Canım benim bence sen iki kez yumurtladın hayıttan kaynaklı olabilir. Ben seni bu ay gebe hissediyorum hadi bakalımArkadaşlarım İyi ki varsınız iyi ki Allah razı olsun ya hislerimde yanılmadığımı gördüm ve hep size dedim bana destek oldunuz bugün döngünün resmen 20 . günü iki seçenek var ya doktor yanıldı çatlamadı ama o gece de tam olarak dün geceki gibi ağrı ve yumurta akı mı oldu ya da bugün ikinci yumurtlamam var 2 yumurta geliştiği için meme ucumu etkilenmedi şu anda meme uçlarım acıyor çatladığını Akıntım olmasa da buradan anlardım geçenlerde buraya bir mesaj yazmıştım hatırlarsınız belki ben testte çatlama görsem meme ucumu acımasa yine yumurtam çatlamadı derim derdim bu sefer test değil de doktor yorum yaptığı halde bile içim rahatlamadı çatlamadı modundaym kac gundur. ilişkiyi bırakmadım çok şükür. Sadece şu anda üzüldüğüm nokta doktor haklı mı iki kere mi yumurtladım onu düşünüyorum ama dediğim gibi ikinci el yumurtlayacağım için meme ucum ağrımamış olabilir Ateş konusunda da iki kere düştü geçende de düşüp çıkmıştı bu yolun ucunda beni ikizler beklerse düşünemiyorumVignette eva0108 S Sunsun9 babylovee W whiteheart07
İki kez yumurtladıysam diğeri oluştuysa belli olur mu bir haftaya bugün o zaman ilk yumurtlamaya göre 5 gün geçti üstünden aman kuzum şu testte silik göreyim de görmezsem psikolojim bozulacak benim .. yoksa hamile mi kaldığımda lhmi arttırdı başkalarına denk geldiği gibi hahaha. Aman ya neyse meme uçlarım acıyor benim için bu silklik başlangıcı demek e geceye göre yumurtam çatladı benim neden test hala pik idrara mı geçmedi acabaCanım benim bence sen iki kez yumurtladın hayıttan kaynaklı olabilir. Ben seni bu ay gebe hissediyorum hadi bakalım
Bilemeyiz dedi canım sadece kist var dedi bir de ağrım çok olduğu için şüphelendi işteHayır canım gebelik kisti gördü buda tutunmasını sağlıyormuş bence değerin çok güzel çıkmış dış gebelik olucağını zannetmiyorum bu d.rlar niye böyle ya hiç mi ağızlarından iyi bişi çıkmaz sonuç güzel ne kisti görmüş peki canım ?
Hadi inşallah çok çok güzel gelin sonucunCanım ben dün kan testi verdim hayla düşmemiş sonuçları bekliyorum
Kuzu 3 gün pik görenler var forumda bak diğer konulara. Hiç panik yapma. İkizler geliyooorrrArkadaşlarım İyi ki varsınız iyi ki Allah razı olsun ya hislerimde yanılmadığımı gördüm ve hep size dedim bana destek oldunuz bugün döngünün resmen 20 . günü iki seçenek var ya doktor yanıldı çatlamadı ama o gece de tam olarak dün geceki gibi ağrı ve yumurta akı mı oldu ya da bugün ikinci yumurtlamam var 2 yumurta geliştiği için meme ucumu etkilenmedi şu anda meme uçlarım acıyor çatladığını Akıntım olmasa da buradan anlardım geçenlerde buraya bir mesaj yazmıştım hatırlarsınız belki ben testte çatlama görsem meme ucumu acımasa yine yumurtam çatlamadı derim derdim bu sefer tez değil de doktor yorum yaptığı halde bile içim rahatlama değil ilişkiyi bırakmadım çok şükür. Sadece şu anda üzüldüğüm nokta doktor haklı mı iki kere mi yumurtladım onu düşünüyorum ama dediğim gibi ikinci el yumurtlayacağım için meme ucum ağrımamış olabilir Ateş konusunda da iki kere düştü geçende de düşüp çıkmıştı bu yolun ucunda beni ikizler beklerse düşünemiyorumVignette eva0108 S Sunsun9 babylovee W whiteheart07
İki kez yumurtladıysam diğeri oluştuysa belli olur mu bir haftaya bugün o zaman ilk yumurtlamaya göre 5 gün geçti üstünden aman kuzum şu testte silik göreyim de görmezsem psikolojim bozulacak benim .. yoksa hamile mi kaldığımda lhmi arttırdı başkalarına denk geldiği gibi hahaha. Aman ya neyse meme uçlarım acıyor benim için bu silklik başlangıcı demek e geceye göre yumurtam çatladı benim neden test hala pik idrara mı geçmedi acaba
Ya saçmalama lütfen hahahahahhaah geçen bunun esprisi oldu ben eşime söyledim dedim ikiz olursa kayınvalideme 2 yıl sözleşme imzalarım göndermem burada uzagz memleketten çabuk kimsemiz yok dedim ne yaparız korkutma beni kız hahahaahha ya hiç güleceğim yoktu ya Ben geçen 2 ay yaptım Kaynanalar bende diye almıştım ya o zaman benim pikim hep bir gün sürdü akşamına ya da sabahına siliniyordu elimde bir tane test var kızım okula bırakacağım bu testi aldığım eczane biraz uzakta oraya gidip alacağım bi test ikili satılıyor 3 tane daha alayım 6 tane bulunsunKuzu 3 gün pik görenler var forumda bak diğer konulara. Hiç panik yapma. İkizler geliyooorrr
Bat ne zaman gösteriyor? Bata kadar yapacak şekilde al bakalım ne çıkacak. Benim 12 mart gösteriyor. Ben pik görmedim ya ama ısı düştü. O zaman yumurtlamadım mı acabaYa saçmalama lütfen hahahahahhaah geçen bunun esprisi oldu ben eşime söyledim dedim ikiz olursa kayınvalideme 2 yıl sözleşme imzalarım göndermem burada uzagz memleketten çabuk kimsemiz yok dedim ne yaparız korkutma beni kız hahahaahha ya hiç güleceğim yoktu ya Ben geçen 2 ay yaptım Kaynanalar bende diye almıştım ya o zaman benim piçim hep bir gün sürdü akşamına ya da sabahına siliniyordu elimde bir tane test var kızım okula bırakacağım bu testi aldığım eczane biraz uzakta oraya gidip alacağım bi test ikili satılıyor 3 tane daha alayım 6 tane bulunsun
Gecen aya göre batım 12siydı canmmya smdı ısler degıstıBat ne zaman gösteriyor? Bata kadar yapacak şekilde al bakalım ne çıkacak. Benim 12 mart gösteriyor. Ben pik görmedim ya ama ısı düştü. O zaman yumurtlamadım mı acaba
Eczanede 3 kutusu 100 TL internette göre pahalıya geliyorlar ama bence 6 tane yeter hatta ben Bence yarın silik görürüm tamamen kzuum. Zaten çatlama olunca da akıntı olayında sulaşmaya başlıyor önce ak gelip her an çatlayabilir demek şu an demek ki çatlamadı çysaBat ne zaman gösteriyor? Bata kadar yapacak şekilde al bakalım ne çıkacak. Benim 12 mart gösteriyor. Ben pik görmedim ya ama ısı düştü. O zaman yumurtlamadım mı acaba
Korkma sen değerim çok güzel çıkmışBilemeyiz dedi canım sadece kist var dedi bir de ağrım çok olduğu için şüphelendi işte
Benim çıkmıyor ya sonuç dün 6 gibi verdim Kanı hayla düşmemişHadi inşallah çok çok güzel gelin sonucun
Akşam verdiysen geç çıkar canım devlette mi verdinBenim çıkmıyor ya sonuç dün 6 gibi verdim Kanı hayla düşmemiş
Evet canımAkşam verdiysen geç çıkar canım devlette mi verdin
Geç çıkıyor o zaman canım bu akşama kadar çıkar benceEvet canım
İnşallah ya normal de geç düşmezdiGeç çıkıyor o zaman canım bu akşama kadar çıkar bence
Geçen ben de çok bekledim kuzum. Haberdar ett güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah ya normal de geç düşmezdi
Amin inşallah canımInsallah iyi gelir kullandiklarin canim. Iste vitaminsizlik cok kötü ama bu vitaminlere baslayinca da kilo geliyor. Ay birbirine bagli hepsi. Gerçekten zor ya yasadiklarimiz..
Ne güzel sansli insanlar var hic bu hesaplari kitaplari yapmadan gebe kaliyorlar. Bizler yumurtlamalar catlamalar hep planlar.. inşallah Allahım bislere de kolaylikla bebeklerimizin gelmesini nasip etsin saglikla kucagimiza almayi büyütmeyi
Glifor şeker ilacı zaten nasıl kullandıniz bende kullanıyorum yarım yarım günlük 1000 mg ve ben çok memnunum tokluk hissi veriyor ve lavaboya çıkarıyorHayır glifor diye bi hap verdi 1 hafta kadar kullandım bende çok mide bulantısı baş dönmesi falan yaptı bende bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?