• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Canım sen ne zaman gideceksin tekrar kontrole ben pazartesi yine gideceğim. Artık 2 3 günde bi çağırıyor doktor ama bende de sancı falan yok yatıyor 🤣
Çarşamba gideceğim bebek hareketlerini takip et dedi.Sancı 15 dk ya düşerse suyun gelirse hemen gel dedi.40 dan sonraya kalırsa mecbur sezaryen yaparız dedi.Özel hastaneye gidiyorum eğer 40 ı geçerse sancım olmazsa ve açılmam da yoksa suni sancı almayı istemiyorum ama normal doğumu da deneyimlemek istiyorum en hayırlısı neyse o olsun🙏🏻Sen ne kadarlık oldun🌺🌺

Çarşamba gideceğim bebek hareketlerini takip et dedi.Sancı 15 dk ya düşerse suyun gelirse hemen gel dedi.40 dan sonraya kalırsa mecbur sezaryen yaparız dedi.Özel hastaneye gidiyorum eğer 40 ı geçerse sancım olmazsa ve açılmam da yoksa suni sancı almayı istemiyorum ama normal doğumu da deneyimlemek istiyorum en hayırlısı neyse o olsun🙏🏻Sen ne kadarlık oldun🌺🌺
39 benimde bana da benzer şeyler söyledi. Bende normal istiyorum bakalım nasip.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ben çarşamba akşam normal doğum yaptım kızım 3000g 50cm 37+5 dünyaya geldi dün öğlen taburcu olduk darısı diğer hamile arkadaşlarıma hayırlısıyla sizlerde sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız 🤲🏻🥰
Gözünüz aydın canım 🌸 inşallah bizlerin doğumları da seninki gibi güzel geçer 🙏🏻 Bebeğin ismi neydi tabloya ekleyelim ?

Kızlar karnımda sürekli bir ağrı sancı var. Düzenli giren şekilde değil de hep ağrıyor. Doğum sancısı değildir di mi

Ya sizinki için demiyorum ama eskiler demagoji yapmayı çok seviyor bence. Rahattım doğurduk tarlada çalıştık bla.bla . Sırf karşısındaki genç nesillere kendini sorunlu hissetsin diye konuşuyorlar. Annenannem anlatıyor ne kadar zor olduğunu evet evde doğurduk diyor ama kolay değildi keşke siizn gibi ağrısız doğurabilseydik diyor siz bizim gibi cekmiyosunuz sizin adınıza seviniyorum diyor ama ekliyor nasıl doğurursan doğur gebelikse doğum da annelik de zor her devirde zor diyor. Ama böyle kayanalar biz naz yapmadık biz elde çamaşır yikardik tarlada doğurduk zamanda geriye gitsek de ne kadar agladiklarini, acı çektiklerini falan görebilsek insanız sonuçta
bir de şu var eskiden enfeksiyon yok muydu kanama yok muydu previa yok muydu böyle savcılarla geç dogumlarla kanamalarla zaten anneler bebekler ölüyordu. sorunu olmayan gebe zaten pırt diye doğurup çıkıyor. Bende enfeksiyon varmış 50 yıl önce yaşasaydım muhtemelen crpm yükselirdi sonrasını tahmin etmek zor değil. o yuzden bu konuda çok haklısın. bazıları sirf biz böyleydim denek için diyor

Eklentiler

• IMG-20250102-WA0000.jpeg
    IMG-20250102-WA0000.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20241128-WA0004.jpeg
    IMG-20241128-WA0004.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20241121-WA0005.jpeg
    IMG-20241121-WA0005.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG-20241121-WA0007.jpeg
    IMG-20241121-WA0007.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar merhaba benim nasipse 27 ocakta doğumum var. Bugün doktora gittik çok canım sıkıldı. Bebeğin boynuna 3 tur kordon dolanmış. Yakın takip edilmeli dedi. Birde demirim düşğk diye serum verdi 2 güne bir benim gibi sorun yaşayan oldu mu

Ben de burdan sipariş vermiştim galiba. 100 adet ama eşim yetmez dedi yolda dağıtacak herhalde😝 Doğumdan sonra bide tarihli yaptıracağım. Hepsini farklı yerlerde yaptırdım. Ayılı seçtim ki şimdiden bilsin annesinin erkeklere bakış açısını 🤣
Çok tatlı 🥰🥰🥰 kız yeter 100 tane ay gelen çikolata getirsin artık hof her şeyi de bizden beklemesinler alsjhsnsna

Kızlar merhaba benim nasipse 27 ocakta doğumum var. Bugün doktora gittik çok canım sıkıldı. Bebeğin boynuna 3 tur kordon dolanmış. Yakın takip edilmeli dedi. Birde demirim düşğk diye serum verdi 2 güne bir benim gibi sorun yaşayan oldu mu
Canım ablam o haftalarda doğum yapmıştı Kordon dolanmasindan. Yani başka bir doktora daha mı gitsen sorsan nasıl takip edeceksin ki yani

Canım ablam o haftalarda doğum yapmıştı Kordon dolanmasindan. Yani başka bir doktora daha mı gitsen sorsan nasıl takip edeceksin ki yani
Kendi de açılabilir demişti hatta kordonun ama ödem olma ihtimali de vardı yani korkutmak değil amacim doktorun daha iyi bilir

Kizlar bnm de bugun kontrol vardi. 37+1. Doktor hala 23 ocak sezeryan diyor. Tuna Bey'imiz 2 kilo 400 gr olmus boyu da 48 cm. Dogum kanalina girmemis daha. Haftya nst istedi. 17 ocakta son kez kontrol olcakmis. Ozellikle sordum kilo almasi icin ne yiyim diye, hicbise yapmana gerek yok dedi. Sen cok yiyince bebek kilo alcak diye bise yok dedi. 3 kiloya yakin dogar, kaldi ki doğum kilosu bzm icin cok buyuk bi kıstas degil dedi.

Kendi de açılabilir demişti hatta kordonun ama ödem olma ihtimali de vardı yani korkutmak değil amacim doktorun daha iyi bilir
Bi doktora daha gitmekte fayda olabilir. Şuan 35+1 im. Gerçekten çok moralim bozuk. Birkaç kötü hikayede okudum, şuan alsa bebeği yoğun bakıma gider gerek yok sıkı takip edelim dedi

Bi doktora daha gitmekte fayda olabilir. Şuan 35+1 im. Gerçekten çok moralim bozuk. Birkaç kötü hikayede okudum, şuan alsa bebeği yoğun bakıma gider gerek yok sıkı takip edelim dedi
Ben doğum yapınca bebeğimin boynuna 5 kat kordon dolanmış dr um şok olmuştu ve 2 gün öncesinden kontrole gelmiştik. Çok şükür bişey olmadı bebeğime küvöze bile girmedi sende içini ferat tut sım kontrole git ve bebek hareketlerini takip et sürekli. Allaha emanet olsun💐

Hic caninizi sıkmayın.. Benim is arkadasimin bebeginde de 2 tur kordon dolanmasi olmustu. Normal dogum yerine sezeryan yapmak zorunda kaldi sadece ama oyle sıkıntılı bi durum olusmadi yani. Takip edilse yeter bnce. Doktorlar biliyolar zaten. Iciniz rahat edecekse olmadi baska bi doktora daha gosterin.

Ben doğum yapınca bebeğimin boynuna 5 kat kordon dolanmış dr um şok olmuştu ve 2 gün öncesinden kontrole gelmiştik. Çok şükür bişey olmadı bebeğime küvöze bile girmedi sende içini ferat tut sım kontrole git ve bebek hareketlerini takip et sürekli. Allaha emanet olsun💐
5 kat😭 Allah'ım bu bebeler neden rahat durmuyor icerde

Back
X