• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar günaydın ne var ne yok? bata 8 gün kaldı, bana yine test perileri yavaştan gelmeye başladı...ama testleri taa yüksek rafların en diplerine yerleştirdim üşenip almayayım diye, hem gözümden uzak olsun. Nasıl yöntem ama? Şimdilik işe yarıyor 🥲 Test günüm 12 mart

Anladım bazen empati yapmadan böyle pat diye söyleyip moral bozuyorlar ama her şeyin çözümü var sakin kalmak zor biliyorum ama akışına bırakmak lazım stres hepimizi mahvediyor hiç duymadın say yola devam et bunu
Testleri falan kaldırıp attım gittim kendime ped aldım indirimden :D sıfır umudum var ve hiçbir şey yapasım yok.

Kızlar herkese günaydın, birkaç gün girmeyip kafamı toplamak istedim. Pazar günü regl oldum ve dün doktora gittim.
Kistim çıktı doktor iğne harici 16. gün regl olduğumu ve kan testi vermediğimi duyunca gebelik kistinden şüphelendi.
Beta hcg istedi ve sonuç tabiiki negatif çıktı.. Sonrasında artık tedaviye devam etmenın faydalı olmayacağını;
Her kadının döngüsünde gebe kalma olasılığının %10 olduğunu ve bu tedavilerle %20-25'lere çıkarttıklarını söyledi.
Bundan sonraki süreçte tüp bebeğe yönlenebileceğimizi söyledi. Peki kist neden oluşuyor dediğimde de ;
çatlatma iğnesi vursak dahi çatlamamışlar , yaşa bağlı olarak çatlatma yetilerini kaybediyorlar yavaş yavaş dedi.
Beni asıl yıkan nokta bu oldu kızlar moralim çok bozuk..:ruh:
Canım hiç moralini bozma. Doktorlar hep en kötü olasılıkları söylerler. Sen en iyisi doğal olarak yumurta kaliteni artırmaya çalış. Bir video izledim youtube da atayım buradan da bak nasıl şeylerle doktorların gebe kalman imkansız dediği halde ikizlere gebe kalmış hemde çift yumurta ikizine

Kızlar herkese günaydın, birkaç gün girmeyip kafamı toplamak istedim. Pazar günü regl oldum ve dün doktora gittim.
Kistim çıktı doktor iğne harici 16. gün regl olduğumu ve kan testi vermediğimi duyunca gebelik kistinden şüphelendi.
Beta hcg istedi ve sonuç tabiiki negatif çıktı.. Sonrasında artık tedaviye devam etmenın faydalı olmayacağını;
Her kadının döngüsünde gebe kalma olasılığının %10 olduğunu ve bu tedavilerle %20-25'lere çıkarttıklarını söyledi.
Bundan sonraki süreçte tüp bebeğe yönlenebileceğimizi söyledi. Peki kist neden oluşuyor dediğimde de ;
çatlatma iğnesi vursak dahi çatlamamışlar , yaşa bağlı olarak çatlatma yetilerini kaybediyorlar yavaş yavaş dedi.
Günaydın kuzum. Ben de dün doktora gittim. Her yumurtalığımda da çikolata kistim var. Bana da hiç boşuna uğraşma tüp bebek yap bu kistlerle çocuğun olmaz dedi. Ben de yıkıldım çok kötüyüm

Kuzum dün doktora gittim. Bana boşuna uğraşma bu kistlerle çocuğun olmaz tüp bebek yaptır dedi. Her iki yumurtalığımda da çikolata kistim var. Sinirimi bozdu çok kötüyüm
Haydaaa bu doktorlar niye böyle direk umutsuz konuşuyorlar ki...

Bilmiyorum bi de sen ne şanssız kızsın dedi bana anlam veremedim
Vallahi pess....bir daha gitme o doktora kuşum takma kafana da. İşini düzgün yapabilen varsa kistlerin için öncelikle iyi bir doktora başvur, gerisi güzel olacak 🤗

Vallahi pess....bir daha gitme o doktora kuşum takma kafana da. İşini düzgün yapabilen varsa kistlerin için öncelikle iyi bir doktora başvur, gerisi güzel olacak 🤗
Adetin 3. günü gidip hormon testlerimi yaptıracağım ama sonucu kendi doktoruma göstereceğim kuzum. Devlette sonuçlar direkt e-nabıza düşüyor mu yoksa doktor bakmalı mı illa acaba

Canım bozma moralini hemen banada zor dediler bir kaç ay ara ver bende tedaviye çok gittim olmayınca bıraktım kendiliğinden oldu biraz dinlen vardır rabbimin bildiği bir bakmışsın kendiliğinden olmuş dra lara bakma onlar en kötüsünü düşünür herzaman

Yaptım negatif regle kadar beklicem ama umudum yok 😂 artik hayırlısı. Dun lekelenme bitti daha olmadı canım.
Yani bu sonucun cikacagi cok belli degil miydi😄 neyse artik gecikme bekleyeceksin oyle dedin ben karismamm😁
Insallah yerlesme olmus olsun canim 💗

Kızlar çatlamış dün dediğim gibi hatta 2 Mart gecesi çatlamış bile olablr akıntıyla. Dünki testi yuzde 78 verdi program yajlastrnca. Dun bombos gectı saflık olsun bugune yaşadığını sanmyrm yumurta artık tek duam 2 yumurtlama olmus olması . Nasippp hakkınızı helal edin ne cok sey yazdım çizdim 😍🙈
@Sunsun9

W whiteheart07 babylovee babylovee testte dün akşam yapsam da bence silik çıkacaktı​

Canim sen bugunu de degerlendir bugunde catlama günü ya. Imkan varsa degerlendir. Gerisi de artik olacagina varir 😍 gittin mi doktora ne dedi

Merhaba canim, fodega ismi mfk nin folik asiti. Asssiri pahali hemde yani alinacak gibi degil. Tamam alirsin ama sanki aldigi da herkes hamile kalmamis ki bu takviyelerle. O nedenle de çok alasim gelmedi benim. Bize de es paketi onerdi. Arti 3 ayri takviye daha. Zaten es paketi dünya para. Bide digerlerini alinca.. bende almadim
Evet çok pahalı cidden. Ben de o yğzden sadece prenatal vitamini alıcam kullqnıcam

Kac yaşındasın da bu kadar olumsuzlugu siralamis senin mükemmel dr.un..
Catlatma ignesine ragmen catlamama benim tanistigim 23 yasindaki kizda da olmustu bunun yaşla ne alakasi varmis ya ?
Yani varya son gunlerde gercekten dr.a giden herkes moral olarak bitik geliyor. Neden insanlarin hayalleriyle oynuyorlar ben anlamiyorum..
Canim sen bence bir de dr degistir baska dr.la ilerle. Bir ay ara ver kendi haline birak vucudunu sonra baska dr.a git onunla yol çiz bakalim ne diyecek. Sana aşılama yapılmış mıydı?

Back