• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar herkesin berat kandili mibarek olsun sizlerden özellikle hamilelerden bir şey isteyeceğim rica etsem ben ve bebim gibi bebek isteyen herkese dualarınızda yer verir misiniz Allah herkesin duasını kabul etsin

ayyy bende boğayım
İnşallah Allah burda isteyen herkese nasip eder canım 🥰 en kısa sürede hamile kalırsınız inşallah 🥰

Ayyy canım allah senden razı olsun iyi ki varsınız 😍 kimseyle konuşamıyorum bu konuyu içime atmaktan daralmıştım kafamın içi doldu inan var mı yok mu demekten. Bir diyorum ya varsa sonra aman yoktur saçmalama diyorum. Çünkü en son ilişki takvime göre yumurtlamadan 1 gün önce oldu olmaz diyorum
Canim benim birbirimize destek oldukca güçleniyoruz. Ne demek kuzum .. stres yükleme kendine. Zaten sonuc degismeyecek sen dusunsen de dusunmesen de. O nedenle sakin ol akışa birak. Olur canim valla benegin gelecegi varsa koca ay tek bir iliski ile hamile kalanlarla dolu burasi.

Ayy Demee bu akşam söylemek için dün akşam neler çektim sonuç çıksın da söyleyim diyee 😅 inşallah canım ya rabbim isteyen herkese hayırla güzelce kolayca nasip etsinn, bebeklerimize kavuşalımmm
Ay hadi insallah pozitiftir sonucun. Ama testine göre pozitif zaten 😍 hastaneye gitmeni gerektirmeleri cok sacma olmus yaa sonuc iciinn.
Amin canim benim aminnn. Allahım inşallah saglikla kolaylikla hamile kalip dogurup büyütmeyi nasip etsin hepimize 🙏

Canim benim birbirimize destek oldukca güçleniyoruz. Ne demek kuzum .. stres yükleme kendine. Zaten sonuc degismeyecek sen dusunsen de dusunmesen de. O nedenle sakin ol akışa birak. Olur canim valla benegin gelecegi varsa koca ay tek bir iliski ile hamile kalanlarla dolu burasi.
İnşallah bende ve tabi bekleyen herkes onlardan oluruz Rabbim duamızı kabul etmiştir 🤗

Back
X