• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba arkadaşlar benim reglim bittikten sonra sulu akıntı ve kasık ağrısı oldu yumurtlama tarihimde 12 marttı ama o gün akıntı falan görmedim sizce erken mi yumurtlama olmuştur
Döngününz kaç gün yumurtlama dönemi sulu akıntı olması ilişki günleri oluyor benimde 12 marta öyleydi takvim öğünü yumurtlama gösteriyor ama uzayan akinti 10 Mart'ta 14 Mart'ta geldi benim buay kontrlumde 2 yumurta var demişti 2aise catlasimi catlamadimi anlayamadım hangi günler olduğunu çok karışık geçti benim hiç takip yapmadim ilişkide rasgele oldu hep tutarsada buay banada sürpriz olcak bakalım 1 hafta sonra belli olur ne zman olduğu sende boşver çok takılma bence ilişkini düzenli yaşa regl bekle

Arkadaşımın regl tarihine 3 gün var sıcak basması oluyor ama geceleri daha çokmuş bide karınde çok şişlik oldugunu söylüyor gaz gibi sizce gebelik olabilir mi ?
Yani regl da olabilir gebelikte günü gelmeden bilemeyiz test yapsin

babylovee babylovee kuzum nasılsın? Benim çok ağrım var ya kasıklarım, rahim bölgem, kasıklarım ve belim aşırı ağrıyor dayanamıyorum artık kistler mi yapıyor ne oluyor bilmiyorum ama ☹️
Canim sagol, olabilir canim cikolata kistlerinin agri yaptığını duymustum. Üşütmüş de olabilir misin acaba

Vala buay benim durumlar karma karışık pek bakamadimda baya yorucu ve kosturmali geçiyor ya biz hep birilerindeyiz ya hep birileri hep bizde Ramazan'ın başından beri bir akşam tek başımıza oturamadik bile bir gün bgun oglumuda tekrar cildiyeye götürdüm ondada döküntü oldu cildinde tekrar başka ilaclar ve losyon yazdı birde o dertle uğraşıyorum
Ya canim yogun gecince hic bisey anlamiyor insan. Değerlendirebiliyorsan ne mutlu 😊
Iyilesmediniz mi canim daha gecmedi mi kaşıntılar. Şifa olsun insallah oglusuna da gittiginizde doktor 🙏

Arkadaşımın regl tarihine 3 gün var sıcak basması oluyor ama geceleri daha çokmuş bide karınde çok şişlik oldugunu söylüyor gaz gibi sizce gebelik olabilir mi ?
Gecikme olmadan veya test yapmadan anlamak zor canim, bu ay saydiklarin bana pldu ama regl oldum. Kimine de aynisi oluyor ama hamile oluyor.

Ya canim yogun gecince hic bisey anlamiyor insan. Değerlendirebiliyorsan ne mutlu 😊
Iyilesmediniz mi canim daha gecmedi mi kaşıntılar. Şifa olsun insallah oglusuna da gittiginizde doktor 🙏
Yok cnm ya gecer gibi oldu tekrar olmaya başladı yine vallhi temizlik yapmaktan yoruldum artık vala 4 5 kere filan olmuştur iliski çok olmadı malesef inşaallah tutmuştur bende şuan ilaç icemyorum losyonda suremyorum gebelik olmazsaa adet gününde kullan dedi doktor

İşte ilk defa regl öncesi bu belirtileri yaşıyormuş bilemedik bizde test yap diyorum burada değil kuveytte yaşıyor orda 600 tlye tekabul ediyormuş testler 😂😂
Cnm belirtiler ras geliyor sadece inanın buna adet günü gelmeden test yapmadan hicbisey hamilelik diyemiyoruz malesef umarım hamiledir ozaman regl gününü beklemesi en doğrusu

Döngününz kaç gün yumurtlama dönemi sulu akıntı olması ilişki günleri oluyor benimde 12 marta öyleydi takvim öğünü yumurtlama gösteriyor ama uzayan akinti 10 Mart'ta 14 Mart'ta geldi benim buay kontrlumde 2 yumurta var demişti 2aise catlasimi catlamadimi anlayamadım hangi günler olduğunu çok karışık geçti benim hiç takip yapmadim ilişkide rasgele oldu hep tutarsada buay banada sürpriz olcak bakalım 1 hafta sonra belli olur ne zman olduğu sende boşver çok takılma bence ilişkini düzenli yaşa regl bekle
Döngüm 26 gün, aynen öyle nasip kısmet bakalım

Yok cnm ya gecer gibi oldu tekrar olmaya başladı yine vallhi temizlik yapmaktan yoruldum artık vala 4 5 kere filan olmuştur iliski çok olmadı malesef inşaallah tutmuştur bende şuan ilaç icemyorum losyonda suremyorum gebelik olmazsaa adet gününde kullan dedi doktor
Yaa gecmedi mi canim daha. Cok zordur tahmin edebiliyorum. Surekli camasir yıka evi sil derken insana bıkkınlık gelir.
Canim insallah tutar o zaman 🙏 bende 19una kontrole gidicem. Sonuclarimi gostermeye bakalim ne diyecek. Dahiliyeye de gidicem. Aslinda bu ay cok cok umutluydum regl olacagimi hic dusunmedim. Ama yine tutmadi. Nasip

Evet doğru ya daha 2. Denemeleri bir de benim gibi 1,5 yıl olsa napardı acaba 🤪🤣
Zaten ilk denemeden hamile kalacagimizi sanmıyor muyduk hepimiz de 🥲insallah bu defa olur pozitif haberlerimizi alırız yaa.. ınsanin kalbi üzülüyor artik...

Kızlar birşey sorucam hamilelik öncesi mutlaka akıntı oluyor mu. Belirtilere baktım çoğu kişi hep akıntıdan hamile olduğunu anlamış

Back
X