Kuzucuğum inşallah ben o yüzden doktorun dediğine göre 10 günolsun öyle test yapayım diyorum negatif çıkarsa bugünkü yumurtlamaya göre test için bekleyeceğim Sen kaç gündür değerlendirebiliyorsunİnşallah hemen belli olur da sürekli teste mecbur bırakmaz seni canım
Değerin gayet güzel canım zaten 1 günde 2 katına çıkması yeterli
Aynen canım birdaha nezaman gitçen hayla varmı ağrın birde tek taraflı mı kasık ağrın.
Evet sağ tarafta o yüzden korkuyorum hatta korkmaktan öte galiba eminim dış gebelik olduğuna sabah erkenden hastaneye gidicem canımAynen canım birdaha nezaman gitçen hayla varmı ağrın birde tek taraflı mı kasık ağrın.
Canım heyecan değil de benim aşırı ağrım var dış gebelik büyük ihtimal dedi doktorum bugün de ağrın çok olursa yarın gel hemen dedi ve aşırı ağrım var. Yarın gidicem hakkımızda hayırlısıKızlar Bu ilk günlerdeki heyecanlar çok başka zaman hiç geçmeyecek gibi gelecek size ama bir geçecek anlamayacaksınız çok güzel geçsin hamilelikleriniz
Sağ dan yumurtamışsındır rahmin büyüyor canım bana doktor sol dan yumurtalığımı söyledi ve arada sol kasığım ağrıyor git tabi görün ama içini ferah tut iyi düşün lütfenEvet sağ tarafta o yüzden korkuyorum hatta korkmaktan öte galiba eminim dış gebelik olduğuna sabah erkenden hastaneye gidicem canım
Çok teşekkürler inşallah bu ay olur senin de buradaki bekleyen herkese nasip etsin rabbimKızlar Bu ilk günlerdeki heyecanlar çok başka zaman hiç geçmeyecek gibi gelecek size ama bir geçecek anlamayacaksınız çok güzel geçsin hamilelikleriniz
Ben anlamadım ki canım doktorum sadece olumsuzluk içinde. Mesela sana söylemiş nerden yumurtlamışsın vs bilgi vermiş bana asla bilgi vermiyor. Değerim 4 günde 68den 660 oldu az dedi ki hiç az bi değer değil yani. Anlamadım gitti hiçbir bilgi yok dediğim gibi sadece olumsuz olabilecek şeyleri söylüyor o kadarSağ dan yumurtamışsındır rahmin büyüyor canım bana doktor sol dan yumurtalığımı söyledi ve arada sol kasığım ağrıyor git tabi görün ama içini ferah tut iyi düşün lütfen
Dış gebelikte değer çok az ilerliyor iki kat bile olmuyor düzensiz oluyor diye biliyorum ve kanama felan da oluyormuş kanaman felan da yok senin yani ne olmasını bekliyordu ki çok güzel artmış maşallah bence doktorunu değiştir canım ben dış gebelik geçirdiğini zannetmiyorum bakma dra sen.Ben anlamadım ki canım doktorum sadece olumsuzluk içinde. Mesela sana söylemiş nerden yumurtlamışsın vs bilgi vermiş bana asla bilgi vermiyor. Değerim 4 günde 68den 660 oldu az dedi ki hiç az bi değer değil yani. Anlamadım gitti hiçbir bilgi yok dediğim gibi sadece olumsuz olabilecek şeyleri söylüyor o kadar
Bat 24 şubatta 28 de test verdim2,30 duReglim kacindaydi canim kac gün geciktin. Yükselebilir tabi varsa gebelik
Teşekkür ederim canım
Onu da söyledim canım düzenli beta artışı da olabiliyormuş bakalım yarın görücez. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum gerçektenDış gebelikte değer çok az ilerliyor iki kat bile olmuyor düzensiz oluyor diye biliyorum ve kanama felan da oluyormuş kanaman felan da yok senin yani ne olmasını bekliyordu ki çok güzel artmış maşallah bence doktorunu değiştir canım ben dış gebelik geçirdiğini zannetmiyorum bakma dra sen.
Yukselebilir canim gec tutunduysaBat 24 şubatta 28 de test verdim2,30 du
Bence de öyle yap inşallah pozitifleri görürüz. Ben cuma ve pazar değerlendirebildim ama çatlama olmadıktan sonra anlamı yok gebelik içinKuzucuğum inşallah ben o yüzden doktorun dediğine göre 10 günolsun öyle test yapayım diyorum negatif çıkarsa bugünkü yumurtlamaya göre test için bekleyeceğim Sen kaç gündür değerlendirebiliyorsun
Yaaa gerçekten miCanım heyecan değil de benim aşırı ağrım var dış gebelik büyük ihtimal dedi doktorum bugün de ağrın çok olursa yarın gel hemen dedi ve aşırı ağrım var. Yarın gidicem hakkımızda hayırlısı
Korkma canım güzel haber alıcaksın inşallah dualarım seninle bol bol dua edicemOnu da söyledim canım düzenli beta artışı da olabiliyormuş bakalım yarın görücez. Dua edin bana kızlar çok korkuyorum gerçekten
Karın ağrım çok şiddetli canım bir de beta artışını da çok beğenmediYaaa gerçekten miumarım bir dönüş suprızı olur neden öyle dedi hcgye göre mı
Hosgeldin canim yeniden. Ne zaman bat günün. Insallah hepimiz güzel haberlerle sevinelim bu ayKızlar merhaba.. Neredeyse 1 aydır yazmıyorum buraya ama okuyorum yazdılkarınızı..
Hamile olan arkadaşları tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende bu ay yine olmayacak ama allahtan umut kesilmez deyip bat günümü bekliyorumdualarınıza talibim..
Hoşbuldum canımHosgeldin canim yeniden. Ne zaman bat günün. Insallah hepimiz güzel haberlerle sevinelim bu ay
9 martBar ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?