Kuzu benimki bir ay iğneden sonra ki günden itibaren gün aşırı demişti bu ayda iğneden sonraki günden itibaren 3 gün dedi üst üste. Farklı kombinasyonlar deniyor anladığımm. Sende öyle yap denemediğini dene bence de işe yarayabilir.Hadi bakalim canim simdiden hayırlı olsun. Insalalh güzel degerlendirebilirsin bu ayı da istedigin sonucu alırsın. Ay bende gecen ay yumurtlama görünce 3 gün üst üste degerlendirdim catlama da dahil. Ama olmadi bu ay gunasiri mi denesem diyorum hep. Senin dr da catlamadan sonra 3gun ust uste demis mesela. Bilgiler corbalasiyor
Ay bende heyecanlandım kıızz hadi bakalım inşlallah. Sonuçları siz gördünüz müüü? Yksa doktor mu verecek
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallah cnm
Benim de uzayan akıntım çoğaldı bugün baya geliyoAmin inşallah cnm
Cnm catmadsn sonra progesteron hormonu salgılanıyor yani vücut hamilelik için hazırlık yapıyor bu nevi prolaktin hormonlarda devreye girdiği için göğüslerde acı başlıyor tabi adet görene kdar bazen çok hissederz bazen ara ara hissederiz şuan için bir belirti söz konusu değil bende aynı durumdayım buay uzayan akıntım dün geldi sanırım geç yumurtladim dün ve bugün daha baskın acısı mesela şimdiden takılma bence cnm
Aslında onlar olması gerekeni yapıyor bizler takıyoruz iyikide onlarda takmıyor asıl sıkıntı ozman daha çok olurdu
Aaa merhaba canım senle aynıydı sanisam regl zamanımız öyle hatırlıyorum yumurtlama zamanin mi canımBenim de uzayan akıntım çoğaldı bugün baya geliyobakalım hayırlısı olsun bu ay için
Merhaba canım evet aslında haftaya gösteriyor benim yumurtlamayı canım ama Aslan pençesi içiyorum sanırım öne çekiyor yumurtlamayı, testle beraber gidiyorum ama bugün baya akıntım var yumurta akı gibi geliyor böyle olunca bir kaç güne pik görüyorum. Adetimin 15. Günündeyim şuanAaa merhaba canım senle aynıydı sanisam regl zamanımız öyle hatırlıyorum yumurtlama zamanin mi canım
Bende ayni şeyi annem bana senin kendini sicak tutman lazim dediginde söylüyorum cropla mini etekle şortla gezenler doğuruyo onunla ne alaka diyorumOy Allahım hergun yeni bir bilgi. Bide bu rahim soguklugu muhabbeti çıktı. Benimde instada hep karsima çıkıyor. Belini açık tutma ayagini soguk tutma fln diyorlar. Bende dikkat ediyorum bunlara artik. Ama sonra bazi tanidiklarim gözüme geliyor sokakta crop altta etek kış günü. Elinde 2 tane bebesi 1 tane bebesi. Ne bileyim. Sanki hep bize birseyleri empoze etmeye calisiyorlar gibi geliyor yaa..
Merhaba canım evet aslında haftaya gösteriyor benim yumurtlamayı canım ama Aslan pençesi içiyorum sanırım öne çekiyor yumurtlamayı, testle beraber gidiyorum ama bugün baya akıntım var yumurta akı gibi geliyor böyle olunca bir kaç güne pik görüyorum. Adetimin 15. Günündeyim şuan
Sen nasılsın Girdin mi yumurtlama dönemine
Regl 2 Şubat da oldum ben canım bugün yumurtlama görünüyor takvime göre ovulasyon yapmadım ben benimde sulu akıntım var alt katında ağrı ve doluluk hissi sanırsam yumurtlama günüm ateşim dün 35.6 çıktı bugün aynı saatlerde ölçtüm 36.4 çıktı yumurtlama mi oluyo oek anlamıyorm ısı işinden:)
Aslan pençesini nasil içiyorsun canim yumurtlama görünceye kadar mi içilmeliMerhaba canım evet aslında haftaya gösteriyor benim yumurtlamayı canım ama Aslan pençesi içiyorum sanırım öne çekiyor yumurtlamayı, testle beraber gidiyorum ama bugün baya akıntım var yumurta akı gibi geliyor böyle olunca bir kaç güne pik görüyorum. Adetimin 15. Günündeyim şuan
Sen nasılsın Girdin mi yumurtlama dönemine
Geçmiş olsun canim. Hadi güzel haberlerini bekliyoruzTest almaya çıkamadık kızım hastalanmış okulda öğretmen aradı eve erken geldi. Çok şükür önemli birşey yok. Biraz sonra gidecek almaya
Güzel haberlerle gel canim benim. Bir problem yoktur inşallah
Almaya gitti canım sanki negatif çıkacakGeçmiş olsun canım
Beklemedeyiz :)
Sağol canım inşallah ya inşallahGeçmiş olsun canim. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Bu ay gunasiri gideyim diyorum. Sonra da kacirir miyiz diyorum. Ay cok güçsüz hissediyorum kendimi yaa.. hep bi planla programla gidiyoruz. Dusunmeden rastgele yapsak da olacak mi o da belli degil. Ne zor sey... bazen insan gercekten cok zorlanıyor..mKuzu benimki bir ay iğneden sonra ki günden itibaren gün aşırı demişti bu ayda iğneden sonraki günden itibaren 3 gün dedi üst üste. Farklı kombinasyonlar deniyor anladığımm. Sende öyle yap denemediğini dene bence de işe yarayabilir.
Ay bende heyecanlandım kıızz hadi bakalım inşlallah. Sonuçları siz gördünüz müüü? Yksa doktor mu verecek
Olacagi varsa sogukluk falan hikaye geliyor insana. Ama iste her ihtimali degerlendirmek düşünmek istiyor insan o zamanda sirtimi da sicak tutarım ayagimi da diyorum ne kaybederim diyorum..Bende ayni şeyi annem bana senin kendini sicak tutman lazim dediginde söylüyorum cropla mini etekle şortla gezenler doğuruyo onunla ne alaka diyorum
Kaçıncı ayınız Ramazan ayı öncesi olsun istiyordum ama nasip olmicak sanirim adetime 5 gün varOlacagi varsa sogukluk falan hikaye geliyor insana. Ama iste her ihtimali degerlendirmek düşünmek istiyor insan o zamanda sirtimi da sicak tutarım ayagimi da diyorum ne kaybederim diyorum..
Gercekten zorlayici bir süreç. Insallah cabucak hamile kaliriz. Bu ay pozitif oluruz...
Aslında belirti olarak adet sancısı çekiyorum ara sıra vuruyor ve de çok halsizim. Yine negatif görmemek için evet gecikmeyi beklicemYa ne güzelbelirtin vs olursa beni de etiketle olurmu gözümden kaçmasın test fln yaparsan eğer sen gecikme mi bekliyceksin test için ?
Almaya gitti canım sanki negatif çıkacak
Kuzu benimki bir ay iğneden sonra ki günden itibaren gün aşırı demişti bu ayda iğneden sonraki günden itibaren 3 gün dedi üst üste. Farklı kombinasyonlar deniyor anladığımm. Sende öyle yap denemediğini dene bence de işe yarayabilir.
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallah cnm
Güzel haberlerle gel canim benim. Bir problem yoktur inşallah
Ayy hadi guzel sonuçlar alirsinz inşallah canim
Kendine yüklenme canim niye yükleniyorsun bak gorceksin sendede problem çıkmıyacak sadece herseyin zamani var bence vaktinden ônce açmaz çicekKızlar çok şükür her şey çok güzel çıktııııı sperm sayısı 250 milyon çıkmış hareketli saglıklı sperm de cok. Hareketsiz cok azmış. yani kusursuza yakınmış maşallah doktor çocuk olmaması için bir sorun yok sigara içiyor musun diye sormuş eşim evet deyince azalt demiş Bir de takviye vermiş neden verdi bilmiyorum ama çok daha kaliteli olsun diye olabilir içim çok rahatladı ama bir yandan çok kötüyüm kendime yüklenmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?