• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim de var 9 Mart tebrik ederim değerin oldukça yüksek çıkmış ama 4 gün olmasına rağmen çok enteresan Gelişmeleri yazın lütfen buraya tarihimiz aynı olunca merak ettim , inşallah sağlıkla ilerler .
Çok teşekkürler inşallah sizin için de sağlıkla ilerler. Gittiniz mi siz doktora

Kızlar günaydın. Benim bat 11 ya da 12 mart olması lazım. Ama o kadar kötü ağrım var ki size anlatamam sanki regl olucak gibiyim. Daha öncede regl öncesi ağrım oluyordu ama tarif edemiyorum. Ağzımda da hafif bir kan gibi metalik bir tat var ama 2 gündür çok öksürüyorum boğazım tahriş olmuş olabilir hafif kan geliyor olabilir diye düşündüm. Ve sanki regl olucakmışım gibi akıntı hani olur ya regl geldi sanarız ama bakarız gelmemiş. Bütün regl olma belirtilerini gösteriyorum. Sizce erken regl olur muyum ve neden olurum ki daha bir hafta var :( Çok afedersiniz resmen popom, cinsel bölgem zonkluyor regl olunca olduğu gibi :( Deruchette Deruchette babylovee babylovee Evanora Evanora @kugukusu @Sunsun9
Günaydın canım daha bata 7 gün varken bu kadar olur muydu ki adet öncesi belirtiler? Yani aslında gebelik belirtisi gibi de ama bilemedim. Akıntı kokusuzsa herhangi bir enfeksiyon yoktur diye düşünüyorum.

Günaydın canım daha bata 7 gün varken bu kadar olur muydu ki adet öncesi belirtiler? Yani aslında gebelik belirtisi gibi de ama bilemedim. Akıntı kokusuzsa herhangi bir enfeksiyon yoktur diye düşünüyorum.
Akıntı kokusuz dün akşam beyaz hafif yapışkan gibiydi çok tarif edemiyorum da. 7 gün varken asla bu kadar ağrı yaşamadım. Resmen sökülemiyor gibiyim. Gebelik olarak yorumlamadım ya doktor umudumu kırdı zaten olsa görürdü diye düşünüyorum alttan ultrasonla bakmıştı.

Once hsg cekelim dedi canim testlere bakalim dedi esimden de testler istedi ben eminim tanidan 2 aydir yumurtlamadan sonra boyle oluyo suan regl agrilarim basladi hafiften geliyo reglim bugun yumurtlamadan sonra 10.gun 😔 yumurtam dolleniyo belki ama tutunamadan dusuyo ve suan reglimin 25.gunu cok erken
Sadece iki aydır mı oluyor o zaman sürekli bir durum değil demek ki hsg ne zaman arkadaşım?

Ayy çok heyecanlıı 😊 ben söz verdim 12si sabah ilk idrarla yapıcam diye. Neden biliyormusun, artık silik çizgi aramayayım içimde şüphe kalmasın. Varsa çıkacak bariz, yoksa çıkmayacak. Çünkü çatlamadan 14 gün geçmiş olacak. Hemen de çöpe atarım konuyu kapatırım negatifse. Yoksa her ay gebelik testlerine tonca para verip üstüne birde silik çizgi aramaktan psikolojim bozuluyor. Sende de pozitif görülür umarım 😊🙏🙏🙏🙏 Haberleşelimm
Haha ben elli tane aldım nasıl olsa lazım oluyor diye 🤣🤣🤣 umarım ❤️❤️

Sadece iki aydır mı oluyor o zaman sürekli bir durum değil demek ki hsg ne zaman arkadaşım?
Canım benim dunkü lekelenmeler bitti gibi 😂 galiba hamileyim. Testte cok cok silik çıktı yumurtlama testini devam ettiriyordum ve oda yukselmeye basladi 😊

Eklentiler

• Screenshot_20250305_094234_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250305_094234_Samsung Internet.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 26
Akıntı kokusuz dün akşam beyaz hafif yapışkan gibiydi çok tarif edemiyorum da. 7 gün varken asla bu kadar ağrı yaşamadım. Resmen sökülemiyor gibiyim. Gebelik olarak yorumlamadım ya doktor umudumu kırdı zaten olsa görürdü diye düşünüyorum alttan ultrasonla bakmıştı.
Bilmem günlerimiz aynı neredeyse o yüzden daha implantasyon aşaması bu zaman, ancak tutunmuştur çok küçükken varsa bile belki görememiştir. Bence o dediklerine moralini bozma yaşın genç yumurtalığında kist haricinde anormal bir yaşlılık rezervde azalma vs yoksa doğurganlığın uzun bir zaman devam edecek.

Canim ben aşılama yaptirdigim dönemde aktif yumurtam icin catlatma ignesi kullandigimda dr geriden gelen yumurtan var bir kac güne catlar asilamadan sonra devam et birliktelige diyordu. Ve ben ilk yumurtama verdigi catlatma ignesinden sonra artı 14 ile regl oluyordum. O nedenle diyorum sana da canim.
Ama sen soyledigin gibi 2.yumurtana gore olduysan onu bilemiyorum kuzu
Amannn bosver bilmiyorum ki ya hepsi bir muamma of aman yeter bere nezmsn gelırse gelsin regller🙈

Bilmem günlerimiz aynı neredeyse o yüzden daha implantasyon aşaması bu zaman, ancak tutunmuştur çok küçükken varsa bile belki görememiştir. Bence o dediklerine moralini bozma yaşın genç yumurtalığında kist haricinde anormal bir yaşlılık rezervde azalma vs yoksa doğurganlığın uzun bir zaman devam edecek.
Rezervde azalma var kuzum amh 0,41

Erken mi yumurtlama oldu acaba? 5 gün kalmasına rağmen çok yüksek bir değer çünkü . Belirti yaşamış mıydınız birde ?
Galiba erken oldu çünkü İnnovita nın testini adetimin son günü yaptığımda çift çizgiydi. O dönemde olmuş olabileceği düşünüyorum hemen adet bitimimde. Belirti olarak birkaç gündür ağzımda demir tadı ve mide yanması vardı

Kuzum kendi orjinal döngünü baz al. Yumurta dökülmez rahim içi doku dökülür. Regl süresinin bilimsel açıdan uzamaması lazım.
Kuzum Bu arada 2 yumurtanın üstüne 14 gün dökülüyor ya onu demek istedim ben 2. yumaklasak da adet ileri gidiy

Kızlar günaydın. Benim bat 11 ya da 12 mart olması lazım. Ama o kadar kötü ağrım var ki size anlatamam sanki regl olucak gibiyim. Daha öncede regl öncesi ağrım oluyordu ama tarif edemiyorum. Ağzımda da hafif bir kan gibi metalik bir tat var ama 2 gündür çok öksürüyorum boğazım tahriş olmuş olabilir hafif kan geliyor olabilir diye düşündüm. Ve sanki regl olucakmışım gibi akıntı hani olur ya regl geldi sanarız ama bakarız gelmemiş. Bütün regl olma belirtilerini gösteriyorum. Sizce erken regl olur muyum ve neden olurum ki daha bir hafta var :( Çok afedersiniz resmen popom, cinsel bölgem zonkluyor regl olunca olduğu gibi :( Deruchette Deruchette babylovee babylovee Evanora Evanora @kugukusu @Sunsun9
Kuzum ağzında metalikte tat hissediyorsun ve bir haftan var. Biz seninle aynıydık benim de ilkine göre bir haftam var Ben zaten belirtilere inanmayan biriyim artık biliyorsun ama metalik tat ve meme ucu yerleşme kanaması ayırt edici bir belirti derimi burada da yazmışımdır hani benim nezdimde. Seni böyle boş yere umutlandırmak istemem ama ister misin Bir de sürpriz gelsin. Bu arada idrarında yanma falan var mı benim de hafif enfeksiyon olduğunda zonklama vardı bi ara

Kuzum ağzında metalikte tat hissediyorsun ve bir haftan var. Biz seninle aynıydık benim de ilkine göre bir haftam var Ben zaten belirtilere inanmayan biriyim artık biliyorsun ama metalik tat ve meme ucu yerleşme kanaması ayırt edici bir belirti derimi burada da yazmışımdır hani benim nezdimde. Seni böyle boş yere umutlandırmak istemem ama ister misin Bir de sürpriz gelsin. Bu arada idrarında yanma falan var mı benim de hafif enfeksiyon olduğunda zonklama vardı bi ara
Regl oldum baya kırmızı kan geldi :KK57: babylovee babylovee Deruchette Deruchette

Galiba erken oldu çünkü İnnovita nın testini adetimin son günü yaptığımda çift çizgiydi. O dönemde olmuş olabileceği düşünüyorum hemen adet bitimimde. Belirti olarak birkaç gündür ağzımda demir tadı ve mide yanması vardı
Ben takip yapmıyorum açıkçası. Ama 1 martta 2 gün süren bir kaç damla kahverengi akıntı ve adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu ağrılarım hala hafif hafif devam ediyor çift taraflı. Yumurtlama günümü uygulama 27 Şubat gösteriyordu. Ama 21den itibaren ihtimal var olarak görünüyor Flo uygulamasında. O yüzden bilemedim. Yumurtlama Akıntışu yumurtlama gününden sonra mı oluyor bilemedim

Back