- 25 Ağustos 2024
- 1.079
- 399
- 38
Amin canım rabbim sanada bekleyen herkese nasip etsin inşallahAnladım canım sağlıcakla alırsın inşallah kucağına![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım rabbim sanada bekleyen herkese nasip etsin inşallahAnladım canım sağlıcakla alırsın inşallah kucağına![]()
Bende bu aralar forumda cok gördüm gecikme yasayanlari orucla alakali olabilir bak dogru. Fazla beslenme olmayinca düzen bozuluyor olabilir.Teşekkür ederim öncelikle
Ben her zaman günümde olurdum en fazla 3 gün gecikirdi bu yaşıma kadar hep böyle gitti
Şimdi eşim de 3 kere öyle yaptığını söyleyince regli de gecikince şüphe duydum normalde şuan bitmiş olması gerekıyordu ve yukutlama dönemim yarın başlaması gerekıyordu
Testler negatif çıktı aşırı yeme isteği başladı oruç tutardım 2 gündür dayanamıyorum açlığa tansıyonum düşer gıbı oluyor hemen yemek ıstıyorum
Çevremdeki herkes de adet gecıkmesınin Ramazan ayında normal olduğunu söylüyor Onuda anlamadım
Vajınısmusu asla yenemedım doktor vs çok gıttım burayı da çok okudum ama hala aynı durumdayım
O kadar haklısın ki ama ben burayı talan ettim her gün her dakika buradayımBende bu aralar forumda cok gördüm gecikme yasayanlari orucla alakali olabilir bak dogru. Fazla beslenme olmayinca düzen bozuluyor olabilir.
10 gün gecikme bekleyip hala regl olmazsan test vermeni öneririm. Dr bana 10 12 güne kadar normal kabul ederiz demisti gecikmeyi.
Belki yeni tutunmaya calisan bir bebis vardir.
Bazi kullanilam materyaller varmis bende burada görmüştüm onlari arastirmani tavsiye ederim cok kisi o sekilde yenmis. Bide pelvik kaslari calistirmak onemli diye anlatmisti arkadasim. Umarim yenebilirsin. Herhangibir travman yoksa aslinda yenebilirsin bence umutsuz olma bu konuda. Biz kadınların yapamayacgi birsey yok
Tamamdır teşekkür ederim peki regl olursam ilaç bitmeden ilacı bırakmalı mıyımBeklemeyin varsa ki şayet gebelik; tutunması için faydalı bile bir ilaç. Direk kullanmaya başlamalısınız.
Yaa vazgecmee gercekten yenebilirsin. Yenersin benceee. Hic kendine güvenini kaybetmee.O kadar haklısın ki ama ben burayı talan ettim her gün her dakika buradayım
Ama artık ne doktor ne ben çare bulamıyorum ne apart ne parmak ne başka bısey yapamıyorum
Ve bir bebişim olmasını o kadar çok istiyorum ki
Bu şekilde bile olsa kendi şahsi düşüncem olsun istiyorum
Ben birkaç gün daha bekleyeyim olmazsam test alır yaparım
Veya kan veririm
İnşallah bolca amin Ramazan ayında herkese nasip etsin rabbimYaa vazgecmee gercekten yenebilirsin. Yenersin benceee. Hic kendine güvenini kaybetmee.
Aynen bekle bence de test de yaparsin kan da verirsin regl olmazsan.
Insallah isteyen hepimize bebisler versin Allahım![]()
7-10 dakikaKızlar ovulasyonda ilk kac dakikayı dikkate almaliyim
İlk 5 dakika diye biliyorum,Kızlar ovulasyonda ilk kac dakikayı dikkate almaliyim
Evet o guc kuvvet gercekten enteresan. Gunlerce hic uyumayip yine de idare edebildigin cok oluyor mesela. Ama kocaya olan tahammul seviyesinde ters oranti oluyorEvet duyuyorum etrafımdakilerden de, nasıl yorulduklarını... yeni doğum yapmış birisi söyledi geçen bana, "insana öyle bir güç kuvvet geliyor ki, sen böyle bir gücün olduğundan habersizsin" dedi. Yani normalde ona şöyle şeyler yaşayacaksın, kaldırabileceksin deseler inanmazmış, ama kendisinde yeni güçler keşfetmiş...
Dedim arkadaş bizi neler bekliyor böyle, mistik güçlerden bahsediyoruz?
Bazen çocuğu evlilikle, eşimle kıyaslıyorum. Bekarken çok rahattım ama evlendikten sonra eşimle birlikte yaşamanın sorumlulukları, üstelik benim kocam da kendisi bir çocuk gibi, ona "bakmak", isteklerine uyum sağlamaya çalışmak bana çocuğa bakmayı hatırlatıyorYoruluyor muyum? Evet, bazen tükeniyorum hatta. Ama her sabah aşkla, sevgiyle uyanıyorum. Bu bana yeter diyorum. Hayat böyle garip bir şey işte...
EyvahEvet o guc kuvvet gercekten enteresan. Gunlerce hic uyumayip yine de idare edebildigin cok oluyor mesela. Ama kocaya olan tahammul seviyesinde ters oranti oluyor![]()
Yerleşme kanamaı olabilir mikızlar ben elendim sanırım kahverengi bi şekilde akıntıyla karışık bir şey geldi az önce
Yok canım söktü bu ay 4 gün erken regl oldum normalde olmazdı böyleYerleşme kanamaı olabilir mi
Bir sonraki ay inşallah kuzumYok canım söktü bu ay 4 gün erken regl oldum normalde olmazdı böyle
İnşallahBir sonraki ay inşallah kuzum![]()
Prolaktin yüksekse incir yemeyin ve genelde şekerli şeylerden uzak durun. Süt hormonu olduğu için ondan yükselir.Canim valla bende pek anlamiyorum benimde 20 çıkmış dr yorum dahi yapmadi. Bende ekstra sormayi unuttum. Zaten biz sormadan onlar birsey demiyor hic. Sen sonuclar icin ne zaman gideceksin ? Diger tahlillerin nasil cikmis canim. Dahiliyeye gidecektin degil mi bugun
Önümüzde ki aya inşallahYok canım söktü bu ay 4 gün erken regl oldum normalde olmazdı böyle
Incir yemiyorum canim bu aralar ama incir havuc gecen ay yapmistim birkac gün. Ay şekerli seylerden bir uzak durabilsem şu insülini de kircam da.Prolaktin yüksekse incir yemeyin ve genelde şekerli şeylerden uzak durun. Süt hormonu olduğu için ondan yükselir.