• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar benim akıntım yumurtlamadan beri devam ediyor artmış birşekilde, eşimin hız ve morfoloji düşük çıkmıştı bu aydan umudum yok ama değerlendirmiştik yine de hatta 4 gün ovulasyon pozitif kalıp 5. Günde çatlamıştı, birde normalden geç yumurtladım. Bugün normale göre regli günüm ve olmadım ama geç yumurtlamama göre daha 4 gün var ve hiç göğüs ağrım şişme vs regl belirtisi yok anlamadım bu işi 🙃

Çok çok tebrik ederim kuzu bence var bu değer pozitife yakın bir değer inşallah sağlıkla seninle kalır bebişin 🙏🏽🫂❤️
Canım teşekkür ederim inşallah artanlar gb benim de artar çok sağol yani bu degere göre adet olmam lazm zten ama olamıyorum 😌 inşallah artısı da atmak nasip olur

Benim de döngümün 35. Günü testim bu şekilde. Markası laboquick

Eklentiler

• IMG_20250318_125837.webp
    IMG_20250318_125837.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar allah aşkına bir şey soracağım benim günüm geçti ama döndüm 35-42 i arası feğişiyor test yapmadım beniö karnım da ağrı var sol tarfımda kasıkta değil karnın alt kısmı böyle gaz sıkışması ile adet olmadan önceki ağrı gibi bunu yaşayan var mı belirti mi eylulesma eylulesma beyazipek beyazipek

Kuzum ben hiç yaşamadığım için bahsettiğin şeyleri anlayamıyorum açıkçası. Bebeğim karnımdayken eminim ben de senin gibi düşünürüm ama şu an eşimle aramız açılır diye çekiniyorum. Asla anlayışsız bir insan değil ama ne biliyim.
Bu arada umut konusunda ben 5 martta regl oldum ve saldım. Zaten şu an tüp bebek sürecine girdik biliyorsun. Bu ayda da denemek için denedim ama testleri falan attım. Bu sabah tekrar bi ateş ölçmeye başladım ama onu da adeti yakalamak için, gebelik için değil. Hani önceden farkedersem daha kolay olur süreç benim için diye çünkü doktora gidicem ya. Benim de çevremde arkadaş, akraba, aile kimse bu sorunları yaşamadı. İsteyen herkes maksimum 3 ayda hamile kaldı. Kendimi garip hissediyorum. Hiç tüp bebekte yok çevremde.
O mucize bi karnına gelsin eşinle aran daha da güzel oluyor🙏 hele bir gelsin orasini o zaman düşünürsün bide bunun stresine girme simdiden kuzucum.
Anliyorum seni canim 🙁 iste cevremizdekiler hemen hamile kalinca bizde hemen kalcaz saniyoruz ama oyle olmuyor iste herkes. Nasip ne diyelim. Allahim insallah bize de geciktirmeden nasip eder bebeklerimizin gelmesini. Benimde yok t.bebek falan. Ama burda görüyorum o kadar fazla ki. Artik diyorum heralde gizliyor insanlar tedavi gorseler bile.

O mucize bi karnına gelsin eşinle aran daha da güzel oluyor🙏 hele bir gelsin orasini o zaman düşünürsün bide bunun stresine girme simdiden kuzucum.
Anliyorum seni canim 🙁 iste cevremizdekiler hemen hamile kalinca bizde hemen kalcaz saniyoruz ama oyle olmuyor iste herkes. Nasip ne diyelim. Allahim insallah bize de geciktirmeden nasip eder bebeklerimizin gelmesini. Benimde yok t.bebek falan. Ama burda görüyorum o kadar fazla ki. Artik diyorum heralde gizliyor insanlar tedavi gorseler bile.
Evet ben de söylemiyorum. Eşimin ailesi bilmiyor mesela. Ben sadece 2 yakın arkadaşıma, anneme, anneanneme ve izin alma durumu olduğu ve samimi de olduğumuz için insan kaynaklarına söyledim iş yerinde. Çünkü insanlara laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum. "Çok erken kendiniz deneyin" vs gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. Biz bilmiyor muyuz kendimiz denemeyi? Çok mu meraklıyım karnıma onlarca iğne sokmaya? Bi de onları çekemem gerçekten. Hamile kaldıktan sonra da söylemicem kimseye bu saydıklarım dışında.

Bat 8 Nisan sat 10 mart beni de ekleyinnn :) 5 ay önce büyük bir kist ameliyati oldum ve bu ay itibariyle denemeye başlıyorum hepimiz için hayırlısı olsun insallah

Sbahları 36.9 bazen 36.8 gunıcı 37.5 hc dusmedı 2. Yumurtadan beri 15. Yuksek gün. Adet oldum dye WC'ye gdyrm gelen giden akıntı sadece. Nabız gebelkte artar kuzum. Benm normalde maks 70dir kacgundur yuksek
Benimde hep öyle çikiyordu ateşim göguslerde bi degisiklik varmi canim

Kızlar selam ben geldim bugün itibarıyla 6. günüm adet olmadım tahmin ettiğimiz gibi ikinci yumurtadan gebe olduğunu düşünüyorum hayatımda asla kızımdan önce de böyle çıkmadı hep bir nokta ikiden küçük çıkardı . Doktora kontrole gittiğimde kan tahlillerinde hcg'ye de bakmıştı yine 1.2'den küçük çıkıyordu aynı laboratuvar.sağlık ocağı ebesi ile konuştuk artabilir artmaya da bilir dedi Kaan kocatepe'ye hepiniz bilirsiniz profesör adam videosu var onu dinledim 0 ve 2 arasında negatif diyoruz artık ilerleyen teknoloji ile birlikte ama ikinin üstüne mutlaka artışa baktırın derim diyor bu demek oluyor ki bir hafta geç döllenme yaşamışsınız tam anlamıyla beni ifade ediyor 5-6 gündür uykudan ölüyorum yorgunum bulaşık makinesini açıyorum öğürüiyorum. Hayatıma zor devam ediyorum nabzım 100 üstü hamilelikte nabız da artar içimden bir ses devam edecek diyor yarın falan kan artışı baktıracağım bu forumda baktım 3 olup ertesi gün yükselen çok kadın var umarım Ben de tam artarken yakalamışımdır sizleri çok seviyorum ve dua ediyorum. HCG yükselten şey plasenta imiş Bir de hormon ilaçları Yani ben bırakın hormonu parol almıyorum 2 aydır. Gebelik oluştu ama devam edecek mi bakalım göreceğiz hislerime göre oluştu ama devam mı tamam mı o şüphe var babylovee babylovee eylulesma eylulesma @eva0108 @Daydi @whiteheart07 ve dger arkadaslarm
Hosgeldin canımm 😍
canim belirtiler de destekliyorsa insallah degerin guzelce yükselmeye devam eder o zaman 🙏 hadi bakalim hayırlısı bebis gelsinn 🥰

Evet ben de söylemiyorum. Eşimin ailesi bilmiyor mesela. Ben sadece 2 yakın arkadaşıma, anneme, anneanneme ve izin alma durumu olduğu ve samimi de olduğumuz için insan kaynaklarına söyledim iş yerinde. Çünkü insanlara laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum. "Çok erken kendiniz deneyin" vs gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. Biz bilmiyor muyuz kendimiz denemeyi? Çok mu meraklıyım karnıma onlarca iğne sokmaya? Bi de onları çekemem gerçekten. Hamile kaldıktan sonra da söylemicem kimseye bu saydıklarım dışında.
Bizim insanlarimiz bir degisik çünkü. Mesela cogu kisi t.bebek lafini duyunca bambaska seyler canlandiriyor kafasında. Yahu bebis yine bebis ve kendi bebisin kime ne asilama mi tüp bebek mi dogal yolla mi nasil olduysa oldu.
Zaten soyleme kuzum kimseye. Insanlar art niyetli. Hic gerek yok kimse bilmesin. Söyleyince ne olacak sanki. Esin ve sen bilseniz dahi yeterli

Kızlar allah aşkına bir şey soracağım benim günüm geçti ama döndüm 35-42 i arası feğişiyor test yapmadım beniö karnım da ağrı var sol tarfımda kasıkta değil karnın alt kısmı böyle gaz sıkışması ile adet olmadan önceki ağrı gibi bunu yaşayan var mı belirti mi eylulesma eylulesma beyazipek beyazipek
Benim ilk belirtilerimden biri alt karin agrisiydi
Canim sol kasigim da agrimişti ara ara gosgunde bi degisiklik varmi♥️

Merhabaa... bende aynı senin gibi hissediyorum kuzum. Hatta ben birkaç ay (zaten olmayacağı için) kendimi tatile çıkardım. Yazın göbüş eritmeye ve bikinili denizli eğlenceli bir yaz geçirmeye odaklandım şuan. Ovülasyon testlerim var bir dolu kutu, hiç başlamadım bile onlara, yapmayacağım. Düşüncem şu; yazı bir geçirelim, denizde bol-bol yüzeyim göbüşü de eriteyim kilo vereyim biraz. Ekim gibi yeniden başlayacağım testlere falan. O zaman yumurta takibine de başlarım.
Diyeceğim o ki, biraz kendimizi tedavi edelim ruhen. Yıprandık çünkü. Sende bu yaz kendini bir tatile çıkar derim :KK66:
Valla oyle haklisin ki aslında guzel bir tatile ihtiyacimiz var. Deniz kum güneş bizi resetler. Bende senin gibi düşünüyorum. Bir yandan da dua ediyorum insallah hamile kalırım da yine gidemem tatile diye 😄🤭
Gercekten birkac gün söyle o yakan güneşin altinda güneşlenmek iyi gelir anca 😍
Bende bu ay ov.testlerini yapsam mi yapmasam mi kararsizim. Aslinda niyetim dr ile ilerlemekti bu ay ama olmadi gec cagirdi dr. Bakalm yarin ne derse ona gore ilerleyecegim bende.
Gercekten baya bi yıprandık 😞 insan kalben beynen ruhen yoruluyor

Umutsuzluğa kapılma canım inşallah kan sonuçların iyi gelir 🌸 benim 35. Günüm daha regl olmadım bekliyorum
Insallah canim bakalim dr.un yorumu ne olacak. Testini gördüm az önce ama laboquik o tarz cizgiler cikarabiliyor yine de temkinli ol baska testle teyitle hayal kırıklığı yasamani hiiiiic istemem kuzum🙏

babylovee babylovee @eva0108 gözde
Kizlar sizler nasilsiniz nasil gidiyor umarim sizdede gûzel haberler vardir♥️
Ah keşke olsa... ben gectigimiz ay asssiri umutluydum ama olmadi. Tam 14.gün regl oldum. Simdi de regl bitsin diye bekliyorum. Nisan ayında güzel haberleri almak umuduyla bekliyorum kuzum 🙏 dualarina beni de kat 🥲
Insallah bu defa gelir o bekledigim bebis haberi...

Ah keşke olsa... ben gectigimiz ay asssiri umutluydum ama olmadi. Tam 14.gün regl oldum. Simdi de regl bitsin diye bekliyorum. Nisan ayında güzel haberleri almak umuduyla bekliyorum kuzum 🙏 dualarina beni de kat 🥲
Insallah bu defa gelir o bekledigim bebis haberi...
İnşallah hep dualarimdasiniz canim Rabbim en kisa zamanda herkese nasip etsin o bekleyisin ne kadar stresli oldugunu biliyorum.

Back
X