- 25 Ocak 2024
- 313
- 218
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testleri falan kaldırıp attım gittim kendime ped aldım indirimdenAnladım bazen empati yapmadan böyle pat diye söyleyip moral bozuyorlar ama her şeyin çözümü var sakin kalmak zor biliyorum ama akışına bırakmak lazım stres hepimizi mahvediyor hiç duymadın say yola devam et bunu
Canım hiç moralini bozma. Doktorlar hep en kötü olasılıkları söylerler. Sen en iyisi doğal olarak yumurta kaliteni artırmaya çalış. Bir video izledim youtube da atayım buradan da bak nasıl şeylerle doktorların gebe kalman imkansız dediği halde ikizlere gebe kalmış hemde çift yumurta ikizineKızlar herkese günaydın, birkaç gün girmeyip kafamı toplamak istedim. Pazar günü regl oldum ve dün doktora gittim.
Kistim çıktı doktor iğne harici 16. gün regl olduğumu ve kan testi vermediğimi duyunca gebelik kistinden şüphelendi.
Beta hcg istedi ve sonuç tabiiki negatif çıktı.. Sonrasında artık tedaviye devam etmenın faydalı olmayacağını;
Her kadının döngüsünde gebe kalma olasılığının %10 olduğunu ve bu tedavilerle %20-25'lere çıkarttıklarını söyledi.
Bundan sonraki süreçte tüp bebeğe yönlenebileceğimizi söyledi. Peki kist neden oluşuyor dediğimde de ;
çatlatma iğnesi vursak dahi çatlamamışlar , yaşa bağlı olarak çatlatma yetilerini kaybediyorlar yavaş yavaş dedi.
Beni asıl yıkan nokta bu oldu kızlar moralim çok bozuk..![]()
Aynı ben geçen ay böyleydimTestleri falan kaldırıp attım gittim kendime ped aldım indirimdensıfır umudum var ve hiçbir şey yapasım yok.
Kuzum dün doktora gittim. Bana boşuna uğraşma bu kistlerle çocuğun olmaz tüp bebek yaptır dedi. Her iki yumurtalığımda da çikolata kistim var. Sinirimi bozdu çok kötüyümAynı ben geçen ay böyleydimama umut en sonda ölür be bacım...
Günaydın kuzum. Ben de dün doktora gittim. Her yumurtalığımda da çikolata kistim var. Bana da hiç boşuna uğraşma tüp bebek yap bu kistlerle çocuğun olmaz dedi. Ben de yıkıldım çok kötüyümKızlar herkese günaydın, birkaç gün girmeyip kafamı toplamak istedim. Pazar günü regl oldum ve dün doktora gittim.
Kistim çıktı doktor iğne harici 16. gün regl olduğumu ve kan testi vermediğimi duyunca gebelik kistinden şüphelendi.
Beta hcg istedi ve sonuç tabiiki negatif çıktı.. Sonrasında artık tedaviye devam etmenın faydalı olmayacağını;
Her kadının döngüsünde gebe kalma olasılığının %10 olduğunu ve bu tedavilerle %20-25'lere çıkarttıklarını söyledi.
Bundan sonraki süreçte tüp bebeğe yönlenebileceğimizi söyledi. Peki kist neden oluşuyor dediğimde de ;
çatlatma iğnesi vursak dahi çatlamamışlar , yaşa bağlı olarak çatlatma yetilerini kaybediyorlar yavaş yavaş dedi.
Haydaaa bu doktorlar niye böyle direk umutsuz konuşuyorlar ki...Kuzum dün doktora gittim. Bana boşuna uğraşma bu kistlerle çocuğun olmaz tüp bebek yaptır dedi. Her iki yumurtalığımda da çikolata kistim var. Sinirimi bozdu çok kötüyüm
Bilmiyorum bi de sen ne şanssız kızsın dedi bana anlam veremedimHaydaaa bu doktorlar niye böyle direk umutsuz konuşuyorlar ki...
Vallahi pess....bir daha gitme o doktora kuşum takma kafana da. İşini düzgün yapabilen varsa kistlerin için öncelikle iyi bir doktora başvur, gerisi güzel olacakBilmiyorum bi de sen ne şanssız kızsın dedi bana anlam veremedim
Adetin 3. günü gidip hormon testlerimi yaptıracağım ama sonucu kendi doktoruma göstereceğim kuzum. Devlette sonuçlar direkt e-nabıza düşüyor mu yoksa doktor bakmalı mı illa acabaVallahi pess....bir daha gitme o doktora kuşum takma kafana da. İşini düzgün yapabilen varsa kistlerin için öncelikle iyi bir doktora başvur, gerisi güzel olacak![]()
Kuzum yerlesme ise daha testte ckmayabilr de kac gunun kaldı 3 müYaptım negatif regle kadar beklicem ama umudum yokartik hayırlısı. Dun lekelenme bitti daha olmadı canım.
Haha bu ay bende de bir bezmişlik var olmadı gibiTestleri falan kaldırıp attım gittim kendime ped aldım indirimdensıfır umudum var ve hiçbir şey yapasım yok.
DüşüyorAdetin 3. günü gidip hormon testlerimi yaptıracağım ama sonucu kendi doktoruma göstereceğim kuzum. Devlette sonuçlar direkt e-nabıza düşüyor mu yoksa doktor bakmalı mı illa acaba
Canım bozma moralini hemen banada zor dediler bir kaç ay ara ver bende tedaviye çok gittim olmayınca bıraktım kendiliğinden oldu biraz dinlen vardır rabbimin bildiği bir bakmışsın kendiliğinden olmuş dra lara bakma onlar en kötüsünü düşünür herzamanKızlar herkese günaydın, birkaç gün girmeyip kafamı toplamak istedim. Pazar günü regl oldum ve dün doktora gittim.
Yani bu sonucun cikacagi cok belli degil miydiYaptım negatif regle kadar beklicem ama umudum yokartik hayırlısı. Dun lekelenme bitti daha olmadı canım.
Canim sen bugunu de degerlendir bugunde catlama günü ya. Imkan varsa degerlendir. Gerisi de artik olacagina varirKızlar çatlamış dün dediğim gibi hatta 2 Mart gecesi çatlamış bile olablr akıntıyla. Dünki testi yuzde 78 verdi program yajlastrnca. Dun bombos gectı saflık olsun bugune yaşadığını sanmyrm yumurta artık tek duam 2 yumurtlama olmus olması . Nasippp hakkınızı helal edin ne cok sey yazdım çizdim
@Sunsun9
W whiteheart07
babylovee testte dün akşam yapsam da bence silik çıkacaktı
4 gun canımKuzum yerlesme ise daha testte ckmayabilr de kac gunun kaldı 3 mü
Evet çok pahalı cidden. Ben de o yğzden sadece prenatal vitamini alıcam kullqnıcamMerhaba canim, fodega ismi mfk nin folik asiti. Asssiri pahali hemde yani alinacak gibi degil. Tamam alirsin ama sanki aldigi da herkes hamile kalmamis ki bu takviyelerle. O nedenle de çok alasim gelmedi benim. Bize de es paketi onerdi. Arti 3 ayri takviye daha. Zaten es paketi dünya para. Bide digerlerini alinca.. bende almadim
İnsallah canim benim bakalımYani bu sonucun cikacagi cok belli degil miydineyse artik gecikme bekleyeceksin oyle dedin ben karismamm
Insallah yerlesme olmus olsun canim![]()
Kac yaşındasın da bu kadar olumsuzlugu siralamis senin mükemmel dr.un..Kızlar herkese günaydın, birkaç gün girmeyip kafamı toplamak istedim. Pazar günü regl oldum ve dün doktora gittim.