2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ozellikle bunu düşünüyoruz ve vudumuzu dinliyoruz ondan her turlu seui belirti sayiyoruz. Bu ay bende neler neler oldu belirti olarak ama sonuc negatif. Aslinda kafadan atmak lazim. Ama o da cok zor.

Canim bu ay bende elendim negatifim. Nasip kismet artik napalim vardir bir hayır.. cok üzüldüm ama mecbur kalktim ayaga elden birsey gelmiyor. Senin daha günün varmis belli olmaz
Yaa sende selam söyle bizden, sevindim bak tuttu bu ay demek ki onun bakk Allahım hepimize yasatsin mutlulukları, bebis haberlerini inşallah

Catlama gününden sonra 18 gün mü gecti yani canim. Bende inositol kullandim bu ay benim gecikmem olmadi.
Bence testinizin hatali olma ihtimali var. T cizgisinin net cizgi olmasi lazim. Yenileyin testinizi insallah bu defa daha net pozitif görürsünüz
Hangi marka testleriniz ? Once kan sonra idrarda belli oluyor beta. Kan negatifse testin pozitif olmasi testin hatali oldugunu gosterir sanki üzgünüm
Canim 64 kg ne ki ben senden cok daha fazlayim. Ama tabiki bedenin alistiysa belli bir kg ya o zaman fazla gelmis olabilir. Bide stres altinda olunca duzen bozuluyor canim

Merhaba evet evet onu bende biliyorum benim sormak istediğim dün kan negatifti reglime 2 gün var sonuç 1 gün içinde değişir miydi

Kızlar bugun 5. Gün ilk pikten bu yana hep pikti simdi silikleşmiş sanki dimi ya

Kizlar bu seks hormonu bağlayıcı neymis yaa. Bide hormon testlerine bunu eklemisler. Onceden fsh lh amh e2 prolaktin bakarlardi simdi bir suru deger eklenmis. E bunlar cogaldikca degerler de oynamalar var görüyoruz moraller bozuluyor. Benim bu seks hormonu baglayici düşük cikmis biraz. Total testosteron yüksek cikmis. Vallahi ya hic gitmeyecegiz dr.lara yada gidince boyle hindi gibi düşüncez eve gelip

Aaa o ne kız ilk defa duydum seks hormonu bağlayıcı testosteronu bilşyorum ama diğerini ilk kez duydum

Düzensiz döngüde yumurtlama tutturmak çok zor zaten. Bilmeyince hem kaçırıyorsun hem regl tarihin belirsiz oluyor ve test konusunda kafa karışıklığı yaşanıyor. Ovulasyon testi kullanılabilir aslında ama o strese sokar gibi geliyor beni.

Tedavi olarak ne kullanıyor ?

Testesteron kaç çıkmış canım? Seks hormonu bağlayıcı hiç duymadım öğrenince bizi de aydınlatır mısın

İnşallah canım söylerim tabi. Sen regl oldun mu ?

Ben eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım belki yumurtlamam daha yeni düzene giriyor olabilir diye düşünüyorum. Kilo olarak benim idealim 57ydi sanki ama bilemiyorum çok zayıf olan pcoslu tanıdığım var mesela ve döngüleri çok uzun 3-4 ay regl görmediği oluyor ve ona rağmen tedavisiz şekilde 2. Bebeğine hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…