Ovülasyon testi denemis miydin canim sen daha önce?Hoşbuldum canımvalla yumurtlama tarihini bilmiyorum ki takvime göre en erken 10 mart. Diğer uygulama 13 mart diyor.
En son 3 gün önce ilişki oldu yeterlidir dimi
Valla bugün yapamam hiç halim yok zaten misafir var yatılı olursa olur olmazsa olmaz ya bunaldım artık.. Zaten bu Dr lar hep olumsuz konuşuyor daraldım iyice..Ovülasyon testi denemis miydin canim sen daha önce?
Yeterli galiba canim ya 1 defa daha degerlendirseydiniz garanti olsaydi
Benim yumurta akı gibi akıntıda gelmiyor ya da ben farketmiyorum çok az geliyor. Belki de yumurtlama olmuyorOvülasyon testi denemis miydin canim sen daha önce?
Yeterli galiba canim ya 1 defa daha degerlendirseydiniz garanti olsaydi
Canım kaç günde bir adet görüyorsun? Bugün kaçıncı günün?Merhaba bir şey sormak istiyorum. Sat 16 şubattı ama 2 gündür hafif kahvemsi leke geliyor günlük pede bir kaç damla şeklinde ve adet olacakmışım gibi kasık ağrım oluyor çift taraflı. 4 ay oldu korunmayı bırakalı ama adetim çok düzensizleşti ayda 2 defa adet gördüğümde oldu. Daha önce yumurtlama ağrısı yaşıyordum ama tek taraflı ve şiddetli oluyordu. Bu seferki adet sancısı gibi. Adet bitimi erken yumurtlama olmuş olabilir mi yoksa bu şekilde yumurtlama sancısı çeken oluyor mu aranızda
Korunduğum zamanlar 30 günde bir oluyordu gayet düzenliydi . Ama bıraktıktan sonra çok değişken oldu . Kasım ayında 14 gün arayla oldum mesela . Aralıkta 17 . Ocakta 25 şubatta 26 oldu.Canım kaç günde bir adet görüyorsun? Bugün kaçıncı günün?
Bugün 16. Günüm meselaCanım kaç günde bir adet görüyorsun? Bugün kaçıncı günün?
Acaba çatlamadan ne kadar süre sonra acımaya başlıyorlar ? Ben de onu merak ettim şimdi. Sen değerlendirebildin mi çatlamayı
Hayır eşime hcbsy demedim yarn ıcn planlamstk bugun ama o da yanasmadı cınsel manada. Agladm moralim bozuldu gecen hafta cok verımlydi 20,22,24,26,27,28 subat doluydu ama suan 2 Mart gecesi catladysa 28 ve 2 mart ılskısı yakalar anca 27 cokzor. 3 Mart sa catlama 28 subat ble zor artk umudum kalmadı. Umarm Dr haklıdır ve bu 2.catlamadır.Acaba çatlamadan ne kadar süre sonra acımaya başlıyorlar ? Ben de onu merak ettim şimdi. Sen değerlendirebildin mi çatlamayı
Niye ağladın canım belki yarın olurHayır eşime hcbsy demedim yarn ıcn planlamstk bugun ama o da yanasmadı cınsel manada. Agladm moralim bozuldu gecen hafta cok verımlydi 20,22,24,26,27,28 subat doluydu ama suan 2 Mart gecesi catladysa 28 ve 2 mart ılskısı yakalar anca 27 cokzor. 3 Mart sa catlama 28 subat ble zor artk umudum kalmadı. Umarm Dr haklıdır ve bu 2.catlamadır.
Bence bunu anlamamış olması imkânsız canım hep yaptığı iş. Yani karışık bir şey olsa hadi yanıldı diyelim ama yumurtlama çatlamayı da anlar sen içini rahat tut bu 2. YumurtanBütün şansımızı gecen haftaya kullanmısız dr bana catladı dedıgı ıcın devam wettim hep ılskıye.S Sunsun9 mantklı dusununce de dyorm kı 1dk fln baktı anlamaması elde degl ısı da düştü cıktı. 2. Yumurtlama bu diyor ıc sesım cıdden. Bı Dr bunu yanls anlammalı cunku cok uzun baktı net seklde catlamıs dedı gulmsedı
Kuzum sbahkı ovu testı herseyo gostercek. Yumurta yarına ölürr meme ucu farkettrcek kdr acıdıgnda catlıyo benm bugun orta hali cok nırvana degl acısı. Bazen de Cook nirvana ıken. Sabahkı test herseyo gösterecek kuzum kısaca malesefNiye ağladın canım belki yarın olur
Sen niye üzüldün ki canım birden fazla yumurta olması olumlu bir şey değil mi ? Şansın artmış oldu. Geçen haftakiler boşa gitti diye düşünüyorsun ama doktorun bunu anlamaması imkansızKuzum sbahkı ovu testı herseyo gostercek. Yumurta yarına ölürr meme ucu farkettrcek kdr acıdıgnda catlıyo benm bugun orta hali cok nırvana degl acısı. Bazen de Cook nirvana ıken. Sabahkı test herseyo gösterecek kuzum kısaca malesef
Agzından bal damlıyor umarm kuzum umarım vücut ısınma bak nasıl düşüp cıktı bak öyle dusunce ardından cıkınca yumjrtalam oluyor. 3 gun 36.2den Yuksek seyretmıs . Program da 26 yumurtlama verdi. Bugun yne sustu 36.3 tam da test pozitif Ken :) ay glb 2 bılemedm bu hep sır olarak kalacak gebe kalmadysamBence bunu anlamamış olması imkânsız canım hep yaptığı iş. Yani karışık bir şey olsa hadi yanıldı diyelim ama yumurtlama çatlamayı da anlar sen içini rahat tut bu 2. Yumurtan
Kuzum meme ucum gecen hafta olmadı dye Dr yanıldı glb dedim 4 Mart a ılskı gırmısım olucak dye hHahaSen niye üzüldün ki canım birden fazla yumurta olması olumlu bir şey değil mi ? Şansın artmış oldu. Geçen haftakiler boşa gitti diye düşünüyorsun ama doktorun bunu anlamaması imkansız
Yarn yüzümü karsrtp sorcm emndiniz ddimi ben tekrr yumjrtladm dyeSen niye üzüldün ki canım birden fazla yumurta olması olumlu bir şey değil mi ? Şansın artmış oldu. Geçen haftakiler boşa gitti diye düşünüyorsun ama doktorun bunu anlamaması imkansız
2. Yumurtan geliştiği için meme ucu olmamış olabilir mi acabaKuzum meme ucum gecen hafta olmadı dye Dr yanıldı glb dedim 4 Mart a ılskı gırmısım olucak dye hHaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?