2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar sıfır testimde hayalet çizgi çıktı allah aşkınıza heyecandan ölcem bakın ne olur alttaki yeni ne olur bakın bi çıplak gözle daha iyi görünüyor
Ben gölge görüyorum canım senin reglim baya gecikmişti diye hatırlıyorum sabah ilk idrarla tekrarla bence bide hangi marka ?

Kuzum cumartesi kontrolüm vardı işte smear verdim bi de. Doktorum rahim iyi gözüküyor taze transfer yapabiliriz dedi. Adeti bekliyoruz işte aslında bir hafta var ama benim karnım ve belim çok ağrıyor bugün regl olucakmışım gibi. Bir de üzerimde aşırı bir sinir var eşimi öldüresim geliyor durduk yere 😂 Sen naptın canım
Ahhahah😅 kocalarin bizden çektiği...
Sakin ol kuzum. Belki erkene gelecektir belli olmaz. Bide pms zaten 1 hafta once basliyor nerdeyse normal yani sinirlenmeler😅 cok iyi kuzumm taze transfer olmasi da güzel 😍
Canim bende yumurtlama kovaliyorum. Iki gun akıntım coktu bugun azalir gibi oldu. Testte silindi bugun anlamadim. Devam teste.

Demi bence de eşimde heöe. Kan verelim diyorda ben de net çizgi görmek istiyorum bayram tatili de araya girecek bilemedim
Canim bende sabah veya ertesi gun yapacak kadar test al eczaneden 2 3 günlük mesela. Cumaya da randevu al. Koyulasma olursa gider kan verirsin. Hastaneye gidersen aynı gün cikar

Elim ayağım titriyor ya
Sakin ol canım hevesini kırmak istemiyorum ama geçen ay prodoctorla test yaptıgımda yalancı çizgi cıkmıştı hemde ilk 5 dakikada garantilemek için testi tekrarla bence ama inşallah gebelik vardır cok sevinirim. Belirtin vs var mı? Bak benim testimide ekledim

Eklentiler

• IMG_1395.webp
    IMG_1395.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 26
Sakin ol canım hevesini kırmak istemiyorum ama geçen ay prodoctorla test yaptıgımda yalancı çizgi cıkmıştı hemde ilk 5 dakikada garantilemek için testi tekrarla bence ama inşallah gebelik vardır cok sevinirim. Belirtin vs var mı? Bak benim testimide ekledim
Yok sadece adet gecikmesi o kadar ama iki tane yaptım daha önce de yaptım bu testten hiç böyle çıkmamıştı

Evet sizinkiyle aynı çıkmış gercekten buyuzden erken testleri hiç sevmiyorum ama softec markadan yaptım ben buay memnun kaldm

Back
X