• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Ve bu kadar erken sonuç verebilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi
Ay var gibii kan ver bence 😍🐣

Merhaba, dongum 28-35 gun arasi degisiyor pek duzenli degil. 13. Gun ovulasyon testine basladim. 15.gun cizgi epey koyuydu ama hala ikisi ayni koyulukta degildi, bugun (16.gun) ayni olur diye dusundum ama tam tersi baya siliklesmis. Bu ay ovulasyon olmadi mi demek oluyor bu yoksa siliklesip tekrar koyulasabiliyor mu? Ilk hamileligimde 22.gun ovulasyon gormustum ama hatirlamiyorum pek siliklesip tekrar koyulasma oldu mu..

Degerlendirdiysen ilk haftada da icin rahat olsun canim iste 😊 inşallah bu denemelerimizde bizlere de nasip olur bebislerimizin gelmesi 🙏 amiiin tüm dualarimiz ortak zaten hep ayni seyi isyiyoruz. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 🙏
O kadar haklisin ki herkes ya hamile ya ikinciyi doguruyor. Insallah Allahım bize de nasip eder bu duyguları tatmayı. Gercekten insan cok istiyor anne baba olmayi. Evlat kokusu almayi🥲 Allahım olmayan ve isteyen herkese evlat versin inşallah 🙏
Etrafimizdakilerin kimi gizliyor kimi de gözümüze sokuyor. Ne bileyim böyle bizde araftayiz. Allah bizim de kucagimizi evlatlarimizla doldursun kimsenin cocugunda gözümüz yok...
Kesinlikle canım çok haklısın. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Benim BAT 25 mart inşallah güzel haberler yazarım buraya.

Kesinlikle canım çok haklısın. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Benim BAT 25 mart inşallah güzel haberler yazarım buraya.
Az kalmis bat a. Insallah güzel haber alirsin da, bizler de pesinden geliriz pozitifle 🙏
Amin canim aminn gönlümüzdekiler nasip olur inşallah 🙏💗

babylovee babylovee kuzum nasılsın? Benim çok ağrım var ya kasıklarım, rahim bölgem, kasıklarım ve belim aşırı ağrıyor dayanamıyorum artık kistler mi yapıyor ne oluyor bilmiyorum ama ☹️

Caniiim naber nasilsinn ? Ben reglin bitmesini bekliyorum canim gerisi bildigin gibi. Sen ne durumdasin.
Vala buay benim durumlar karma karışık pek bakamadimda baya yorucu ve kosturmali geçiyor ya biz hep birilerindeyiz ya hep birileri hep bizde Ramazan'ın başından beri bir akşam tek başımıza oturamadik bile bir gün bgun oglumuda tekrar cildiyeye götürdüm ondada döküntü oldu cildinde tekrar başka ilaclar ve losyon yazdı birde o dertle uğraşıyorum

Merhaba arkadaşlar benim reglim bittikten sonra sulu akıntı ve kasık ağrısı oldu yumurtlama tarihimde 12 marttı ama o gün akıntı falan görmedim sizce erken mi yumurtlama olmuştur

Cnm sen nasilsin nasıl gidyor hamislik
Canım çok ağır grip geçiriyorum 3 hafta oldu iyileşemedim geçiyor gibi olup tekrar başlıyor ilaçda kullanamıyorum öksürük baş ağrısı halsizlik felan hepsi var gripden hamilelik belirtilerimi bile göremiyorum öksürmekten maf oldum :( sen nasılsın nasıl gidiyor ?

Canım çok ağır grip geçiriyorum 3 hafta oldu iyileşemedim geçiyor gibi olup tekrar başlıyor ilaçda kullanamıyorum öksürük baş ağrısı halsizlik felan hepsi var gripden hamilelik belirtilerimi bile göremiyorum öksürmekten maf oldum :( sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Ayy cnm çok geçmiş olsun bu sene grip bile çok tuhaf iyileşme olsa bile öksürük bırakmıyor oğlumla eşimde öyle hergün mutlaka bal ye sarımsak yemeye çalış iyi bende işte koşturmaca

Arkadaşımın regl tarihine 3 gün var sıcak basması oluyor ama geceleri daha çokmuş bide karınde çok şişlik oldugunu söylüyor gaz gibi sizce gebelik olabilir mi ?

Back
X