Adet gunu yap test olmazsan o zmn net ciksr benceAdetime 4 veya 5 gün kaldı canım evet bide geçen ay reglimin düzeni bozuldu hepten artık vücudumu dinleyerek yapıyorum yumurtlama işini zaten ne zaman hamilelik düşünmeye başladım yumurtlama gününde kasık acısına kadar hissediyorum
Benimde geçen ay lekelenmem oldu adet günüm ve daha önce hiç olmamıştı ve ertesi gün bitti sonra 2 gün sonra regl oldum çok saçma:ddO kadar haklisn ki bu konuda gecen ay ara lekelenme bile yasadim mide bulantisi haric butun belirtiler vardi adet bile geckmişti ama sonu husran sanirim pskojik yşiyoruz
Malesef yaptım bugün de dayanamadım yaptım o da negatif çıktı softec marka erken gebelik testiydi güvenilir mi emin değilim ama çünkü inanmak istemiyorumAdet gunu yap test olmazsan o zmn net ciksr bence
Bnmde basima o durum ilk defa glmisti yumurtlama knamasid olabiliyormusBenimde geçen ay lekelenmem oldu adet günüm ve daha önce hiç olmamıştı ve ertesi gün bitti sonra 2 gün sonra regl oldum çok saçma:dd
Evet önceki aydan sokulmeyen varsa da gelebiliyormus yumurtlamayla ne garip haneden hiç olmazdı ne zaman dikkat etmeye başladım böyle şeyler olduBnmde basima o durum ilk defa glmisti yumurtlama knamasid olabiliyormus
Erken yapiyosun cnm Hatta doktrlar bir hafta gecsin diyorlar test icinMalesef yaptım bugün de dayanamadım yaptım o da negatif çıktı softec marka erken gebelik testiydi güvenilir mi emin değilim ama çünkü inanmak istemiyorum
Erken test içinde mi 1 hafta geçmeli onu bilmiyordum ve sabırsızlanıyorum matmazelin dediği gibi yumurtlama günüm 4 u yine de beklemem gerekir mi peki adetin gecmesiniErken yapiyosun cnm Hatta doktrlar bir hafta gecsin diyorlar test icin
Ay matmazel değil evanora demişErken test içinde mi 1 hafta geçmeli onu bilmiyordum ve sabırsızlanıyorum matmazelin dediği gibi yumurtlama günüm 4 u yine de beklemem gerekir mi peki adetin gecmesini
sıra sıra topiklere katılarak yıl halkasını tamamlıycam sanrım:)Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@nakum 16
Aralık14
Ocak@papatyamm13 13 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
Ocak@birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocak@huzurlu1i 20
Aralık17
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak @kelebek-3 20
Aralık18
OcakLucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @teacherofchemistry 26 Aralık 22
Ocak@Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@Ozerrrr 26 Aralık 25
ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @lokumnazli 22 Aralık 26
Ocak6 Ocak @eva0108 31 Aralık 26
Ocak@abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
OcakM minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
Ne araştırması?artık bende belirti kovalamayacagim zaten bu ay ona karar vermiştim ama regl ağrım bir hafta önceden başlıyor buna kayıtsız kalamıyorum çok agriyorKuzum bu arada Her ay olan kasık batmalarım vardı akıntım fln. Gecen aykı arastırmadan sonra cok rhat bir ay gecırdım bu ay gerçekten de gebelikle alakası yok klask batmaların hamile olsak da yok eminmartk ınsallah cok dha rahat gececek denemme sonralarım eylulesma ovülasyon donemı de güzel olsun beklemek heyecanlı hahaha
Gerçekten sıfır belirti yanı hamilemolmadogım ayler daha çok belirti var mide bulantısı yorgunluk uyku ama şimdi hiç biri yok demkki psikolojikmişNe araştırması?artık bende belirti kovalamayacagim zaten bu ay ona karar vermiştim ama regl ağrım bir hafta önceden başlıyor buna kayıtsız kalamıyorum çok agriyor
Canım hamile misin?Gerçekten sıfır belirti yanı hamilemolmadogım ayler daha çok belirti var mide bulantısı yorgunluk uyku ama şimdi hiç biri yok demkki psikolojikmiş
Geçen kasimda inanılmaz bas agrisi oldu migren gibi hayatimda hiç olmadı mesela daha önce siteye giriyorum yazıyorum bas agrisi hamilelik belirtisi mi hop öyleymiş bende diyorum heralde hamileyim yaGerçekten sıfır belirti yanı hamilemolmadogım ayler daha çok belirti var mide bulantısı yorgunluk uyku ama şimdi hiç biri yok demkki psikolojikmiş
Testlere göre evet yarın kan vermeye gideceğimCanım hamile misin?
Kuzum bu arada Her ay olan kasık batmalarım vardı akıntım fln. Gecen aykı arastırmadan sonra cok rhat bir ay gecırdım bu ay gerçekten de gebelikle alakası yok klask batmaların hamile olsak da yok eminmartk ınsallah cok dha rahat gececek denemme sonralarım eylulesma ovülasyon donemı de güzel olsun beklemek heyecanlı hahaha
Bence hamile olabilirsin ama ben artı med prodoctor days comfort vs o testlere güvenmiyorum beni çok üzdüler zamanında o yüzden bence ertesi gün tekrar etmek en doğrusu şuan için gibi sanirimbu sabah prodoctor ile erken gebelik testi yaptım. Sabah yaptım baktım ilk beş on dk bişey yok yattım uyandım uyandığımda çok çok silik çizgi vardı uzun zamandır adet olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor. 16 aralık ilk adet tarihimdi 29 aralıkta ovuslasyon testim pikti beklenen adet tarihimde 16 ocak. Perşembe günü dayanamayıp kan testine gitmiştim <2.30 negatifti o yüzden pek ümidim yok ama şimdi böyle olunca yine emin olamadım yorumlar mısınız siz nasıl öğrenmiştiniz sizce yokmu veya vardır ama çok erken olduğu için mi böyledir
Hadi inşallah oyledir sag salim hayirla sonuclanir bizlere de dua edersen çok güzel olurrrTestlere göre evet yarın kan vermeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?