2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Adet gunu yap test olmazsan o zmn net ciksr bence

O kadar haklisn ki bu konuda gecen ay ara lekelenme bile yasadim mide bulantisi haric butun belirtiler vardi adet bile geckmişti ama sonu husran sanirim pskojik yşiyoruz
Benimde geçen ay lekelenmem oldu adet günüm ve daha önce hiç olmamıştı ve ertesi gün bitti sonra 2 gün sonra regl oldum çok saçma:dd

Kuzum bu arada Her ay olan kasık batmalarım vardı akıntım fln. Gecen aykı arastırmadan sonra cok rhat bir ay gecırdım bu ay gerçekten de gebelikle alakası yok klask batmaların hamile olsak da yok eminm artk ınsallah cok dha rahat gececek denemme sonralarım eylulesma ovülasyon donemı de güzel olsun beklemek heyecanlı hahaha

sıra sıra topiklere katılarak yıl halkasını tamamlıycam sanrım:)
sat: 27.12 bat:31.01
2. cocuk için ugrasıyorum :)

Ne araştırması?artık bende belirti kovalamayacagim zaten bu ay ona karar vermiştim ama regl ağrım bir hafta önceden başlıyor buna kayıtsız kalamıyorum çok agriyor

Ne araştırması?artık bende belirti kovalamayacagim zaten bu ay ona karar vermiştim ama regl ağrım bir hafta önceden başlıyor buna kayıtsız kalamıyorum çok agriyor
Gerçekten sıfır belirti yanı hamilemolmadogım ayler daha çok belirti var mide bulantısı yorgunluk uyku ama şimdi hiç biri yok demkki psikolojikmiş

Bide size bir sorum daha var bimden kiraz saplı yesil cay almistim geçen baya ayın başından beri onu içiyorum sonra dün merak ettim acaba gebeliği engeller mi diye cidden düşük riski diyor Bayadır ben bitki çayı içiyorum her sabah yesil cay içerim gebeliğe engel mi bu

bu sabah prodoctor ile erken gebelik testi yaptım. Sabah yaptım baktım ilk beş on dk bişey yok yattım uyandım uyandığımda çok çok silik çizgi vardı uzun zamandır adet olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor. 16 aralık ilk adet tarihimdi 29 aralıkta ovuslasyon testim pikti beklenen adet tarihimde 16 ocak. Perşembe günü dayanamayıp kan testine gitmiştim <2.30 negatifti o yüzden pek ümidim yok ama şimdi böyle olunca yine emin olamadım yorumlar mısınız siz nasıl öğrenmiştiniz sizce yokmu veya vardır ama çok erken olduğu için mi böyledir

Eklentiler

• IMG_2149.jpeg
    147,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_2148.jpeg
    153,9 KB · Görüntüleme: 22
Gerçekten sıfır belirti yanı hamilemolmadogım ayler daha çok belirti var mide bulantısı yorgunluk uyku ama şimdi hiç biri yok demkki psikolojikmiş
Geçen kasimda inanılmaz bas agrisi oldu migren gibi hayatimda hiç olmadı mesela daha önce siteye giriyorum yazıyorum bas agrisi hamilelik belirtisi mi hop öyleymiş bende diyorum heralde hamileyim ya

Awoxla neden yapmadın

Bence hamile olabilirsin ama ben artı med prodoctor days comfort vs o testlere güvenmiyorum beni çok üzdüler zamanında o yüzden bence ertesi gün tekrar etmek en doğrusu şuan için gibi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…