Pik kuzu vücut ısın nasılPik mi sizce? Önceki güne göre hemen nasıl bu kadar koyulaşmış kafam karıştı.
Eki Görüntüle 3561479
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik kuzu vücut ısın nasılPik mi sizce? Önceki güne göre hemen nasıl bu kadar koyulaşmış kafam karıştı.
Eki Görüntüle 3561479
Ay var gibii kan ver benceKızlar bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Ve bu kadar erken sonuç verebilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi
Ateş ölçerim yok bakamadım ama bi değişiklik hissetmiyorumPik kuzu vücut ısın nasıl
Kesinlikle canım çok haklısın. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Benim BAT 25 mart inşallah güzel haberler yazarım buraya.Degerlendirdiysen ilk haftada da icin rahat olsun canim isteinşallah bu denemelerimizde bizlere de nasip olur bebislerimizin gelmesi
amiiin tüm dualarimiz ortak zaten hep ayni seyi isyiyoruz. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
O kadar haklisin ki herkes ya hamile ya ikinciyi doguruyor. Insallah Allahım bize de nasip eder bu duyguları tatmayı. Gercekten insan cok istiyor anne baba olmayi. Evlat kokusu almayiAllahım olmayan ve isteyen herkese evlat versin inşallah
Etrafimizdakilerin kimi gizliyor kimi de gözümüze sokuyor. Ne bileyim böyle bizde araftayiz. Allah bizim de kucagimizi evlatlarimizla doldursun kimsenin cocugunda gözümüz yok...
Merhaba ateş ölcumunu sabah dil altindanmi yapiyorsunuzBizim aynıydı yumurtlama belirtin varmı birde her sabah ölçüm yapıyorum her geçen gün yükseliyor ateşim biraz biraz dün 35.8di bugün 36.1 olmuş
Az kalmis bat a. Insallah güzel haber alirsin da, bizler de pesinden geliriz pozitifleKesinlikle canım çok haklısın. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Benim BAT 25 mart inşallah güzel haberler yazarım buraya.
Caniiim naber nasilsinn ? Ben reglin bitmesini bekliyorum canim gerisi bildigin gibi. Sen ne durumdasin.İyi akşamlar kızlar nasılsınız ne var ne yok
Amiin canım inşallahAz kalmis bat a. Insallah güzel haber alirsin da, bizler de pesinden geliriz pozitifle
Amin canim aminn gönlümüzdekiler nasip olur inşallah![]()
Merhaba evet her sabah aynı saatte yataktan hiç kalkmadan ölçmen lazım.Merhaba ateş ölcumunu sabah dil altindanmi yapiyorsunuz
Negatif çıktı canım akşamına da regl oldum hayırlısı diyoruz yine napalımİnşallah vardır canım bana da haber ver![]()
Vala buay benim durumlar karma karışık pek bakamadimda baya yorucu ve kosturmali geçiyor ya biz hep birilerindeyiz ya hep birileri hep bizde Ramazan'ın başından beri bir akşam tek başımıza oturamadik bile bir gün bgun oglumuda tekrar cildiyeye götürdüm ondada döküntü oldu cildinde tekrar başka ilaclar ve losyon yazdı birde o dertle uğraşıyorumCaniiim naber nasilsinn ? Ben reglin bitmesini bekliyorum canim gerisi bildigin gibi. Sen ne durumdasin.
Cnm sen nasilsin nasıl gidyor hamislikMerhaba evet her sabah aynı saatte yataktan hiç kalkmadan ölçmen lazım.
Canım çok ağır grip geçiriyorum 3 hafta oldu iyileşemedim geçiyor gibi olup tekrar başlıyor ilaçda kullanamıyorum öksürük baş ağrısı halsizlik felan hepsi var gripden hamilelik belirtilerimi bile göremiyorum öksürmekten maf oldumCnm sen nasilsin nasıl gidyor hamislik
Ayy cnm çok geçmiş olsun bu sene grip bile çok tuhaf iyileşme olsa bile öksürük bırakmıyor oğlumla eşimde öyle hergün mutlaka bal ye sarımsak yemeye çalış iyi bende işte koşturmacaCanım çok ağır grip geçiriyorum 3 hafta oldu iyileşemedim geçiyor gibi olup tekrar başlıyor ilaçda kullanamıyorum öksürük baş ağrısı halsizlik felan hepsi var gripden hamilelik belirtilerimi bile göremiyorum öksürmekten maf oldumsen nasılsın nasıl gidiyor ?