Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah uyandığında ölçüyor 36.7 36.9 aralığında çıkıyormuşMerhaba Kuzu vücut ısısında geceleri artış oluyor muymuş![]()
Kuzeninde önünde küçüktür işareti var mıydı acaba? Evanoranın direkt 3.3 çıkmış çünkü o yüzden sanırımAaa hayırlısı kuzum. Kuzenimin de o değerde çıkmıştı negatif demişti doktoru nasıl gebelik şüphesi demişler ki
O kadar bilmiyorum kuzum sadece 3.65 çıkmıştı doktoru 5 altı negatif demişti. İnşallah pozitiftirKuzeninde önünde küçüktür işareti var mıydı acaba? Evanoranın direkt 3.3 çıkmış çünkü o yüzden sanırım
Günaydın canim
İnşallah canım dünden beri araştırıyoruz forumda da o değerden yükselenler varmış. Birkaç doktora daha sordu bakalım onlar ne diyecek. Önemli olan artış göstermesi şu anO kadar bilmiyorum kuzum sadece 3.65 çıkmıştı doktoru 5 altı negatif demişti. İnşallah pozitiftir
Ben mesaj attım editöre bi telefon numarası verdiler. Oraya wp den yazmış evanora ama dönüş yapmamışlar bugün arayıp sormayı deneyecek. Direkt pozitif dememişler şüphe var demişler artış olması önemli şu an. İnşallah yükselir ben umutluyumGünaydın canimhesabina ulasmak icin yardim bölümünden editorlere mesaj atma sansi vardi galiba. Oradan denemis mi ?
ya insallah pozitif olur ama bendeVignette gibi düşünüyorum pozitif demiyorlar bu degere sanki, gecikmesi kac gün
Reglden 1 gün önce vermiş olduGünaydın canimhesabina ulasmak icin yardim bölümünden editorlere mesaj atma sansi vardi galiba. Oradan denemis mi ?
ya insallah pozitif olur ama bendeVignette gibi düşünüyorum pozitif demiyorlar bu degere sanki, gecikmesi kac gün
Hesabina erişse de bari bie an evvel.Ben mesaj attım editöre bi telefon numarası verdiler. Oraya wp den yazmış evanora ama dönüş yapmamışlar bugün arayıp sormayı deneyecek. Direkt pozitif dememişler şüphe var demişler artış olması önemli şu an. İnşallah yükselir ben umutluyumforumdan da baktık başka konulara bu değerden artış görenler vardı
İnşallah canım tekrar kan verince netleşir. Senin döngün ne durumda ?Hesabina erişse de bari bie an evvel.
Canim insallah doktorlarin suphesi dogru çıkar. Gruptan birilerinin pozitif haber almasi güzel olur.
Hep negatif ilerliyoruz çünkü.
Canim bende reglimin bitmesini bekliyorum. Yarin 2.gun kan sonuclarim icin gidicem. Demirim falan düşük çıkmış ilac kullanmama ragmen birde dahiliyeye gidicem. Bakalim ne diyecekler dr.lar.İnşallah canım tekrar kan verince netleşir. Senin döngün ne durumda ?
Şimdi bi de düzenli ilişkiye alıştık gebelikte ve sonrasında bu azalacak. Benim korkum da bu nedense huzursuz ediyor beniCanim bende reglimin bitmesini bekliyorum. Yarin 2.gun kan sonuclarim icin gidicem. Demirim falan düşük çıkmış ilac kullanmama ragmen birde dahiliyeye gidicem. Bakalim ne diyecekler dr.lar.
Reglim bitti gibi de tamamen bitsin diye bekliyorum.
Ama bu ay bir degisik hissediyorum. Gecen döngümde cok umutluydum daha ilk günden. Bu defa da daha deneemeye bile baslamadan hic umut yok icimde. Olmadıkça sanki daha da zorlaşıyor gibi geliyorçok karışık kafam..
Sen ne durumdasin canim
Ay kuzum gebelik olussun da bebek dogduktan sonra yine iliski olur. O hic dert edilecek birsey degil. Saglikla bebek tutunsun da.. en zoru o.Şimdi bi de düzenli ilişkiye alıştık gebelikte ve sonrasında bu azalacak. Benim korkum da bu nedense huzursuz ediyor beni![]()
Evet orası da doğruAy kuzum gebelik olussun da bebek dogduktan sonra yine iliski olur. O hic dert edilecek birsey degil. Saglikla bebek tutunsun da.. en zoru o.
Zaten emin ol ilk 3 ay aklina bile gelmiyor birliktelik fln. Ben 3.ayin sonuna dogru bi eşime yukselmeye baslamistim hamile iken ama hala yasakti. Sonra iste zaten kaybettim bebegimi. Insan o hamilelik duygusunu tattiginda tek odagi bebegi oluyor. Karninda sana bagli bir can var ve onu tehlikeye atacak herseyden uzak duruyorsun..Evet orası da doğruAy benim de taaa ilerisi için bile kaygılanmam şaka mı gerçekten
![]()
Canım imkanınız varsa kısa bir tatile gitsenize siz hiçbir şey düşünmeden, sadece kafa dinlemek için inan bana çok iyi gelecek sanaKızlar bilmiyorum sizler nasılsınız ama bende umutlan tükeniyor icten içe.. anlayamadim neden böyle oldu ama, cevremde cocuk planlayip hemen hamile kalanlar o kadar cok ki. Ben gibi düşük yapip 2 3 aya hamile kalan da cok. Ama bi bakiyorum kendime diger insanlarin ilk denemede tutturdugu bende olmadi bir türlümoral olarak epey düşük moddayim.
Allahim saglikla kolaylikla hamile kalıp dogurup büyütmeyi nasip etsin cocuklarimizi hepimize inşallah![]()
Cok sagol canim tavsiyen içinCanım imkanınız varsa kısa bir tatile gitsenize siz hiçbir şey düşünmeden, sadece kafa dinlemek için inan bana çok iyi gelecek sana![]()
Kuzum ben hiç yaşamadığım için bahsettiğin şeyleri anlayamıyorum açıkçası. Bebeğim karnımdayken eminim ben de senin gibi düşünürüm ama şu an eşimle aramız açılır diye çekiniyorum. Asla anlayışsız bir insan değil ama ne biliyim.Zaten emin ol ilk 3 ay aklina bile gelmiyor birliktelik fln. Ben 3.ayin sonuna dogru bi eşime yukselmeye baslamistim hamile iken ama hala yasakti. Sonra iste zaten kaybettim bebegimi. Insan o hamilelik duygusunu tattiginda tek odagi bebegi oluyor. Karninda sana bagli bir can var ve onu tehlikeye atacak herseyden uzak duruyorsun..
O kadar mucizevi birsey ki o hisleri Allahım tüm isteyenlere nasip etsininsallah en yakın zamanda hamilelik haberlerimizi alalim
![]()