Alıversin eline yapışmazHocam beni check up a al noolur diye odadan zor cikarcaklar seni bu gidisle
O ilac genelde başta bi rahatsiz ediyor sonra vucut alisiyormus ama bana da benzer seyler olmustu.Hayır glifor diye bi hap verdi 1 hafta kadar kullandım bende çok mide bulantısı baş dönmesi falan yaptı bende bıraktım
Çok teşekkür ederimBana vifolic diye bi marka önerdi. Onu kullanıyorum 1 kutu bitti 2.ye başladım
Bu da cok iyi fikirmisAyyy yıllar önce uyku sorunu yaşarken bir yol bulmuştum şimdi en rahat uyku pozisyonunu al sonra içinden saymaya başla sonra her hareket ettiğinde baştan başla çok işe yarıyor
Cok haklısın valla. Zaten bu tip testleri niye yapmazlar anlamam talep eden biziz kanı alınan cani acıyan biziz. Onlara ne oluyor kiAlıversin eline yapışmaz
Kasıklarım çok ağrıyo kuzum ya şimdi baktım da geçmişe yönelik 25 şubatta en koyu testi görmüşüm ama pik değil. 27 şubatta da vücut ısım düşmüş sonra tekrar çıkmış.Cok haklısın valla. Zaten bu tip testleri niye yapmazlar anlamam talep eden biziz kanı alınan cani acıyan biziz. Onlara ne oluyor ki
Canim sen en koyu gördüğün günü kabul edersin eger yumurtlama olmazsa önümüzdeki günlerde. Ama kasık ağrısı falan varsa yumurtlama geliyor olabilir.Kasıklarım çok ağrıyo kuzum ya şimdi baktım da geçmişe yönelik 25 şubatta en koyu testi görmüşüm ama pik değil. 27 şubatta da vücut ısım düşmüş sonra tekrar çıkmış.
Gerçekten 2 ayda psikolojim pert oldu. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün artık beta artışı takip edelim hayırlısıylaCanim sen en koyu gördüğün günü kabul edersin eger yumurtlama olmazsa önümüzdeki günlerde. Ama kasık ağrısı falan varsa yumurtlama geliyor olabilir.
27si ısı düşmüş 28 de tekrar yükselmişse sonrasında da yüksek seyretmeye devam ettiyse yumurtlama günün 27 demektir. Benimki de 26 sanıyorum.Kasıklarım çok ağrıyo kuzum ya şimdi baktım da geçmişe yönelik 25 şubatta en koyu testi görmüşüm ama pik değil. 27 şubatta da vücut ısım düşmüş sonra tekrar çıkmış.
Aslında şöyle oldu: 16 şubatta yani adetin 5. günü ölçümlere başladım 36.9'du. Sonrasında 17-18-19-20-21-22-23-24-25 şubat tarihlerinde hep 37,1 ve 37,2 geldi. 26 şubatta 36,9'a indi ama en dip ısı 27 şubatta 36,7'ye kadar düştü. 28'inde tekrar 37'ye çıktı ve bugüne kadar da hep 36,9-37,20 arasında gidip geldi. Bu durumda ben 27 şubatta mı yumurtlamış oluyorum? Ama testte pik görmedim hiç. Bu tarihlere en yakın da 25-27 şubat ve 1 martı değerlendirmişiz. Bugün de kasık ağrım ve rahimde ağrım var aynı zamanda bacaklarım da çok ağrıyor sanki regl olucakmışım gibi. Bat 12 mart gösteriyor.27si ısı düşmüş 28 de tekrar yükselmişse sonrasında da yüksek seyretmeye devam ettiyse yumurtlama günün 27 demektir. Benimki de 26 sanıyorum.
Hayır hayır görmedim kuzum sen ısına Güven bak benim bugün yine düştü. Dil altı 36.3 kol altı 35.7 dun 36.2 ydı kol altım kuzum resmen 2 .yumurtladım ya hatta bana göre ilk yumurta da neyse doktoru mimlemeyeyim. İlk ilişkiyi bırakmadım ama şimdi korktuğum nokta eşimi nasıl ikna edeceğim bugüneKuzum ısıya göre 7 şubatta yumurtam çatladı çünkü hep 37'lerde giden sıcaklık 36.70'ye düştü. Şu an 36,9-37,1 civarı geliyor. Regl zamanı 36,6'ya düşmüştü. Sen testte pik gördün mü? Zaten en yüksek pik 25 şubatta görülmüş bende ama tam pik değil
Kuzum test yapsana bakalım çıkıcak mı ovulasyon. Yahu bu testler yanıltacaksa biz neye güveneceğiz allah aşkına? Benim 25-26-27 civarı çok kasık ağrım oldu sadece ve göğüslerim çok acıdı. Akıntı vardı ama farkedilecek kadar yoğun değildi. Bakalım ben de bugün doktora gidiyorum ne dicek yazarım buraya. Gitmişken smear ve amh isticem inşallah yapar.Hayır hayır görmedim kuzum sen ısına Güven bak benim bugün yine düştü. Dil altı 36.3 kol altı 35.7 dun 36.2 ydı kol altım kuzum resmen 2 .yumurtladım ya hatta bana göre ilk yumurta da neyse doktoru mimlemeyeyim. İlk ilişkiyi bırakmadım ama şimdi korktuğum nokta eşimi nasıl ikna edeceğim bugünebakarmsnz 35.7 abiii yaa babylovee yıllarca beni yanıltmayan meme ucu da başlıyor çünkü
Gözlerime inanamıyorum anında pik oldu şoktayım bakın bu 1dk hali kızlar hislerimde yanılmadım işte lütfen bana bir yol verin yeniden heyecan yaptım test pik konuda testte sorun yoktu demekki. Ben dün gece yumurtladığımı düşündüm dedim ya size yumurta akları geldi falan o zaman ben bu testi yapmaya devam edeceğim silikonun için mi çatlayacak hala mı pik ama çatladığını hissettim o akıntılarım olması asla bugün bu testi yapmazdım inanamıyorum ya doktor yanıldı o zaman bence@DaydiKuzum test yapsana bakalım çıkıcak mı ovulasyon. Yahu bu testler yanıltacaksa biz neye güveneceğiz allah aşkına? Benim 25-26-27 civarı çok kasık ağrım oldu sadece ve göğüslerim çok acıdı. Akıntı vardı ama farkedilecek kadar yoğun değildi. Bakalım ben de bugün doktora gidiyorum ne dicek yazarım buraya. Gitmişken smear ve amh isticem inşallah yapar.
Yeminle öyle dedi kuzum ya ama sağ ve sola bakmadı asla yumurtladığımı hatta o gün bacağım uyuşuktua hatta sana sordum Sen rahim arkasında dedin sularr su anda meme uçlarımı hassas Bence çatladı testte mi henüz düşmedi acaba değerO zaman sen geç yumurtladın kuzum ee doktor ne gördü o zaman
Ben de öyle düşünüyorum uzun zamandır bu kadar geç olmamıştı bir daha hayıt falan içmem. Şimdi kafam karıştı Bence vücuduma göre çatladı ama testte pek silikleşme ne zaman olur acaba bu testten bir tane var almam lazım belli olduO zaman sen geç yumurtladın kuzum ee doktor ne gördü o zaman
Canım naptın? Doktor bugün bende kist gördü dış gebelik olabilir dedi sana öyle bir şey söylemiş miydiiTestlerin hassasiyetine göre değişir en kesini kan güvenme teslere içini ferah tut canım pozitif düşün bişi olmıcak
Yeminle öyle dedi kuzum ya ama sağ ve sola bakmadı asla yumurtladığımı hatta o gün bacağım uyuşuktua hatta sana sordum Sen rahim arkasında dedin sularr su anda meme uçlarımı hassas Bence çatladı testte mi henüz düşmedi acaba değer
Yarın tekrar yap kuzum muhtemelen hayıt etkiledi. İlişkiye devamBen de öyle düşünüyorum uzun zamandır bu kadar geç olmamıştı bir daha hayıt falan içmem. Şimdi kafam karıştı Bence vücuduma göre çatladı ama testte pek silikleşme ne zaman olur acaba bu testten bir tane var almam lazım belli oldu
Hayır canım gebelik kisti gördü buda tutunmasını sağlıyormuş bence değerin çok güzel çıkmış dış gebelik olucağını zannetmiyorum bu d.rlar niye böyle ya hiç mi ağızlarından iyi bişi çıkmaz sonuç güzel ne kisti görmüş peki canım ?Canım naptın? Doktor bugün bende kist gördü dış gebelik olabilir dedi sana öyle bir şey söylemiş miydii
Canım ben dün kan testi verdim hayla düşmemiş sonuçları bekliyorumCanım naptın? Doktor bugün bende kist gördü dış gebelik olabilir dedi sana öyle bir şey söylemiş miydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?