Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
hep hastane çantam eksikmiş gibi gelıyor.bıde bugun sancı falan cıkınca daha bir üstüne düşmeliyim dıye düşündüm ..bıraz mama koycam emzık bıde kendıme kahve cıkolata vs onlar aklımda eksık olarak

Ben de çok zorlanıyorum artık ya daha iki haftam var ama rapor aldım mecbur sabah işe gitme telaşı bile yoruyo insanı. Evde rahat rahat hamilelik geçirenlere çok ozeniyorum 🙄
Evde durmakta beni sıkıyor kendimi dinliyorum ama artık iş yerinde de olmuyor anlayışsız insanlar olunca zoruma gidiyor 😒

Kızlar gümüş kapaklari doğumdan 2-3 hafta önce günde bı kaç saat takmaya başlayın diyolar ya, ben başladım bugün. 10 gün var doğuma inşallah, ilkinde de böyle biraz erken kullanmaya başlamistim hiç göğüs ucu yarası cekmemistim. Sizlerden de alan varsa doğumuna yakın başlasın kullanmaya günlük 2 saat gibi

Kızlar kontrolden geldim, açılma başlamış ve kafasının bir kısmı kanala girmiş. Yakında doğum başlar dedi ama net bir tahmini yok tabi, 1-1,5 haftaya kadar olur gibi dedi. Kafanın bir kısmı kanala girdiği için tam ölçüm yapamadı ama 3 kg üzerinde olacak dedi.
Kanala girmiş olması da güzel bir şey kolaylıkla sağlıkla kucağına al kısçeni inşallah 😊
Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok 🥰🥰🥰
Gözün aydın Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıklı mutlu bol kahkahalı güzel bir ömrü olsun 🥰
Ben kullandım canım bende de yaptı yan etkisiymiş sanırım
Propektüsü okudum yan etkileri arasında var yine de emin olamadım canım tşk ederim 🌸

Herkese merhaba umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla zamanında ve kolaylıkla alırız🤲🏻 Ben de bugün itibariyle 34+1 haftalığım gece uyumamda bir sıkıntı yok fakat gündüz de kafamı kaldıramıyorum uykudan. Bir de çoğu kişi hareketlerden uyuyamadım filan diyor ben evet hareketleri hissediyorum ama şiddetinden uyuyamadığım olmadı yazılanları gördükçe korkuyorum acaba bende mi sıkıntı var diye
Beni gece uykumdan uyandırmıyor ,uyumak için yattığımda aşırı hareketlenip aşağıya baski yapması uyutmuyor
Aşağı o kadar baski yapiyorki çıkacak gibi hissediyorum
Yoksa benide hic hareketinden kaynakli uyutmamazlik yapmadi
Artik doğum pozisyonunda olduğu için böyle 🤷🏻‍♀️
Merhaba ben 9:30 da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür suan yanımda sık sık emziriyorum ilk süt dedikleri şey az az geliyor
Allah isteyen herkese nasip etsin
Sezeryan olacaklar hiç korkulacak bir şey yok 🥰🥰🥰
Maşallah size 🥹
Analı babalı büyüsün ,sağlıklı ömrü olsun inşallah 🌸😇

36+2 haftalık olduk . Bugün kontrolüm vardı nst de sancılarım gözüktü bebek kanala girmiş 1 cm acıklıgım var bebek 2400 gr olmus. Suyun az gibi geldi dedi doğum yapacagım hastaneye görünmem gerektigini orda da testler yapılır ultrason nst ye baksınlar dedi. Almanyada kontrol eden doktor ayrı dogum yapacagım hastane ayrı yerlerde . Gitmedim yarın gideriz diye . Kac hafta 1 cm acıklıkla dayanabilir mi bebek iki hafta falan daha acaba? Sıvısı az olması tehlikeli bir sey mi acaba bilgisi olan yazabilir mi? Riskli gebelik bu arada

36+2 haftalık olduk . Bugün kontrolüm vardı nst de sancılarım gözüktü bebek kanala girmiş 1 cm acıklıgım var bebek 2400 gr olmus. Suyun az gibi geldi dedi doğum yapacagım hastaneye görünmem gerektigini orda da testler yapılır ultrason nst ye baksınlar dedi. Almanyada kontrol eden doktor ayrı dogum yapacagım hastane ayrı yerlerde . Gitmedim yarın gideriz diye . Kac hafta 1 cm acıklıkla dayanabilir mi bebek iki hafta falan daha acaba? Sıvısı az olması tehlikeli bir sey mi acaba bilgisi olan yazabilir mi? Riskli gebelik bu arada
Su önemli bebek o suda yaşıyor sonuçta. Su azalırsa bebek hareketi azalır vs bebeğin yaşaması o suyun içinde oluyor öyle düşünün.2cm ile 2 hafta duran biliyorum. Tamamen bebeğin gelmesiyle ilgili bir durum

Kızlar kontrole geldim 24 saat idrar topladım verdik sonuç çıktı günlük değer 225, sınır 300 müş. Haftaya bidaha vericez dedi doktorum, protein kaçağı görünüyor hedefimiz 37 haftayı doldurmak dedi, çok acil bir durum olmazsa fitil verip normal deneriz ama acil tansiyonun çıkarsa sezaryen olma ihtimalin var dedi 🥹 ilerleyen süreçte tansiyonun çıkabilir sıkı takip edicez dedi, dua bekliyorum en azından iki hafta daha sabrederiz umarım 🥹🙏

Kızlar gümüş kapaklari doğumdan 2-3 hafta önce günde bı kaç saat takmaya başlayın diyolar ya, ben başladım bugün. 10 gün var doğuma inşallah, ilkinde de böyle biraz erken kullanmaya başlamistim hiç göğüs ucu yarası cekmemistim. Sizlerden de alan varsa doğumuna yakın başlasın kullanmaya günlük 2 saat gibi
Nasıl kulllanmak gerekiyor acaba?

Kızlar kontrole geldim 24 saat idrar topladım verdik sonuç çıktı günlük değer 225, sınır 300 müş. Haftaya bidaha vericez dedi doktorum, protein kaçağı görünüyor hedefimiz 37 haftayı doldurmak dedi, çok acil bir durum olmazsa fitil verip normal deneriz ama acil tansiyonun çıkarsa sezaryen olma ihtimalin var dedi 🥹 ilerleyen süreçte tansiyonun çıkabilir sıkı takip edicez dedi, dua bekliyorum en azından iki hafta daha sabrederiz umarım 🥹🙏
Çok geçmiş olsun canım fark edilmiş olması iyi olmuş. Tansiyon hastası olduğum için aynı şekilde 37+1 gibi ben de doğum yapacağım. Sağlıkla geçirelim bu süreci inşallah

Çok geçmiş olsun canım fark edilmiş olması iyi olmuş. Tansiyon hastası olduğum için aynı şekilde 37+1 gibi ben de doğum yapacağım. Sağlıkla geçirelim bu süreci inşallah
Çok teşekkür ederim canım hayırlısı ile sağlıkla atlatalım sürecimizi inşallah 🙏🥹

Tekrardan çok geçmiş olsun. İnşallah ikiniz içinde en iyi en güzel olacak şekilde gerçekleşir her şey.
Annem en küçük kardeşime hamileyken tansiyon problemi yaşamıştı, çok çok yükseliyordu 20 lerim görüyorduk. Çok şükür ki ikisi de sağlıkla atlattı. 38 biterken doğdu kardeşim.
Dilerim ki senin için de her sey sorunsuz geçer, stres yapmamaya çalış en ufak bir olumsuzluk bile etkiliyor. Her sey güzel olacak ☺️🙏🏻

Dualarımız hepimiz için canım. İnşallah iki hafta daha bekler ve sağlıkla kavuşursunuz. 🙏🏻💐

Evet canım ilk gebeliğim. çok şükür gündüz hareketleri hissetmede bir sıkıntı yok ama uyurken ya uykum çok mu ağır bilmiyorum hiç uyandıracak kadar olmadı
Benim de uykum çok ağırdır. Hareketleri uyandırmıyor ama tuvalete kalktıktan sonra uyumakta biraz zorlanıyorum gece bile hareketli olduğu için🥹

Back
X