2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Adam napsin bacım kış günü duş da yoruyor be cidden
Siz bugunu de degerlendirebilirseniz degerlendirin. Olmazsa da yarini degerlendirin.
Bende bu ay 2 gun pik kaldi testler ilk gün degerlendirdik 2.gun piki bos gectik. Ertesi gun catlamayi degerlendirdik. Ya okuyoruz forumda 5 gun yasayan spermler var. Olacagi varsa bir gün iliski olmadi diye olmamazlik olmaz. Dünü iliskideki sperm canlıdır daha o tutar.

Sabahta yapcak hala vazgecmiyor. Hadi bakalim yapta bize de soyle bakalim ne cikicak testte
Kuzucuğum senin pek ve çatlama resmin nasıl yani ben genelde bir gün sonra bakıyordum 12 saat sonra çatlama görülebilir değil mi
Amin canım benim allah razı olsun çok sağol
Kuzum kistleri olduğu halde gebe kalan çok insan var bildiğim kadarıyla hiç moralini bozma Rabbim ol diyecek ve bunun için dua edeceğiz

Kuzum gorulur evet ama ayni gun catlama goren de oluyor. Benim basima geldi kuzum bir defa. Sabah yumurtam vardi gece 12 gibi catlamisti. Muayene olmustum. Yani ayni günde oluyor catlama. Benim iki gün pikken koyuydu 3.gun acildi rengi

Canım bu senin 2. Yumurtan bence hayıt içtiğin için oldu. Doktor yanılmamıştır yani bunu da değerlendir inşallah tutar muhtemelen ultrasonda görmüştür gelişen yumurtayı ama devlette hiç umursamıyorlar o yüzden söylememiştir bile.illa kendin ısrarla sorup öğrenmen gerekiyor. Çok güzel haber bence şansın daha yüksek eğer değerlendirebilirsen bugünü ve yarını da değerlendir bence ama adamlar yorgun ya hem oruç hem hava soğuk

Ay kızlar burda 3-5 kişi dost olduk birbirimize iyi ki varsınız. Whatsapp grubu falan mı kursak anlık hahaha çok moralim bozuk sanki dünya durdu

Ah umarım guzel kalbin iden dökülenler dogru çıkar bebişim. İlki yumurtlama ise neden meme ucum acımadı baska yumurta mı gelıstı dye. Buarada aylardır bukdr agrımadı yumurtlaklarm bir insaın bacağı 1 hafta uyuluk kalır mı. Yaaa. Bence dediğin gb 2. İse dahi öğrenemeyecegım devletteki Dr benmle hastalar ıcerdeyken ne derece ilgilensin sonuca bakarken. Gebe kaldıysam 5 gun snra anya Konya ckacak kalmadıysam da artı 6 ole adete saymaya devam olacak. Sen naptın şüphen var mı kuzum

Çikolata kisti kuzum zaten vardı biliyodum da doktorum önce deneyelim demişti tüplerim falan açık olduğu için. Bu devletteki kadın çok afedersin ağzıma etti resmen ya bi daha devlete gitmicem
Ben de hem çikolata kisti hem pcos hem miyomum vardı 4 kere çatlama tedavisi oldum hiç sonuç alamadım ve doktorlar zor demişti biraz bak şimdi hamileyim hem de tedavisiz oyuzden umudunu kaybetme canım bir bakmışsın kendiliğin den olmuş

Ah kuzum çok sağol hayırlı uğurlu olsun bebişin. Ne kadar zaman sonra hamile kaldın? Bir de kullandığın takviye vs var mıydı önerebileceğin? Benim amh da çok düşük 0,41

Canım benim değer 153.6 çıktı bence az artıyor ama d.r gayet iyi dedi
Canım bir de senin de ağrın oluyor mu yoğun bir karın ağrısı filan. Ben bugün karnımın çok ağrıdığını söyledim dış gebelik olabilir alttan bakalım dedi baktırmadım baktırmalı mıyım sence

Ay kızlar burda 3-5 kişi dost olduk birbirimize iyi ki varsınız. Whatsapp grubu falan mı kursak anlık hahaha çok moralim bozuk sanki dünya durdu
Canım hiç moralini bozma benim çocuğu olan tüm arkadaşlarımın nerdeyse hepsinin kisti vardı hatta yeni görümcem hamile onda bile vardı. Olabiliyor sonra kaybolur genelde kontrolde kal yeter

Ah kuzum çok sağol hayırlı uğurlu olsun bebişin. Ne kadar zaman sonra hamile kaldın? Bir de kullandığın takviye vs var mıydı önerebileceğin? Benim amh da çok düşük 0,41
Amin canım çok saol rabbim sana ve bekleyen buradaki herkese nasip etsin inşallah Canım takviye de kullanmadım hiç bişi kullanmadım 1 buçuk sene sonra oldu benim 4 ay çatlama tedavisi olduğum da folik asit kullanmıştım yumurta geliştirici kullandım olmayınca bıraktım tedaviyi 3 4 ay sonra kendiliğinden oldu amh çokta düşük değil ne değerlerle hamile kalanlar var folik asit kullanıyormusun peki kullanmıyorsan başla istersen. Canım ümidini kaybetme lütfen ben de hiç olmaz sanıyordum çok dua ettim rabbime oldu bol bol dua et ve çok su iç emin ol olucak

Canım oluyor ama az az korkma sen bakma d.rlara niye dış gebelik olsun herkesin vücut yapısı farklı rahmin genişliyor değerin yükseldiği için ağrıların oluyor ve değerin gerçekten güzel bence alttan muayene ettir içini ferah tut kötüyü düşünme iyi düşün

Regl tarihini en geç 2. Yumurtlamaya göre düşünürsen ayın17 si oluyor o zaman senin canım. İlk yumurtaya göreyse de 5 gün sonra mı ? Ben bekliyorum hala canım çatlamam olmadı. Havuç yedim az önce sağ kasığımda sancılanmalar var ama meme ucu henüz başlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…