Yaa yerleşme miii acabaKızlar bende yine lekelenme başladı ne oluyor anlamıyorum yagecen ay erken regl olmustum. Suan sulu hafif kahve lekelenmem oluyor. Reglime 5 gün var yumurtlamaya gore
Evacım umarım öyledir geçen ay da boyle oldu iki gün sonra regle dondu boyle bi sorunum var gecen ay ilk defa ovulasyon testi yaptim ve orda farkettim yumurtlamadan sonra 14 gun dolmadan regl oldugumu farkettim. Bu ayda oyle mi olucak bekleyip gorucemYaa yerleşme miii acaba
Bana akşam sabah 1 er tane dedi ilk başka bi doktora gidiyordum o insülin direncine baktı ve düşük dedi gerek yok dedi bende kilo vermeye yardımcı olacaksa kullanayım dedim olur günde 1 tane kullan demişti o ilk kullandım afedersiniz ishal yaptı beni aynı mide bulantısı falan yaptı ben bıraktım nasıl olsa insülin direnci yok diye sonra başka bi doktora gitmiştim işte aşılamamı yapan doktor verdi kullan bunu falan dedi işte 2 hafta kadar kullandım ama sürekli mide bulantım oldu kafam yastıktan kalkmıyordu artık bende ağır geliyor ilaç diye bıraktımGlifor şeker ilacı zaten nasıl kullandıniz bende kullanıyorum yarım yarım günlük 1000 mg ve ben çok memnunum tokluk hissi veriyor ve lavaboya çıkarıyor
Kuzum peki kaç gün sonra olmuştun. Lutel fazın kaçtıEvacım umarım öyledir geçen ay da boyle oldu iki gün sonra regle dondu boyle bi sorunum var gecen ay ilk defa ovulasyon testi yaptim ve orda farkettim yumurtlamadan sonra 14 gun dolmadan regl oldugumu farkettim. Bu ayda oyle mi olucak bekleyip gorucem
Test yaptın mı canım hamilelikte de oluyormuş lekelenmeKızlar bende yine lekelenme başladı ne oluyor anlamıyorum yagecen ay erken regl olmustum. Suan sulu hafif kahve lekelenmem oluyor. Reglime 5 gün var yumurtlamaya gore
Test yapmadim daha canım ya gecen ay tutunamadan dusuk oldu yada baska bisey var bilmiyorum bakalim bu ay hsg var orda cikar heralde nedeni.Test yaptın mı canım hamilelikte de oluyormuş lekelenme
Canim benim yumurtlamadan sonra 8-9. Gunlerde pembe lekelenmem oldu yine boyle islaklik hissettim cok acik renk akinti gibi sonra karnimda batmalar hissettim ve 11.gün kirmiziya dondu regl basladiKuzum peki kaç gün sonra olmuştun. Lutel fazın kaçtı
Evet ısının düşük olduğu gün yumurtlama günü oluyor yükseldiyse ve o seviyeye tekrar düşmeden yüksek seyretmeye devam ederse yumurtlamanın tamamlandığını anlıyorsun. 25 şubattakiyle yakalamış olabilirsin yani yumurtayı. Bu durumda bat 13 mart olur.Aslında şöyle oldu: 16 şubatta yani adetin 5. günü ölçümlere başladım 36.9'du. Sonrasında 17-18-19-20-21-22-23-24-25 şubat tarihlerinde hep 37,1 ve 37,2 geldi. 26 şubatta 36,9'a indi ama en dip ısı 27 şubatta 36,7'ye kadar düştü. 28'inde tekrar 37'ye çıktı ve bugüne kadar da hep 36,9-37,20 arasında gidip geldi. Bu durumda ben 27 şubatta mı yumurtlamış oluyorum? Ama testte pik görmedim hiç. Bu tarihlere en yakın da 25-27 şubat ve 1 martı değerlendirmişiz. Bugün de kasık ağrım ve rahimde ağrım var aynı zamanda bacaklarım da çok ağrıyor sanki regl olucakmışım gibi. Bat 12 mart gösteriyor.
babylovee kuzum sen de yorumlar mısın?
Bugün de doktor randevum var yüksek ihtimal vajinal ultrasonla kontrol edicek. Bişeyler olmuşsa görür mü?
Ama testlerim hiç pik olmadı normal miEvet ısının düşük olduğu gün yumurtlama günü oluyor yükseldiyse ve o seviyeye tekrar düşmeden yüksek seyretmeye devam ederse yumurtlamanın tamamlandığını anlıyorsun. 25 şubattakiyle yakalamış olabilirsin yani yumurtayı. Bu durumda bat 13 mart olur.
Kuzum yapma artik kendine de bu stresi yükleme. Ateşine göre durumlar degisir o zamanGerçekten 2 ayda psikolojim pert oldu. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün artık beta artışı takip edelim hayırlısıyla
Kuzum Ateş konusunu cok anlamiyorum ama ogrendigim kadariyla ates düşünce yumurtlama oluyor. Senin atesinin düştüğü gün muhtemelen yumurtlama oldu. Az da olsa akinti geldiyse de zaten o da bunun isareti. Yumurtan asiri büyük degildi ve erken yumurtladin belki. Bence durum bu olabilir. Bugun dr. Ne diyecek bakalim sanaAslında şöyle oldu: 16 şubatta yani adetin 5. günü ölçümlere başladım 36.9'du. Sonrasında 17-18-19-20-21-22-23-24-25 şubat tarihlerinde hep 37,1 ve 37,2 geldi. 26 şubatta 36,9'a indi ama en dip ısı 27 şubatta 36,7'ye kadar düştü. 28'inde tekrar 37'ye çıktı ve bugüne kadar da hep 36,9-37,20 arasında gidip geldi. Bu durumda ben 27 şubatta mı yumurtlamış oluyorum? Ama testte pik görmedim hiç. Bu tarihlere en yakın da 25-27 şubat ve 1 martı değerlendirmişiz. Bugün de kasık ağrım ve rahimde ağrım var aynı zamanda bacaklarım da çok ağrıyor sanki regl olucakmışım gibi. Bat 12 mart gösteriyor.
babylovee kuzum sen de yorumlar mısın?
Bugün de doktor randevum var yüksek ihtimal vajinal ultrasonla kontrol edicek. Bişeyler olmuşsa görür mü?
Bilmiyorum çok moralim bozuk kuzumKuzum yapma artik kendine de bu stresi yükleme. Ateşine göre durumlar degisir o zaman
Kuzum Ateş konusunu cok anlamiyorum ama ogrendigim kadariyla ates düşünce yumurtlama oluyor. Senin atesinin düştüğü gün muhtemelen yumurtlama oldu. Az da olsa akinti geldiyse de zaten o da bunun isareti. Yumurtan asiri büyük degildi ve erken yumurtladin belki. Bence durum bu olabilir. Bugun dr. Ne diyecek bakalim sana
Senin doktor tırt çıktı balımGözlerime inanamıyorum anında pik oldu şoktayım bakın bu 1dk hali kızlar hislerimde yanılmadım işte lütfen bana bir yol verin yeniden heyecan yaptım test pik konuda testte sorun yoktu demekki. Ben dün gece yumurtladığımı düşündüm dedim ya size yumurta akları geldi falan o zaman ben bu testi yapmaya devam edeceğim silikonun için mi çatlayacak hala mı pik ama çatladığını hissettim o akıntılarım olması asla bugün bu testi yapmazdım inanamıyorum ya doktor yanıldı o zaman bence@Daydibabylovee @Sunsun9 @eva0108
Ben sana diyorum bizi hayıt bozdu sen bana inanmiyorsunBen de öyle düşünüyorum uzun zamandır bu kadar geç olmamıştı bir daha hayıt falan içmem. Şimdi kafam karıştı Bence vücuduma göre çatladı ama testte pek silikleşme ne zaman olur acaba bu testten bir tane var almam lazım belli oldu
Sakin ol canim benim. Bi doktoru dinle bakalim ne diyecek. Ne gorecek. Hatta söyle ovülasyon takibi de yaptim bu ay falan diye.Bilmiyorum çok moralim bozuk kuzum
İşe yaradı mıBu da cok iyi fikirmistamam bu gece uyuyamazsam da bu yöntemi deneyecegim cok teşekkür ederim
Kuzu sen ya 2.ye yumurtladin ya dr.yanlis gördü. Birseyler oldu ama ne. Bende bu ay 20.gün yumurtladimArkadaşlarım İyi ki varsınız iyi ki Allah razı olsun ya hislerimde yanılmadığımı gördüm ve hep size dedim bana destek oldunuz bugün döngünün resmen 20 . günü iki seçenek var ya doktor yanıldı çatlamadı ama o gece de tam olarak dün geceki gibi ağrı ve yumurta akı mı oldu ya da bugün ikinci yumurtlamam var 2 yumurta geliştiği için meme ucumu etkilenmedi şu anda meme uçlarım acıyor çatladığını Akıntım olmasa da buradan anlardım geçenlerde buraya bir mesaj yazmıştım hatırlarsınız belki ben testte çatlama görsem meme ucumu acımasa yine yumurtam çatlamadı derim derdim bu sefer test değil de doktor yorum yaptığı halde bile içim rahatlamadı çatlamadı modundaym kac gundur. ilişkiyi bırakmadım çok şükür. Sadece şu anda üzüldüğüm nokta doktor haklı mı iki kere mi yumurtladım onu düşünüyorum ama dediğim gibi ikinci el yumurtlayacağım için meme ucum ağrımamış olabilir Ateş konusunda da iki kere düştü geçende de düşüp çıkmıştı bu yolun ucunda beni ikizler beklerse düşünemiyorumVignette @eva0108 @Sunsun9 babylovee W whiteheart07
Kuzu sabahleyin denedim evet yaradi iseİşe yaradı mı
Ay amin canim aminnn insallah Allahım saglikla bebeklerimize kavustursun biizi iiiinsallahAmin inşallah canımRabb'im çektiklerimizin karşılığını diledigimiz gibi nasıp etsin inşallah
Canim senin döngü uzunlugun kac gün. Kac gunde bir regl oluyorsun. Lekelenmeler kac gun kala basliyorKızlar bende yine lekelenme başladı ne oluyor anlamıyorum yagecen ay erken regl olmustum. Suan sulu hafif kahve lekelenmem oluyor. Reglime 5 gün var yumurtlamaya gore
Aayyy çok güldümm allah seniKuzu sabahleyin denedim evet yaradi isegece de yarar insallaj. Ama bende kipirdamadan duramama durumu var biraz surekli biiiir demekten yoruldum
Hahahha ay yeter ki uyuyim güzelceAayyy çok güldümm allah seni
Evet evet söylicem birazdan çıkıcam inşallah güzel ilgilenir. Devlet hastanelerinde ilgilenen doktor çok şans işi oluyorSakin ol canim benim. Bi doktoru dinle bakalim ne diyecek. Ne gorecek. Hatta söyle ovülasyon takibi de yaptim bu ay falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?