2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Gebelik belirtisi ve adet belirtisi birbirine benzeyebiliyor. eğer maksimum 42 gün oluyorsa 42 gün geçmesini beklemeniz ve o şekilde test yapmanız öncesinde umutlanıp sonrasında hayal kırıklığı yaşamanızdan iyidir. Psikolojik olarak gebelik belirtileri yaşamak da çok görünen bir hadise. Ben de bebek beklediğim dönemlerde mide bulantılarım olurdu fakat sonrasında adet olurdum. En iyisi günün geçmesini beklemek. Beklemek zor diyorsanız kendinizi farklı konulara odaklamanız zamanın geçmesine bir nebze katkıda bulunabilir.

İnşallah hep dualarimdasiniz canim Rabbim en kisa zamanda herkese nasip etsin o bekleyisin ne kadar stresli oldugunu biliyorum.
Amin canim benim aminn. Gerçekten çok zor bir bekleyis. Hem stres hem endişe hepsi bir arada. Zor oluyor gercekten. Allahım inşallah bebeklerimizin gelecegi haberini almayi ve sonra saglikla kavusmayi nasip etsin isteyen herkese hepimize..

Evanora yengem senin gibi olmuştu. İlk idrar testi yaptı negatif atmıştı sonra. Hiç üstünde durmamıştı tabi 2 defa yumurtladığından haberi yok. Bide stresten regl olmadım deyip hiç bakmadı en son doktora gittiğinde neredeyse üç aylık hamileydi :)) dilerim ki sende öyle olursun.

Ya insanları takmayın benim yaş 40 olmasına rağmen daha bir yılın dolmadı yeni evlendim ne gerek var tüp bebeğe diyorlar. Doğurganlık maalesef eskisi gibi değil. Tüp bebek merkezinde 23 yaşında birini gördükten sonra bunun ne yaşla ne yeni evlenme ile alakası olmadığını da anladım. Bizde tüp bebeğe karar verdik şuan iğnelere devam ediyoruz ve inan kafam daha çok rahatladı. Mesela şunu öğrendim bugün 5. Gün yumurta ölçtü sadece 5 mmden 7 mm çıkmış. Diğeri de kaybolmuş zaten. Buna başlamasaydım ben her ay kendimi de eşimi de strese sokuyordum. En azından sorunumuzun ne olduğunu öğrendik. Artık ona odaklanacaz.

Bekliyorum zaten teşekküt ederim

Amiiin Rabbim benim dularimi kabul etti çok şükür kavusmayida nasip etsin sizin ičinde dua ettim namazda bu mübarek günlerde bekleyişte olan herkese Rabbim hayirli guzel haberler nasip etsiniyi haberlerinizi bekliyorum inşallah kalbin sizinle

Ben artıcak gibi hissediyorum büyük ihtimal geç döllenme oldu

Kızlar benim bat 24 ü bu arada dün test yaptım negatif, biliyordum zaten negatif olacağını da bi umut işte keşke beklemek gerekmese herkes için daha az stresli olur

Eklentiler

• IMG_0548.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 22
Cok sagol canim insallah Allah dualarımızı duyar da isteyen hepimize saglikli evlatlar nasip eder. Sende saglikla kavus bebegine. Insallah güzel haberler veririz sana

Kızlar benim bat 24 ü bu arada dün test yaptım negatif, biliyordum zaten negatif olacağını da bi umut işte keşke beklemek gerekmese herkes için daha az stresli olur
Canim henuz varmis regle. Erken test yapmasaydin keske. Modunu düşürüyor insanin. En iyisi gecikme beklemek.

Canim henuz varmis regle. Erken test yapmasaydin keske. Modunu düşürüyor insanin. En iyisi gecikme beklemek.

Duramadım kuzum ya, bu ay iki güne bir değerlendirdim hep yumurtlamayı da tek gün pik görüp ertesi gün silikleşmiş şekilde gördüm. 3 gün üst üste ilerledim o zamanda. Umutlu muyum bilmiyorum kendimi tutmaya çalışıyorum. Kendimi dinledim çünkü bu ay tüm belirtiler var gibi. Reglden sonra ateş ölçmedim iki gündür 36.7 görüyorum keşke o zaman ölçseydim az çok anlardım şimdi. İnşallah çok beklememiz gerekmez hayırlısıyla sağlıcakla alırız bebeklerimizi

Cok sabirsiz oluyor insan. Ben de regl olmadan onceki haftayi cok zor geçirmiştim. Icimde umutlar firtinasi kopuyordu çünkü. Bizde degerlendirmistik oncesinde gunasiri yumurtlama catlama da 3gun ust üste.. ama olmayinca o kadar yıkıldım ki hala kendime gelemedim. Insan bir defa asiri umutla yaklasip bi anda o umutlari suya düşünce tüm hayatina etki ediyor o mutsuzluk.
Ben bu ay hala toparlanamadim. Reglim bitti sayilir. Bakalim yarin smear testi isteyecegim dr.dan yaparsa , onu da hic vermedim korkuyorum...
Insallah saglikla kavusalim bebeklerimize o kadar üzülüyorum ki bekleyen hepimize gözümüz yolda uzaktan gelen birini bekler gibi kalbimiz pır pır ede ede bekliyoruz.. insallah umutlarımız karşılığını bulur

Canım bende hpv var o yüzden smear geçen ay yaptırdım hiç korkulacak bir şey yok. Saniyelik bir işlem sadece alttan muayene ediyor gibi düşün aa bu muymuş diyeceksin endişelenme, bakmaları iyi bir şey bebeği engelleyecel bir şey var mı o ortaya çıkar biraz da

Ay ne bileyim bazilari korkutucu seyler söylüyor acıyor falan diye. Insallah dedigin gibi benimde kolay gecer canim canim bilmedigimden soruyorum, hpv nin bebege bir engeli var mi veya sana bir rahatsizlik veren durumu var mi ?

Ay ne bileyim bazilari korkutucu seyler söylüyor acıyor falan diye. Insallah dedigin gibi benimde kolay gecer canim canim bilmedigimden soruyorum, hpv nin bebege bir engeli var mi veya sana bir rahatsizlik veren durumu var mi ?
acımıyor inan bana. Bende 3 türü pozitif ancak yüksek riskli olmadığı için kolposkopi vs yapılmadı. İlk geçen yıl öğrendim doktor aşıları önerdi 3 doz aşı oldum seneye gel tekrat bakalım yaşın çok genç dedi bu sene gittim hala pozitif. Seneye tekrar gel dedi yine :) okuduğum kadarı ile gebeliğe engel bir durum yokmuş ancak hpv türü siğil çıkarttan türse normal doğum önermiyorlarmış düşük bi ihtimal olsada bebeğe geçebiliyormuş. Doktorum çoğu kadında var sadece test yaptırmadıkları için haberleri yok dedi. Çok şükür ki benimki siğil çıkaran cinsten değil

Cnm inşallah yükselir değer 2.ci yumurtlamaya göre kac gün var regl olmana yaşadıkların psikolojik te olabilir regl geleceği içinde olabilir çünkü bu değer hamilelik değeri değil şuan yani bu değerle bu belirtiler olmaz umarım tam yükselirken çıkan bir değerdir senki inşallah artar ve gebelik olusuryordur inan çok sevinirim senin adına güzel haberlerini bekliyoruz

Anladim canim insallah seninde temiz cikar sonucun bir sonraki testte. Hersey güzel ilerlesin. Benim test sonuclarim da iyi gelir insallah
Gercekten forumdan neler ogreniyoruz birbirimizden. Oy bide saglikla bebeklerimiz gelseydiii
Senin hormonlar nasil canim baktirdin mi yakin zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…