçte daha önce kan verdiniz mi hiç?

Günaydın kızlarrrr nasılsınız benim testime bakabilir misinizzz 🫶🏼🫶🏼🌸

Eklentiler

• IMG_2748.webp
    IMG_2748.webp
    92,5 KB · Görüntüleme: 46
Kız dur sakin olll. Ne istiyorsun adamdan. Arada sinirlenmeler oluyor normal ama tüm sinirini de ona yükleme seni böyle yapan hormonlarin sonradan pisman eder hormonlar insani😁 papatya çayı iç kuzum😅
Yaaa keşke pozitif ciksaydi beee 🥲
Bende o şans nerdeee. Bugün de beyaz akıntım başlamış muhtemelen bugün yarın regl olurum

Benimde 8 gün gecikmem vardı kan verdim negatif. Ama bende kasık göğüs ağrısı ve beyaz akıntı var. Bu süreçte daha önce kan verdiniz mi hiç?
Yok canım benim 8. Günde negatif çıktı bir belirtim de yok safeve affedersin aşırı ağrılı gaz sancım oldu dün ki iki testim silik çıktı ama

Back
X