- 25 Ağustos 2024
- 1.022
- 361
- 38
Canım kasık ağrısıyla beraber şişkinlik oluyordu bende hayla var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kasık ağrısıyla beraber şişkinlik oluyordu bende hayla var.
Döngün kaç gündü canım kısaysa döngün olabilir. Çatlamadn sonra 14-16 gün sonra regl olunuyor normaldeeAkşam işten dönünce 6 buçuk gibi falan yapıyorum kuzum. Dün idrara sıkışıktım çok 3 saat gitmedim su da içmedim. Ama benim adet biter bitmez yumurtlamam normal mi ki
Canım ben çok hafif bi pembelik gördüm ama umutlandırmak da istemem seni. Yarın tekrarla bence varsa bile erken dahaKızlar belirtilerime aldanıp yine test yapmaya başladım bat 15-19 arası tam belli değil malum pcos var. Testin markası laboquick. İdrara dikkat etmedim sahurdan sonra fazla su içtiğim bi vakit yaptım dayanamayıp.
Aslında 1 marta göre olduysa çıkması lazım ama idrar tutup yapmam lazım tabi. Yarını bekleyemem heralde. İftara yakın yaparım diye düşünüyorum hem uzun süre sıvı almamış olurumCanım ben çok hafif bi pembelik gördüm ama umutlandırmak da istemem seni. Yarın tekrarla bence varsa bile erken daha![]()
Ben hayalet olarak değil direkt pembelik gördüm. İnşallah gebelik vardır ☺Renkleriyle oynayınca
Geçen ay 21. gün regl oldum kuzum yani adetin 7. günü çatlamış. O da bu ayki döngü için yarına denk geliyor.Döngün kaç gündü canım kısaysa döngün olabilir. Çatlamadn sonra 14-16 gün sonra regl olunuyor normaldee
Burda ben gördüm kuzum markası neRenkleriyle oynayınca
İnşallahBen hayalet olarak değil direkt pembelik gördüm. İnşallah gebelik vardır ☺
Laboquick canım çıplak gözle daha belirgindi aslında fotoğrafta zorla yakaladım bi de buraya yüklerken de fotoğrafın kalitesi düştüBurda ben gördüm kuzum markası ne
Ayyy aynı durumdayız, nasıl geçecek vakit bilmiyorum her gün sabah bi test yapsam mı diye uyanıyorumCanım ben de aynı ovu takibi ile 5 6 Mart'ta pik gördüm bekliyorum inşallah olur bu ay![]()
Günaydın canım çatlama gördün mü?Selam canım benimde 9-10 pozitif çatlama yarın olur heralde bat 23 bu durumda ama ben 19. Günde pozitif gördüm sat 18 şubattı.
Kuzum bence yarın sabah sen bi kan ver. Burda çıkan kanda kesin çıkar. Senin geçen ay kimyasal mı olmuştu sanki yoksa idrarda çıkıp kanda mı çıkmamıştı?Laboquick canım çıplak gözle daha belirgindi aslında fotoğrafta zorla yakaladım bi de buraya yüklerken de fotoğrafın kalitesi düştü
Haber ver bize de oynadığın fotoğrafta daha net belliAslında 1 marta göre olduysa çıkması lazım ama idrar tutup yapmam lazım tabi. Yarını bekleyemem heralde. İftara yakın yaparım diye düşünüyorum hem uzun süre sıvı almamış olurum
Günaydın canım Aynı dönemlerde görmüşüz, benimde 23 ü görünüyor ama 22 sinde olması lazım çünkü uygulama yumurtlamayı 8 İ gösteriyor benim o gün çatlama oldu. Birlikte bekleyelim günlerimizi, güzel hayırlı haberler alırız inşallahCanım günaydın benim de 8 mart çift çizgi 9 mart çatlama, bat da 24 mart2-4-6-8-9-10 şu anda da iki günde bir ilerliyoruz
35günden hesapladim canim adetime 4gün kala çok belirtilerim vardi zaten göguslerim baya buyumuştu nrmlde bnm goguslerim buyumz sadece sertleşir acirdi regldePeki nasıl farkettiniz hamile olduğunuzu mesela regl döneminizi 28 gün mü hesaplayıp gecikmeyi saydınız ay anlatabildim mi bilmiyorım
Merhaba son durumun nedirHaberler biraz kötü gibi benim kese görünmedi alttan göründü bu sefer de kese baya küçük çıktı canım takip edilicek ama kesin bir şey söyleyemem şu durumda dedi umutlandırmak istemedi