2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yaa yerleşme miii acaba
Evacım umarım öyledir geçen ay da boyle oldu iki gün sonra regle dondu boyle bi sorunum var gecen ay ilk defa ovulasyon testi yaptim ve orda farkettim yumurtlamadan sonra 14 gun dolmadan regl oldugumu farkettim. Bu ayda oyle mi olucak bekleyip gorucem

Glifor şeker ilacı zaten nasıl kullandıniz bende kullanıyorum yarım yarım günlük 1000 mg ve ben çok memnunum tokluk hissi veriyor ve lavaboya çıkarıyor
Bana akşam sabah 1 er tane dedi ilk başka bi doktora gidiyordum o insülin direncine baktı ve düşük dedi gerek yok dedi bende kilo vermeye yardımcı olacaksa kullanayım dedim olur günde 1 tane kullan demişti o ilk kullandım afedersiniz ishal yaptı beni aynı mide bulantısı falan yaptı ben bıraktım nasıl olsa insülin direnci yok diye sonra başka bi doktora gitmiştim işte aşılamamı yapan doktor verdi kullan bunu falan dedi işte 2 hafta kadar kullandım ama sürekli mide bulantım oldu kafam yastıktan kalkmıyordu artık bende ağır geliyor ilaç diye bıraktım

Kuzum peki kaç gün sonra olmuştun. Lutel fazın kaçtı

Kuzum peki kaç gün sonra olmuştun. Lutel fazın kaçtı
Canim benim yumurtlamadan sonra 8-9. Gunlerde pembe lekelenmem oldu yine boyle islaklik hissettim cok acik renk akinti gibi sonra karnimda batmalar hissettim ve 11.gün kirmiziya dondu regl basladi

Evet ısının düşük olduğu gün yumurtlama günü oluyor yükseldiyse ve o seviyeye tekrar düşmeden yüksek seyretmeye devam ederse yumurtlamanın tamamlandığını anlıyorsun. 25 şubattakiyle yakalamış olabilirsin yani yumurtayı. Bu durumda bat 13 mart olur.

Ama testlerim hiç pik olmadı normal mi

Gerçekten 2 ayda psikolojim pert oldu. Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün artık beta artışı takip edelim hayırlısıyla
Kuzum yapma artik kendine de bu stresi yükleme. Ateşine göre durumlar degisir o zaman
Kuzum Ateş konusunu cok anlamiyorum ama ogrendigim kadariyla ates düşünce yumurtlama oluyor. Senin atesinin düştüğü gün muhtemelen yumurtlama oldu. Az da olsa akinti geldiyse de zaten o da bunun isareti. Yumurtan asiri büyük degildi ve erken yumurtladin belki. Bence durum bu olabilir. Bugun dr. Ne diyecek bakalim sana

Bilmiyorum çok moralim bozuk kuzum

Senin doktor tırt çıktı balım bundan bu çıkıyor. Neye bakti da catlama gördü acaba. Bariz yumurtlama bu. Ay ne kadar sacma yaa dr.a guvenemeyeceksek kimse guvencez. Bide onlarla süreci takip gebe kalmaya calisan da cok. Insan üzülüyor böyle olunca.
Ben sana diyorum bizi hayıt bozdu sen bana inanmiyorsun artik faydasi mi oldu bilmem ama yumurtlama surecimizi etkiledi o kesin

Kuzu sen ya 2.ye yumurtladin ya dr.yanlis gördü. Birseyler oldu ama ne. Bende bu ay 20.gün yumurtladim tesadüf mü yani canim 2 kere yumurtladiysan da ikiz tutma sansi oyle hemen olmuyor korkma benim 3 4 yumurtam oldugu aylar oldu tutmamisti mesela. O is keske oyle kolay olsa keskeeee
Bide canim testin hala pik olabilir normal muhtemelen agrisini yasadin henüz catlama tam gerceklesmedi. Testi yaptiktan birkac sonra catlama olursa hormon ancak degisir test o zaman silinir.

Amin inşallah canım Rabb'im çektiklerimizin karşılığını diledigimiz gibi nasıp etsin inşallah
Ay amin canim aminnn insallah Allahım saglikla bebeklerimize kavustursun biizi iiiinsallah
Kızlar bende yine lekelenme başladı ne oluyor anlamıyorum ya gecen ay erken regl olmustum. Suan sulu hafif kahve lekelenmem oluyor. Reglime 5 gün var yumurtlamaya gore
Canim senin döngü uzunlugun kac gün. Kac gunde bir regl oluyorsun. Lekelenmeler kac gun kala basliyor

Sakin ol canim benim. Bi doktoru dinle bakalim ne diyecek. Ne gorecek. Hatta söyle ovülasyon takibi de yaptim bu ay falan diye.
Evet evet söylicem birazdan çıkıcam inşallah güzel ilgilenir. Devlet hastanelerinde ilgilenen doktor çok şans işi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…