• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yerlesme belirtileri bazen erken hissediliyor bazi kişilerde. Bide korunmayi biraktiktan sonra haliyle rahmimize bir sperm girisi oluyor. O da agri sızı yapiyor bence. Bende ilk korunmayi birakinca mesela regl döngüm değişmişti. Gerci neyle korunuyordun bilmiyorum ama

Yerlesme belirtileri bazen erken hissediliyor bazi kişilerde. Bide korunmayi biraktiktan sonra haliyle rahmimize bir sperm girisi oluyor. O da agri sızı yapiyor bence. Bende ilk korunmayi birakinca mesela regl döngüm değişmişti. Gerci neyle korunuyordun bilmiyorum ama.
Normal prezervatifle korunmaydı. Banada doktorum söylemişti vücut kendini gebeliğe hazırladığı için bazen farklı adet belirtileri yada farklı şeyler olabilir diye. 9 ay olucak bu ay ister istemez her ay belirtileri arayıp duruyorum malesef . Artık ne psikolojik ne gerçek belirti onuda bilmiyorum yani.

Canim naptin nasilsin?
Bence regl olana kadar bekle o zaman gidersin hem Prolaktin de kontrol ettirirsin diger hormonlara da baktirirsin
İyiyim canm çok şükür prolaktın için kullandığım ilaç bitti demir ve folik asit kullanıyorum bide aslan pençesi içiyorum her gün bunu regle kadar mı kaynatıp içiçem canım ? Doktor ilaç bitince gel demişti ama bilemedim canm hormon için regl üçüncü günü daha iyi değil mi ?

Kızlar kafam rahat etsin diye dün kan verdim sonuç negatif. Reglim 19 mart diye hesapladım ama tam emin değilim. Zaten olsaydı az bile olsa çıkardı o yüzden bu ay elendim diyebiliriz artık adeti beklemem lazım. Evanorayla konuşuyoruz hesabını açmak istedi ama giriş yapamıyormuş. Hatırlarsınız doktor kontrolünde yumurtalamasını görmüştü daha sonra ovulasyon testinde 2. Yumurtası var olduğunu görmüştü. Test yapmıştı birkaç gün önce testlerin üçü de silik çizgi verdi ama biri artimed olduğu için güvenemiyor. Reglisi de ilk yumurtlamaya göre gelmedi 2 günlük gecikmesi var normalde zamanında regl olurmuş o yüzden gebelik ihtimali yüksek bence umut var. Hepinize çok selam söyledi bu arada babylovee babylovee Vignette Vignette Pearl737 Pearl737 Y yesilelma13 ve diğer kızlar

Kızlar kafam rahat etsin diye dün kan verdim sonuç negatif. Reglim 19 mart diye hesapladım ama tam emin değilim. Zaten olsaydı az bile olsa çıkardı o yüzden bu ay elendim diyebiliriz artık adeti beklemem lazım. Evanorayla konuşuyoruz hesabını açmak istedi ama giriş yapamıyormuş. Hatırlarsınız doktor kontrolünde yumurtalamasını görmüştü daha sonra ovulasyon testinde 2. Yumurtası var olduğunu görmüştü. Test yapmıştı birkaç gün önce testlerin üçü de silik çizgi verdi ama biri artimed olduğu için güvenemiyor. Reglisi de ilk yumurtlamaya göre gelmedi 2 günlük gecikmesi var normalde zamanında regl olurmuş o yüzden gebelik ihtimali yüksek bence umut var. Hepinize çok selam söyledi bu arada babylovee babylovee Vignette Vignette Pearl737 Pearl737 Y yesilelma13 ve diğer kızlar
Hayırlısı bakalım bence daha erken kuzum adet gününe kadar bekle

Umut yirirmek yok her döngü yeni bir başlangıç, her şey zamanını bekliyor tabii inşallah çok bekletmez bizleri de 💐

Ben de sürekli kesin ondan değildir diyorum. 1 yıl oldu artık her belirtiyi tek tek yaşadığım için 😔
İnstagramda bir sayfa var onu uzun süredir takip ediyorum onun gebelik testini aldım ve kadına sordum en erken ne zaman test yapmalıyım diye yumurtlamadan 12 gün sonra dedi belirti olur mu en net erken gebelik belirtisi şudur diyebilir misiniz çünkü benim kasıklarım ağrıyor dizlerim ağrıyor falan dedim kendinizi dinlemeyin neyi isterseniz vücut onu verir size dedi 🤦🏻‍♀️ biraz moralim bozulmadı değil

Kızlar merhaba. Bugün adetim 4 gün gecikti. Yumurtlamayi değerlendirememistik 2 kere gebelik testi yaptım negatif. Sorum şu inositol kullanan arkadaşlar sizdede gecikme oldu mu. Ben tüm âdet belirtilerini de yaşadım gelen giden yok. Gebelik yok onu anladım ama gecikmesine de taktım kafayı acaba benim önceden döngülerim 26 günde 1 olurdu 2 senedir 21 22 günlerde oluyorum acaba eski düzene mi soktu ki bu takviye

Bel ağrısı yaşayıp hamile olan var mı ya aşırı belim ağrıyor oturup kalkamıyorum bile ☺️
Başka da belirti yok zaten arıyorum habire

Merhabalar
Ben uzun süre çocuk istedim ama olmadı 40 yaşındayım ve adetim gecikti düzensizliktir diye düşündüm ama 11 gün geçince bugün test yaptım. Direkt t çizgisi çıktı c çizgisi de sonradan silik çıktı. Sizce ben hamile miyim?

Eklentiler

• 1000130066.webp
    1000130066.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 32
Merhabalar
Ben uzun süre çocuk istedim ama olmadı 40 yaşındayım ve adetim gecikti düzensizliktir diye düşündüm ama 11 gün geçince bugün test yaptım. Direkt t çizgisi çıktı c çizgisi de sonradan silik çıktı. Sizce ben hamile miyim?
Ne kadar sonra çıktı bu sonuç

İsterseniz tekrar yapın testi biraz zaman geçtikten sonra belirtmiş ya ondan ama şu teste göre hamilesin bence baya net
Gün içinde tekrar yapayım bari. Teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için. Çok uğraşıp olmayıp kendiliğinden olması ne değişik oldu. Allah hayırlı versin ne veriyorsa.

Kızlar merhaba dün kan verdim negatif çıktı bugün sabah yine test yaptım idrar ikinci çizgi çıktı dünde çıkmıştı ama dün daha silikti görmek isteyen görür denilicek cistendi dünki çizgi ama dün kanda negatif çıkıp bugün pozitife döner mi ki reglime 2 gün var

Pcos olan kızlar kaç boy ve kilodasınız ? Döngüleriniz kaç günde bir oluyor ? Doktor kilo alma dedi. Evlendiğimde 57 kiloydum şu an 64 olmuşum regl kilo aldığım için mi düzensizleşmeye başladı merak ediyorum. Zayıfken zaten doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden regl düzenliydi o yüzden tam bilemiyorum kilo mu etkiliyor diye

Canım benim üzülme bu ay bende cok geciktim 4 subat son regli tarihin buna göre en son 7 martta regli olmam gerekiyordu ancak hala olamadım testlerimde negatif bir kaç gündür sanki kasıklarımda batma var ben galiba yeni yumurtluyorum ancak eşim şehir dışında değerlendiremedik 🙈 regli bekliyorum bende . Evanora inşallah güzel sonuçlar alırsın canım gebesindir 🙏🏻🙏🏻 bizi bilgilendirin

Pcos olan kızlar kaç boy ve kilodasınız ? Döngüleriniz kaç günde bir oluyor ? Doktor kilo alma dedi. Evlendiğimde 57 kiloydum şu an 64 olmuşum regl kilo aldığım için mi düzensizleşmeye başladı merak ediyorum. Zayıfken zaten doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden regl düzenliydi o yüzden tam bilemiyorum kilo mu etkiliyor diye
Kilo cok önemli canım pcosta 5 kilo bile cok etkili ama şöyle söylim bende kiloluyum dr bana kilo ver hiç bişi demedi direk tedaviye başladı yanii kilomun altına sığınmadı adam demekki kiloluda olabiliyor yoksa bana derdi kilo ver diye özel muananeyr gidiyorum cok güzel ilgileniyor üstelik pcos olup kilolu olup cok hamile tanıdıgım var ama işte altta başka nedenler mi var onu anlamaya calışıyoruz yada cok kafamıza takıyoruz psikolojinin etkiside cok büyük. Ama kilo hastalığı azaltmak için cok etki tabi

Merhabalar
kontrol çizgisi fazla silik test hatalı olabilir başka bir test ile doğrula istersen.

İyiyim canm çok şükür prolaktın için kullandığım ilaç bitti demir ve folik asit kullanıyorum bide aslan pençesi içiyorum her gün bunu regle kadar mı kaynatıp içiçem canım ? Doktor ilaç bitince gel demişti ama bilemedim canm hormon için regl üçüncü günü daha iyi değil mi ?
Canim ben kullanmadim o bitkiyi bilmiyorum o nedenle.
Hormonlar icin normalde 2 veya 3.gun iyi canim ama doktorun daha erken cagirdiysa bilemedim

Back
X