Ozellikle bunu düşünüyoruz ve vudumuzu dinliyoruz ondan her turlu seui belirti sayiyoruz. Bu ay bende neler neler oldu belirti olarak ama sonuc negatif. Aslinda kafadan atmak lazim. Ama o da cok zor.Normal prezervatifle korunmaydı. Banada doktorum söylemişti vücut kendini gebeliğe hazırladığı için bazen farklı adet belirtileri yada farklı şeyler olabilir diye. 9 ay olucak bu ay ister istemez her ay belirtileri arayıp duruyorum malesef . Artık ne psikolojik ne gerçek belirti onuda bilmiyorum yani.
Canim bu ay bende elendim negatifim. Nasip kismet artik napalim vardir bir hayır.. cok üzüldüm ama mecbur kalktim ayaga elden birsey gelmiyor. Senin daha günün varmis belli olmazKızlar kafam rahat etsin diye dün kan verdim sonuç negatif. Reglim 19 mart diye hesapladım ama tam emin değilim. Zaten olsaydı az bile olsa çıkardı o yüzden bu ay elendim diyebiliriz artık adeti beklemem lazım. Evanorayla konuşuyoruz hesabını açmak istedi ama giriş yapamıyormuş. Hatırlarsınız doktor kontrolünde yumurtalamasını görmüştü daha sonra ovulasyon testinde 2. Yumurtası var olduğunu görmüştü. Test yapmıştı birkaç gün önce testlerin üçü de silik çizgi verdi ama biri artimed olduğu için güvenemiyor. Reglisi de ilk yumurtlamaya göre gelmedi 2 günlük gecikmesi var normalde zamanında regl olurmuş o yüzden gebelik ihtimali yüksek bence umut var. Hepinize çok selam söyledi bu aradababylovee @Vignette @Pearl737 Y yesilelma13 ve diğer kızlar
Catlama gününden sonra 18 gün mü gecti yani canim. Bende inositol kullandim bu ay benim gecikmem olmadi.Kızlar merhaba. Bugün adetim 4 gün gecikti. Yumurtlamayi değerlendirememistik 2 kere gebelik testi yaptım negatif. Sorum şu inositol kullanan arkadaşlar sizdede gecikme oldu mu. Ben tüm âdet belirtilerini de yaşadım gelen giden yok. Gebelik yok onu anladım ama gecikmesine de taktım kafayı acaba benim önceden döngülerim 26 günde 1 olurdu 2 senedir 21 22 günlerde oluyorum acaba eski düzene mi soktu ki bu takviye
Bence testinizin hatali olma ihtimali var. T cizgisinin net cizgi olmasi lazim. Yenileyin testinizi insallah bu defa daha net pozitif görürsünüzMerhabalar
Ben uzun süre çocuk istedim ama olmadı 40 yaşındayım ve adetim gecikti düzensizliktir diye düşündüm ama 11 gün geçince bugün test yaptım. Direkt t çizgisi çıktı c çizgisi de sonradan silik çıktı. Sizce ben hamile miyim?
Hangi marka testleriniz ? Once kan sonra idrarda belli oluyor beta. Kan negatifse testin pozitif olmasi testin hatali oldugunu gosterir sanki üzgünümKızlar merhaba dün kan verdim negatif çıktı bugün sabah yine test yaptım idrar ikinci çizgi çıktı dünde çıkmıştı ama dün daha silikti görmek isteyen görür denilicek cistendi dünki çizgi ama dün kanda negatif çıkıp bugün pozitife döner mi ki reglime 2 gün var
Canim 64 kg ne ki ben senden cok daha fazlayim. Ama tabiki bedenin alistiysa belli bir kg ya o zaman fazla gelmis olabilir. Bide stres altinda olunca duzen bozuluyor canimPcos olan kızlar kaç boy ve kilodasınız ? Döngüleriniz kaç günde bir oluyor ? Doktor kilo alma dedi. Evlendiğimde 57 kiloydum şu an 64 olmuşum regl kilo aldığım için mi düzensizleşmeye başladı merak ediyorum. Zayıfken zaten doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden regl düzenliydi o yüzden tam bilemiyorum kilo mu etkiliyor diye
Merhaba evet evet onu bende biliyorum benim sormak istediğim dün kan negatifti reglime 2 gün var sonuç 1 gün içinde değişir miydiCatlama gününden sonra 18 gün mü gecti yani canim. Bende inositol kullandim bu ay benim gecikmem olmadi.
Bence testinizin hatali olma ihtimali var. T cizgisinin net cizgi olmasi lazim. Yenileyin testinizi insallah bu defa daha net pozitif görürsünüz
Hangi marka testleriniz ? Once kan sonra idrarda belli oluyor beta. Kan negatifse testin pozitif olmasi testin hatali oldugunu gosterir sanki üzgünüm
Canim 64 kg ne ki ben senden cok daha fazlayim. Ama tabiki bedenin alistiysa belli bir kg ya o zaman fazla gelmis olabilir. Bide stres altinda olunca duzen bozuluyor canim
Tabiki var. Bence gecikme olduktan sonra kan vermelisinMerhaba evet evet onu bende biliyorum benim sormak istediğim dün kan negatifti reglime 2 gün var sonuç 1 gün içinde değişir miydi
Evet canim ilk siliklesme ise catlama olmus. Hadi gözün aydınEki Görüntüle 3559788
Kızlar bugun 5. Gün ilk pikten bu yana hep pikti simdi silikleşmiş sanki dimi ya
Tamam teşekkür ederimTabiki var. Bence gecikme olduktan sonra kan vermelisin
Aaa o ne kız ilk defa duydum seks hormonu bağlayıcı testosteronu bilşyorum ama diğerini ilk kez duydumKizlar bu seks hormonu bağlayıcı neymis yaa. Bide hormon testlerine bunu eklemisler. Onceden fsh lh amh e2 prolaktin bakarlardi simdi bir suru deger eklenmis. E bunlar cogaldikca degerler de oynamalar var görüyoruz moraller bozuluyor. Benim bu seks hormonu baglayici düşük cikmis biraz. Total testosteron yüksek cikmis. Vallahi ya hic gitmeyecegiz dr.lara yada gidince boyle hindi gibi düşüncez eve gelip
Düzensiz döngüde yumurtlama tutturmak çok zor zaten. Bilmeyince hem kaçırıyorsun hem regl tarihin belirsiz oluyor ve test konusunda kafa karışıklığı yaşanıyor. Ovulasyon testi kullanılabilir aslında ama o strese sokar gibi geliyor beni.Canım benim üzülme bu ay bende cok geciktim 4 subat son regli tarihin buna göre en son 7 martta regli olmam gerekiyordu ancak hala olamadım testlerimde negatif bir kaç gündür sanki kasıklarımda batma var ben galiba yeni yumurtluyorum ancak eşim şehir dışında değerlendiremedikregli bekliyorum bende . Evanora inşallah güzel sonuçlar alırsın canım gebesindir bizi bilgilendirin
Tedavi olarak ne kullanıyor ?Kilo cok önemli canım pcosta 5 kilo bile cok etkili ama şöyle söylim bende kiloluyum dr bana kilo ver hiç bişi demedi direk tedaviye başladı yanii kilomun altına sığınmadı adam demekki kiloluda olabiliyor yoksa bana derdi kilo ver diye özel muananeyr gidiyorum cok güzel ilgileniyor üstelik pcos olup kilolu olup cok hamile tanıdıgım var ama işte altta başka nedenler mi var onu anlamaya calışıyoruz yada cok kafamıza takıyoruz psikolojinin etkiside cok büyük. Ama kilo hastalığı azaltmak için cok etki tabi
Testesteron kaç çıkmış canım? Seks hormonu bağlayıcı hiç duymadım öğrenince bizi de aydınlatır mısınKizlar bu seks hormonu bağlayıcı neymis yaa. Bide hormon testlerine bunu eklemisler. Onceden fsh lh amh e2 prolaktin bakarlardi simdi bir suru deger eklenmis. E bunlar cogaldikca degerler de oynamalar var görüyoruz moraller bozuluyor. Benim bu seks hormonu baglayici düşük cikmis biraz. Total testosteron yüksek cikmis. Vallahi ya hic gitmeyecegiz dr.lara yada gidince boyle hindi gibi düşüncez eve gelip
Ayy çok sevindim ya inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızTesti yeniledim 2 dk içinde bu sonuç çıktı sanırım hamileyim. SAT 5 ŞUBAT doktora ne zaman gitmeliyim ?
İnşallah canım söylerim tabi. Sen regl oldun mu ?Canim bu ay bende elendim negatifim. Nasip kismet artik napalim vardir bir hayır.. cok üzüldüm ama mecbur kalktim ayaga elden birsey gelmiyor. Senin daha günün varmis belli olmaz
Yaa sende selam söyle bizden, sevindim bak tuttu bu ay demek ki onun bakkAllahım hepimize yasatsin mutlulukları, bebis haberlerini inşallah
Ben eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım belki yumurtlamam daha yeni düzene giriyor olabilir diye düşünüyorum. Kilo olarak benim idealim 57ydi sanki ama bilemiyorum çok zayıf olan pcoslu tanıdığım var mesela ve döngüleri çok uzun 3-4 ay regl görmediği oluyor ve ona rağmen tedavisiz şekilde 2. Bebeğine hamileCatlama gününden sonra 18 gün mü gecti yani canim. Bende inositol kullandim bu ay benim gecikmem olmadi.
Bence testinizin hatali olma ihtimali var. T cizgisinin net cizgi olmasi lazim. Yenileyin testinizi insallah bu defa daha net pozitif görürsünüz
Hangi marka testleriniz ? Once kan sonra idrarda belli oluyor beta. Kan negatifse testin pozitif olmasi testin hatali oldugunu gosterir sanki üzgünüm
Canim 64 kg ne ki ben senden cok daha fazlayim. Ama tabiki bedenin alistiysa belli bir kg ya o zaman fazla gelmis olabilir. Bide stres altinda olunca duzen bozuluyor canim
Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese hayırla versin.Ayy çok sevindim ya inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?