Kız bu adam çok değişik ben varken sen niye gidiyosun olmaz ne eksik söyle ben alayım diyorSürprize gidicek yolda mübahtır sen bilirsin tabi nasıl istersen
Takvime göre kaç gün öncesini değerlendirdin pekiYok canım etmedim tek endişem o zaten takvime göre oldu
3 gün kala hergün aralıksızTakvime göre kaç gün öncesini değerlendirdin peki
Ped de mi alırKız bu adam çok değişik ben varken sen niye gidiyosun olmaz ne eksik söyle ben alayım diyor
Alır o herşeyi alırPed de mi alır
Komşu kızın fln varsa ona şöyle o alsın ahahha çaktırmadanPed de mi alır
Ahaha buldum sen onu markete gönder sende peşine eczaneye çık yakınsa eczane :)Alır o herşeyi alır
Kız burası küçük yer karşılaşırız peşimden neden çıktın diye kızar vallaAhaha buldum sen onu markete gönder sende peşine eczaneye çık yakınsa eczane :)
Ben en iyisi söyleyin günüm geçti diyeKomşu kızın fln varsa ona şöyle o alsın ahahha çaktırmadan
Ozmn hiç riske girme şöyle gitsin seke seke gider alırsınız testi inşallah çok mutlu bı haber alırsınızBen en iyisi söyleyin günüm geçti diye
Ayyy inşallah canımmm inşallahhh bu cuma hürmetine hepimiz alalım mutlu haberiOzmn hiç riske girme şöyle gitsin seke seke gider alırsınız testi inşallah çok mutlu bı haber alırsınız
İnşallah canım hadi bizi çok bekletmeeAyyy inşallah canımmm inşallahhh bu cuma hürmetine hepimiz alalım mutlu haberi
Dua et olur söyleyecem şimdiAmin
İnşallah canım hadi bizi çok bekletmee
Dualarım sizinle canım inşallah güzel bir haber alacaksınızDua et olur söyleyecem şimdi
Oyle kuzum zaten Allah ol derse olacak bunu biliyorum bende sürecin icinde beklerken insan stres oluyor umutlaniyor hepsi üst üste geliyor.Canımm aminn inşallah sen de motivasyonunu bozmuyorsun. Bir sorununuz yok bunu bilmen çok güzel. Burda diyecegımız güçlü olunacak en önemli nokta Allah ol derse yumurtalara olmadan o bebegı adete 1 kala bile rahme koyar... Yani tevekküle sığın kuzum yaşadığın acıdan dolayı böyle hassassın cok normal ama zamanla o acı da hafıfleyecek. Beklentiye girmeden beklersek zafer bizim
Ay hadi insallah tutarrKızlar herkesin berat kandili mibarek olsun sizlerden özellikle hamilelerden bir şey isteyeceğim rica etsem ben ve bebim gibi bebek isteyen herkese dualarınızda yer verir misiniz Allah herkesin duasını kabul etsin
ayyy bende boğayım
Kolay olmuyor tabi .. hele de regle yakin tüm ümitlerimiz yüksekken bir anda regl olunca fena yıkılıyor insan.Kızlar siz nası ümidinizi sağlam tutuyorsunuz? Ben hemen yıkılıp vaz geçiyorum
Ya ne güzelBenimde öyle birlikte bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?