• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canımm aminn inşallah sen de motivasyonunu bozmuyorsun. Bir sorununuz yok bunu bilmen çok güzel. Burda diyecegımız güçlü olunacak en önemli nokta Allah ol derse yumurtalara olmadan o bebegı adete 1 kala bile rahme koyar... Yani tevekküle sığın kuzum yaşadığın acıdan dolayı böyle hassassın cok normal ama zamanla o acı da hafıfleyecek. Beklentiye girmeden beklersek zafer bizim 🥰❤️
Oyle kuzum zaten Allah ol derse olacak bunu biliyorum bende sürecin icinde beklerken insan stres oluyor umutlaniyor hepsi üst üste geliyor.
Aslinda gecen ay da asiri fazla takmamiatim kafama. Ama yapabilirsem bu ay hic takmamayi düşünüyorum bakalim. Zaten olacagi varsa olacak. Allahım nasip eder insallah bir an evvel saglikla hamile kalmayi. Saglikla dogurup büyütmeyi 🙏 isteyen herkese

Kızlar herkesin berat kandili mibarek olsun sizlerden özellikle hamilelerden bir şey isteyeceğim rica etsem ben ve bebim gibi bebek isteyen herkese dualarınızda yer verir misiniz Allah herkesin duasını kabul etsin

ayyy bende boğayım
Ay hadi insallah tutarr 😍 hepimiz icin güzel haberler alacagimiz bir ay olsun inşallah 😍🙏

Kızlar siz nası ümidinizi sağlam tutuyorsunuz? Ben hemen yıkılıp vaz geçiyorum
Kolay olmuyor tabi .. hele de regle yakin tüm ümitlerimiz yüksekken bir anda regl olunca fena yıkılıyor insan.
Ama regl oldugun icin hamile kalma şansın hep var demek oluyor o yüzden ben regle küsmüyorum. Yeni aydan umitlenip ayaga kalkiyorum mecbur. Cok aglardim önce.. Allahım aratmasin insallah saglikla kolaylikla nasip etsin hepimize 🙏

Kızlaar bend çıktım doktor kontrolünden 19 mm olmuş yumurtalarım 3 tane vardı normalde 1 tanesinin boyutunu söyledi. Endometrium 3 çizgi görünümünü almış bu çok güzel birşey hazırlığını yapıyor dedi. Çatlatma iğnesi vurmamı söyledi 12:30 da vurdum. iğneden sonraki akşam 3 gün üst üste ilişki sonra gün aşırı dedi. Reglinin 16. günü 25. güne kadar duphostan kullanıcam. Duphostanın son günü test yap dedi iğne hariç 11. gün oluyor :halay:

Evanora Evanora canm sen göğüs ucu agrisinin sebebini biliyomusun bi mesajda yorumunu görmüştüm sanırım aklıma direk sen geldin göğsümün uc kısmı dünden beri o kadar acıyoki belirti için çok erken henüz ama anlam vermediğim bi acı 😩

Back
X