2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İnşallah hemen belli olur da sürekli teste mecbur bırakmaz seni canım
Kuzucuğum inşallah ben o yüzden doktorun dediğine göre 10 günolsun öyle test yapayım diyorum negatif çıkarsa bugünkü yumurtlamaya göre test için bekleyeceğim Sen kaç gündür değerlendirebiliyorsun

Kızlar Bu ilk günlerdeki heyecanlar çok başka zaman hiç geçmeyecek gibi gelecek size ama bir geçecek anlamayacaksınız çok güzel geçsin hamilelikleriniz
Değerin gayet güzel canım zaten 1 günde 2 katına çıkması yeterli

Aynen canım birdaha nezaman gitçen hayla varmı ağrın birde tek taraflı mı kasık ağrın.

Kızlar Bu ilk günlerdeki heyecanlar çok başka zaman hiç geçmeyecek gibi gelecek size ama bir geçecek anlamayacaksınız çok güzel geçsin hamilelikleriniz
Canım heyecan değil de benim aşırı ağrım var dış gebelik büyük ihtimal dedi doktorum bugün de ağrın çok olursa yarın gel hemen dedi ve aşırı ağrım var. Yarın gidicem hakkımızda hayırlısı

Evet sağ tarafta o yüzden korkuyorum hatta korkmaktan öte galiba eminim dış gebelik olduğuna sabah erkenden hastaneye gidicem canım
Sağ dan yumurtamışsındır rahmin büyüyor canım bana doktor sol dan yumurtalığımı söyledi ve arada sol kasığım ağrıyor git tabi görün ama içini ferah tut iyi düşün lütfen

Çok teşekkürler inşallah bu ay olur senin de buradaki bekleyen herkese nasip etsin rabbim Gerçekten çok stresli dönemler erken öğrenmek de iyi bişi değilmiş.

Sağ dan yumurtamışsındır rahmin büyüyor canım bana doktor sol dan yumurtalığımı söyledi ve arada sol kasığım ağrıyor git tabi görün ama içini ferah tut iyi düşün lütfen
Ben anlamadım ki canım doktorum sadece olumsuzluk içinde. Mesela sana söylemiş nerden yumurtlamışsın vs bilgi vermiş bana asla bilgi vermiyor. Değerim 4 günde 68den 660 oldu az dedi ki hiç az bi değer değil yani. Anlamadım gitti hiçbir bilgi yok dediğim gibi sadece olumsuz olabilecek şeyleri söylüyor o kadar

Dış gebelikte değer çok az ilerliyor iki kat bile olmuyor düzensiz oluyor diye biliyorum ve kanama felan da oluyormuş kanaman felan da yok senin yani ne olmasını bekliyordu ki çok güzel artmış maşallah bence doktorunu değiştir canım ben dış gebelik geçirdiğini zannetmiyorum bakma dra sen.

Onu da söyledim canım düzenli beta artışı da olabiliyormuş bakalım yarın görücez. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum gerçekten

Bence de öyle yap inşallah pozitifleri görürüz. Ben cuma ve pazar değerlendirebildim ama çatlama olmadıktan sonra anlamı yok gebelik için

Yaaa gerçekten mi umarım bir dönüş suprızı olur neden öyle dedi hcgye göre mı

Kızlar merhaba.. Neredeyse 1 aydır yazmıyorum buraya ama okuyorum yazdılkarınızı..
Hamile olan arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende bu ay yine olmayacak ama allahtan umut kesilmez deyip bat günümü bekliyorum dualarınıza talibim..

Hosgeldin canim yeniden. Ne zaman bat günün. Insallah hepimiz güzel haberlerle sevinelim bu ay

Hosgeldin canim yeniden. Ne zaman bat günün. Insallah hepimiz güzel haberlerle sevinelim bu ay
Hoşbuldum canım valla yumurtlama tarihini bilmiyorum ki takvime göre en erken 10 mart. Diğer uygulama 13 mart diyor.
En son 3 gün önce ilişki oldu yeterlidir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…