- 16 Eylül 2024
- 2.953
- 1.823
- 48
Regl günü bile zor belli olan cizgiler görüyoruz forumda canim. Belli olmaz o yüzden.Sanmıyorum cnm ya bugün cok sık regl agrısı yasadım olsa silik te olsa cıkardı belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl günü bile zor belli olan cizgiler görüyoruz forumda canim. Belli olmaz o yüzden.Sanmıyorum cnm ya bugün cok sık regl agrısı yasadım olsa silik te olsa cıkardı belki
Olabilir cnm nebilim ben yinede adetimi bekliyim ateş düşmezse ozman acabamı derim hayırlısıRegl günü bile zor belli olan cizgiler görüyoruz forumda canim. Belli olmaz o yüzden.
Atesin kac cikiyor canim mesela bugun dün falan kac çıkmıştıOlabilir cnm nebilim ben yinede adetimi bekliyim ateş düşmezse ozman acabamı derim hayırlısı
3gündür sabit 36.5 gidiyordu bugün sabah 36.4 çıktı düşüş başladı cnm salı yada carsamba olurum muhtemelen gecen ay 35.9 ile adet olmuşum cnm neyse adetim gelmeden son günlerimi daha dolu gecireyim bari Kadir gecesine geliyor inşallah ogunu olmam cüzleri bitirmem lazımAtesin kac cikiyor canim mesela bugun dün falan kac çıkmıştı
3gündür sabit 36.5 gidiyordu bugün sabah 36.4 çıktı düşüş başladı cnm salı yada carsamba olurum muhtemelen gecen ay 35.9 ile adet olmuşum cnm neyse adetim gelmeden son günlerimi daha dolu gecireyim bari Kadir gecesine geliyor inşallah ogunu olmam cüzleri bitirmem lazım
Catlamadan eminseniz yok malesef 2.ci bir yumurtlama yoksa tabi ateşte ölçyorsanız ordanda anlarsınız bende bu güzel mübarek ayda kalmayı cok istedim özellikle ama nasip te yokmuş bu ayda yinede cok şükür bu günümüze önümüzdeki aylara bakcaz sabırla isyan etmeden bekliycez bebklermizinde kaderinde dogmak ne zman yazıldıysa ozman bizlere gelecek inşallahBende dün test yaptım negatif bata 3 gün vardı. Oysaki çok umutluydum. Tekrar pozitife dönme ihtimali var mıdır
Yumurtlamamın ne zaman olduğunu bilmiyorum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Adetim den 1 hafta sonra başladım ama hiç yakalayamdım yada anlayamdım testlerden bilmiyorum. Gün aşırı ilişki yaşadık bu güne dek. Ateşte ölçmüyorum. Herşey nasip kısmet. Bende bu ay kalmayı çok istedim. Hala umudum var bilmiyorum inşallah olur. Gecikmeyi bekleyecem. Rabbim bu mübarek ramazan ayında isteyen herkese nasip etsin inşallahCatlamadan eminseniz yok malesef 2.ci bir yumurtlama yoksa tabi ateşte ölçyorsanız ordanda anlarsınız bende bu güzel mübarek ayda kalmayı cok istedim özellikle ama nasip te yokmuş bu ayda yinede cok şükür bu günümüze önümüzdeki aylara bakcaz sabırla isyan etmeden bekliycez bebklermizinde kaderinde dogmak ne zman yazıldıysa ozman bizlere gelecek inşallah![]()
Benim vucut ısım düşük demek ki. Benim 35.9 ve 36.1 arasında gidip geliyor genelde. Bir bugun sabah hemen uyandigimda degil de birkac dakika sonra ölçtüm 36.4 çıktı bende pek dikkate alamadim. Ama ov.testi yaptim koyulasma var. Yaklaşıyor yumurtlama sanirim. Nasip artik.3gündür sabit 36.5 gidiyordu bugün sabah 36.4 çıktı düşüş başladı cnm salı yada carsamba olurum muhtemelen gecen ay 35.9 ile adet olmuşum cnm neyse adetim gelmeden son günlerimi daha dolu gecireyim bari Kadir gecesine geliyor inşallah ogunu olmam cüzleri bitirmem lazım
Canim hosgeldin, epey olmus regl olmayali. Bazen döngü degisiklikleri olabiliyor. Gebelik olmadigina eminsen adacayi kekik cayi falan tuketebilirsin aslinda. Reglini erkene ceker.Kızlar selamlar herkese uzun süredir yoktum buralarda ama sizleri ara ara tekip ettim ben hala regli olamadım sat 4 subattestlerim negatif ancak bende pcos var ve sanırım geç yumurtladım geçtiğimiz hafta yumurtlama ağrılarım oldu hissettim yanii bu ay sadece geçtiğimiz hafta oldu o ağrılar büyük ihtimal geç yumurtladım bu ayın sonu regli olmam gerekiyor olmazsam test yapıcam negatif gelirsede direk dr gidiyo olucam
![]()
Teşekkür ederim canım epey oldu evet doktorum regli oldugumda cağırdı ancak olmadıgım için gidemedim yumurtlama akıntılarıö ve ağrılarım geçtiğimiz hafta oldu 17 mart catlama oldu gibi hissettim cünkü kasık batmalarım o günden sonra bitti ve cok yoğun beyaz akıntılarıö başladı 14 gün sonra bir test yapıp yoksa de gideceğim kesinCanim hosgeldin, epey olmus regl olmayali. Bazen döngü degisiklikleri olabiliyor. Gebelik olmadigina eminsen adacayi kekik cayi falan tuketebilirsin aslinda. Reglini erkene ceker.
Bence yaklaşıyor cnm kaçıncı gündesin adetken adetten sonra yumurtlama görene kadar benimde düşük çıkıyor catlamadan sonra yükseliyor yavaş yavaş adete 4 kala da adet olcaksam tekrar düşmeye başlıyor ve adet ısıma düşüncede adetim geliyorBenim vucut ısım düşük demek ki. Benim 35.9 ve 36.1 arasında gidip geliyor genelde. Bir bugun sabah hemen uyandigimda degil de birkac dakika sonra ölçtüm 36.4 çıktı bende pek dikkate alamadim. Ama ov.testi yaptim koyulasma var. Yaklaşıyor yumurtlama sanirim. Nasip artik.
O zaman insallah olmazsin da bebisin gelirTeşekkür ederim canım epey oldu evet doktorum regli oldugumda cağırdı ancak olmadıgım için gidemedim yumurtlama akıntılarıö ve ağrılarım geçtiğimiz hafta oldu 17 mart catlama oldu gibi hissettim cünkü kasık batmalarım o günden sonra bitti ve cok yoğun beyaz akıntılarıö başladı 14 gün sonra bir test yapıp yoksa de gideceğim kesin
Olabilir canim valla bende pek bilmiyorum. Bu ay erken yumurtlama olacak benim diye tahmin ediyorum canim. Bakalim sabahta olcecem bakalim ne cikacak.Bence yaklaşıyor cnm kaçıncı gündesin adetken adetten sonra yumurtlama görene kadar benimde düşük çıkıyor catlamadan sonra yükseliyor yavaş yavaş adete 4 kala da adet olcaksam tekrar düşmeye başlıyor ve adet ısıma düşüncede adetim geliyor
Aynen takip et bakalım benimde buay nasıl oldu hiç bişey anlamadım vala catladımı catlamadimi 2.ci yumurta büyüdümü cstladımı kistmi oldu yine hiçbir fikrim yok kurcalamıyorumda artık amannn sıkıldım vallaO zaman insallah olmazsin da bebisin gelir
Olabilir canim valla bende pek bilmiyorum. Bu ay erken yumurtlama olacak benim diye tahmin ediyorum canim. Bakalim sabahta olcecem bakalim ne cikacak.
Regl biteli bugun 4 gün fln oldu.
Babylove naçizane fikrim her ay adetin 2. Günü kan tahlili ver. Özellikle Fsh e2 ve Prolaktin. Daha sonra adetin 10. Günü e2 tekrar ölçtürüp yumurta kalitesini de anlamış olursun. Ona göre fe umutlanırsın. Şu on günlük tüp sürecinde onu anladım. Yumurta var evet ama nasıl kaliteli mi ? Ve Prolaktin yüksek olması zaten gebeliğe engel. Temkinli gitmek lzım.Benim vucut ısım düşük demek ki. Benim 35.9 ve 36.1 arasında gidip geliyor genelde. Bir bugun sabah hemen uyandigimda degil de birkac dakika sonra ölçtüm 36.4 çıktı bende pek dikkate alamadim. Ama ov.testi yaptim koyulasma var. Yaklaşıyor yumurtlama sanirim. Nasip artik.
Kızlar acil bakar mısınız hemen çıktı awox marka
Bakalim sabah ne cikacak bende merakla bekliyorum. Test koyulasmaya devam eder de pik görürüm inşallah hemen. Gecen ay gec yumurtlamiatim. Bu ay akintimdan anladim erken olacagini.Aynen takip et bakalım benimde buay nasıl oldu hiç bişey anlamadım vala catladımı catlamadimi 2.ci yumurta büyüdümü cstladımı kistmi oldu yine hiçbir fikrim yok kurcalamıyorumda artık amannn sıkıldım valla![]()
Teşekkür ederim önerin icin canımBabylove naçizane fikrim her ay adetin 2. Günü kan tahlili ver. Özellikle Fsh e2 ve Prolaktin. Daha sonra adetin 10. Günü e2 tekrar ölçtürüp yumurta kalitesini de anlamış olursun. Ona göre fe umutlanırsın. Şu on günlük tüp sürecinde onu anladım. Yumurta var evet ama nasıl kaliteli mi ? Ve Prolaktin yüksek olması zaten gebeliğe engel. Temkinli gitmek lzım.
Hafif kızarmaya başladıysa testin yakında koyulaşır cnm ben yaptığım zamanda 3 gün içinde pik oluyordu görürsün bir kaç güne bence 27 Şubat doktora kontrole gitmiştim yazmıştım aslında adetken alltan baktı gecen aydan catlammış bir yumurta kistin var demişti sonra sol tarafa cevirdi kamerayı bak burdada 2 tane kaliteli yumurta var bu ay için dedi bende gördüm ekrandan işte o iki yumurta ne oldu bilmyorum buayBakalim sabah ne cikacak bende merakla bekliyorum. Test koyulasmaya devam eder de pik görürüm inşallah hemen. Gecen ay gec yumurtlamiatim. Bu ay akintimdan anladim erken olacagini.
Bu ay senin 2 yumurtan mi var demisti doktorun canim. Ay bazen geliyor dimi o sıkılma perileri. Yalniz degilim iyi bari![]()