Çikolata kisti kuzum zaten vardı biliyodum da doktorum önce deneyelim demişti tüplerim falan açık olduğu için. Bu devletteki kadın çok afedersin ağzıma etti resmen ya bi daha devlete gitmicemKzuum şimdi gördüm. Ne kisti bu sakin ol lütfen alınamayacak kistler mi detay vermedimi
Ay bilmiyorum kuzum eşim kızıcak diye ağlayamadım da çok kötüyümKiyamam ya yaninda olsam kocaman sarilirdim sana. Sen modunu düşürme. Bi dur bakalm. Sen duzenli regl oluyorsun. Gebe kalman bu kadar da imkansiz degil bi ferahlamaya calis. Ahh vicdansiz insanlar ahh
Biliyodum canım kist olduğunu zaten tedavi görüyorumBence iyi oldu canım kistlerin erken farkedilmesi iyi bisey bence gitmeseydin daha kotuydu.
Tabi canım öyle haklısın. Sabahta yapip bekleyeyim 5 gun kaldi zaten. O kadar bekledimZaten gecikince supheler gucleniyor o zaman test yapmak daha zevkli oluyor bence. Gecikme olmadan cikacak sonuçlar dogru olmuyor kiii.
Tamam burda arkadaslar yapiyor regl gelmeden bak iki arkadasimiz yaziyor yavas yukseldi diyomus dr falan. Bu stresler yasanmaz hic degilse gecikme beklenirse
Biliyodum canım kist olduğunu zaten tedavi görüyorumBence iyi oldu canım kistlerin erken farkedilmesi iyi bisey bence gitmeseydin daha kotuydu.
Hahahhah sen mi öğrendin çıkıp deseydin tebrikler oğlunuz oluyorHahahashdaha fazla meme duymak istemiyorum şaka bir yana cidden masallah vucudunu iyi taniyorsun.
Kuzu sana katiliyorum. Valla soylemee. Biz iste hadi bugun şöyle oldu gel fikfik yapalim diyoruz hemengerek yok aslinda. Bakcaz test ona gore ilerliycez zaten biz stres yapiyoruz yazik adamlari da stres ediyoruz. Bu sefer onlar moda da giremeyecek yaptigimiz iş de bosa gidicek. En iyisi sessizce halletmek dogru diyosn valla
Bu sabah 36.2.cikti kuzum galiba yanlis hatirlamiyorsam. Ama 8 de olcmedim 10 gibi uyudum 12 de uyandim o anda ölçüm yaptim dogru mudur bilmiyorum. Sabahta olcup soylerim sana
Ya kuzum büyük sehirlerde cok yasaniyor bu sıkıntı. Ben hamile iken birinde esim de girebilir mi dedim, alamiyoruz dedi. E ama ben bu kadini tanimiyorum onu niye aliyorsunuz demistimhemsire bi dondu.
Hatta bi gittigimde kadinin birinin oglu olacagini fln bende dinledim kadinin oglu olacagini kocasindan once ben ogrendim hshhahah
Sen bu ay bebisi tutturmaya bak bosver gerisini
Esinle paylas kuzumAy bilmiyorum kuzum eşim kızıcak diye ağlayamadım da çok kötüyüm
Senn de ben de yandık devletten sanrm. Kale alma kuzum gerçekten sen kendi drnla bak dne üzme canını Allah'ımın ol dediğine hangi Dr napabilir. Aglama lütfen kıyamam sana silmgözyaslarını mübarek ayda bizler de dua ediyoruz birbirimize. Sen de bebegnıkucagına alacaksın inanıyorumÇikolata kisti kuzum zaten vardı biliyodum da doktorum önce deneyelim demişti tüplerim falan açık olduğu için. Bu devletteki kadın çok afedersin ağzıma etti resmen ya bi daha devlete gitmicem
Of o kadar yoruldum ki her şeyi planlamaktan ve uğraşmaktan. Hiç gücüm kalmadıEsinle paylas kuzumgöğsüne yat güzelce anlat icindekileri. Senden baska bu konuyu kimseyle paylasamam boyle rahatca diye konus. Boyle seyler konusulsun ki icinde kalip sonradan dert olmasin sana. Onunlayken agla ve aglama isini bitir. Sonra surecini en güzel sekilde nasil yonetirsin onu planla
Ya zaten isin psikolojik boyutu bu. Yani kafada plan programla iş olmaz. He şu normal bencr baksrsin verimli günler yumurtlama var hadi dersin. Ama istemeye istemeye de olunca zaten bu is zor. Aslinda bir salsak su kafayiHahahhah sen mi öğrendin çıkıp deseydin tebrikler oğlunuz oluyorvelhasıl kelam. Yanlış yapıyoruz yanlış. Onlara gitmek yerine kacsak daha cazip gelecegız. Bak sana ne anlatacağım. Benım yakın arkadasımjn görümcesi defalarca catlatma ignesi kulllanmıs hamıle kalamamıs 2 yıl fln. En son bir hocaya gidiyorlar evet tıb öncelik ama bır gdelm demişler. Hoca demiş ki sen kendini eşinden saklıyorsun böyle cocugun olmaz. Ne demek istedin deyince hocaya. Cocuk için birlikte oluyorsun sen bu ruhani açıdan da kötü sınavın bu olur stres yapma demiş. Gerçekten bırakmıs kocaya da yanstmamıs hıc. cok rhatlamıs salmıs. etkilemıs soledklerı kadının.. ve sonrasında gebe kalmış bziim de sorunumz bu
Amin canım benim allah razı olsun çok sağolSenn de ben de yandık devletten sanrm. Kale alma kuzum gerçekten sen kendi drnla bak dne üzme canını Allah'ımın ol dediğine hangi Dr napabilir. Aglama lütfen kıyamam sana silmgözyaslarını mübarek ayda bizler de dua ediyoruz birbirimize. Sen de bebegnıkucagına alacaksın inanıyorum
Sabahta yapcak halaTabi canım öyle haklısın. Sabahta yapip bekleyeyim 5 gun kaldi zaten. O kadar bekledim
Hmm çikolata kisti gebeligede engel diye okumustum. Bence doktorunu dinle infertilite doktoruna git bide ona muayene ol. Ben normal kadın doğuma gitmiyorum zaten bişey yapmıyolar. Tüp bebek doktoruna gidiyorum herseyine bakıyolar orda hsg cekicek doktor bu ay olmazsa. kan tahlillerimin hepsine bakicaklar ona gore tedavi duzenlicekler. Benimde olmuyo aylardir deniyorum.Biliyodum canım kist olduğunu zaten tedavi görüyorum
Canim dur hemen pes etme. Ben kac kere asilama yaptirdim. O kadar gittim geldim. Regl olunca bi yıkılıyordum. Sonra hadi kalk diyordum kendime. Birseyler yapmadan durmak istemiyordum. Hemen regl olunca kosarak gidiyordum. Cunku o evlat istegi cok baskındi icimde ve hala da öyle. Çok istiyorum Allahım nasip edecek diye dua ediyorum elimden geleni de yapiyorum.Of o kadar yoruldum ki her şeyi planlamaktan ve uğraşmaktan. Hiç gücüm kalmadı
Sabahta yapcak halavazgecmiyor. Hadi bakalim yapta bize de soyle bakalim ne cikicak testte
Ay hadi yap bariEvet sabah ilk idrarla yapıp sonrada hiç yapmicam
Ay hadi yap barierken ama testini bosa harcama bence bari 2 gun sonra yapp
2 gün ne kadar uzunya o kadar bekleyemem sabah ilk idrarda çıktı çıktı negatifse elimi teste surmicem
Ben de bugün eşimi Bu yüzden kızdım Yani iki günde bir gittik ama isteksiz değildik ki Sadece dün akşam kendisi çok yorgundu ama doğum günü diye bana yaklaştı muhtemelen. Ben bugün pik resmini atınca adam da kayışlar koptu. Ya böyle o kadar üşengeç oldu ki son günlerde duşa bile üşeniyor duş almak olmasa günde 3 öğün olur da sogukta duş insanı yoruyor diyor hahaah.Ya zaten isin psikolojik boyutu bu. Yani kafada plan programla iş olmaz. He şu normal bencr baksrsin verimli günler yumurtlama var hadi dersin. Ama istemeye istemeye de olunca zaten bu is zor. Aslinda bir salsak su kafayi
Dur sabah bi kalkayım2 gün ne kadar uzunilahii.. hadi bakalim yarin sabah hemen yap aman sakin kacirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?