-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.381
Kilo olarak buyuk bir degisiklik olmasa da ben de gobegimin ciktigini dusunuyorum. Ozellikle kot pantolonlarim sikiyor artik. Beli lastikli pantolon arayisina basladim.Benim de büyüdü gibi geliyor. Zayıf olduğum için çabuk çıkacak sanırım karnım. 9 haftalık olduk. Özellikle akşam iyice şişiyor yediklerimden ötürü.
Ben de dün kot pantolon giymeyi denedim ama ı-ıh olmadıBen de gobegimin ciktigini dusunuyorum. Ozellikle kot pantolonlarim sikiyor artik. Beli lastikli pantolon arayisina basladim.
8 haftalığız evet büyüyorKizlar biraz karnim buyumus gibi ama bu dogru mu ben mi inanmak istiyorum bilemiyorum:) size de buyumus hibi geliyor mu? Yoksa cidden buyuyor mu:) 7 haftalik oldum bugun
Bulantı bende de başlamadı henuz bazen yumurta kokusundan tiksindim kaldırdı midemi. Bugunde hep ekşime gibi mide yanmam var değişik.. evet hastalarımız ayni ben bugün 5+2 oldumYa benim de bulantı değilde nasıl söylesem bugün koku hassasiyetim başladı biraz sanırm. Alt komşunun yaptığı yemek kokusu geldi camdan çok rahatsız oldum haftalarımız da aynı seninle canım aynı gidiyoruz sanırım
Bende 5+4 um bugün doktor randevum haftaya pazartesi insallah kalp atışını duyarız.Bulantı bende de başlamadı henuz bazen yumurta kokusundan tiksindim kaldırdı midemi. Bugunde hep ekşime gibi mide yanmam var değişik.. evet hastalarımız ayni ben bugün 5+2 oldumdoktor randevun ne zaman
Kuzum sen yolk sac görmüş müydün?Bende 5+4 um bugün doktor randevum haftaya pazartesi insallah kalp atışını duyarız.
Senin ne zaman ?
Evet canım 5+0 da gördük çok şükür kese belli yolk saç oluşmuş. Kese içinde de oluşumlar görünüyor dedi. Kalp atışı için aslında bu hafta çağırdı beni ama doktor konferansta olacakmış o yüzden haftaya pazartesiye kaldıKuzum sen yolk sac görmüş müydün?
Benim Çarşamba kontrol randevum var kese gelisimine bakarız demişti doktor. Daha önceden bir dış gebelik geçirdim çünkü bir daha randevu ne zamana verir bilmiyorum kalp duyulmaz sanirim daha erken olacak.Bende 5+4 um bugün doktor randevum haftaya pazartesi insallah kalp atışını duyarız.
Senin ne zaman ?
İnşallah kalp atışı da o gün duyulur da hemen bize yazarsın canım hayırlı haberler insallahBenim Çarşamba kontrol randevum var kese gelisimine bakarız demişti doktor. Daha önceden bir dış gebelik geçirdim çünkü bir daha randevu ne zamana verir bilmiyorum kalp duyulmaz sanirim daha erken olacak.
Evet canım 5+0 da gördük çok şükür kese belli yolk saç oluşmuş. Kese içinde de oluşumlar görünüyor dedi. Kalp atışı için aslında bu hafta çağırdı beni ama doktor konferansta olacakmış o yüzden haftaya pazartesiye kaldı
4+4 de sadece kese görünmüştü Çarşamba 5+4 de kalp atışı olmasa bile insallah bu dediklerini görürüm hiç değilse bir nebze seviniriz.İnşallah kalp atışı da o gün duyulur da hemen bize yazarsın canım hayırlı haberler insallah
Çalışmıyorum canım gece uyanıyorum bazen biraz dalmakta zorlandığım oluyor ama bariz bir şikayetim yok o konuda çok şükür gündüz şekerleme yapmayı da seviyorum4+4 de sadece kese görünmüştü Çarşamba 5+4 de kalp atışı olmasa bile insallah bu dediklerini görürüm hiç değilse bir nebze seviniriz.Tabikide yazarım artik buradayız uyku durumunuz nedir? Çalışıyor musunuz ?
Ben çalışıyorum sabah 6 da kalkıyorum biraz zor oluyor uyanmam gun içinde de uyuklayamiyorum surekli bir esneme modundayim hagdhsÇalışmıyorum canım gece uyanıyorum bazen biraz dalmakta zorlandığım oluyor ama bariz bir şikayetim yok o konuda çok şükür gündüz şekerleme yapmayı da seviyorumsenin nasıl ?
Is yerinize ne zaman bildirmeyi dusunuyorsunuz? Ofiste garip davraniyormusum gibi hissediyorum, 1 kat icin bile asansore biniyorum, devamli tuvalete gidiyorum (mesela uzun sureli toplanti sirasinda), surekli agzima biseyler atiyorum filan. Garipsenmemek icin soylemek istiyorum ama cok erken de soylemek istemiyorum. Ikilemdeyim.Ben çalışıyorum sabah 6 da kalkıyorum biraz zor oluyor uyanmam gun içinde de uyuklayamiyorum surekli bir esneme modundayim hagdhs eve gidince o yuzden 10 dedin mi uyuya kalıyorum koltukta kendimi kaldıramıyorum o sırada gece uyanıyorum 3 4 gibi bir tuvalete gidiyorum sonra dedigin gibi zor dalıyorum tekrardan. Normalde ben gece hic uyanmazdim direk sabah kalkardim ama bu sıralar gece kesin uyanıyorum.
Aaaa aynı biliyor musun bak onu söylemeyi unutmuşum bende akşamları 10. 10.30 gibi uyuya kalıyorum koltukta dizilerimin sonunu getiremiyorumBen çalışıyorum sabah 6 da kalkıyorum biraz zor oluyor uyanmam gun içinde de uyuklayamiyorum surekli bir esneme modundayim hagdhseve gidince o yuzden 10 dedin mi uyuya kalıyorum koltukta kendimi kaldıramıyorum o sırada gece uyanıyorum 3 4 gibi bir tuvalete gidiyorum sonra dedigin gibi zor dalıyorum tekrardan. Normalde ben gece hic uyanmazdim direk sabah kalkardim ama bu sıralar gece kesin uyanıyorum.
HsgdhsjaIs yerinize ne zaman bildirmeyi dusunuyorsunuz? Ofiste garip davraniyormusum gibi hissediyorum, 1 kat icin bile asansore biniyorum, devamli tuvalete gidiyorum (mesela uzun sureli toplanti sirasinda), surekli agzima biseyler atiyorum filan. Garipsenmemek icin soylemek istiyorum ama cok erken de soylemek istemiyorum. Ikilemdeyim.
Ben de aksamlari en gec 10'da uyuyorum, normalde sabahlari alarmsiz kendi kendime uyanirdim. Bu sabah 7:30daki alarmimi kapatip uyumaya devam etmisim.
Aksam bende deha dizisine bakiyim dedim ozeti bitti uyku bastı koltukta gitmişimAaaa aynı biliyor musun bak onu söylemeyi unutmuşum bende akşamları 10. 10.30 gibi uyuya kalıyorum koltukta dizilerimin sonunu getiremiyorumdemek bu haftalar böyle
İnsan unutuyor gerçekten her hamilelik ilk gibi
3. Aydan sonra rahatlarız diye düşünüyorumAksam bende deha dizisine bakiyim dedim ozeti bitti uyku bastı koltukta gitmişimevet bu ne kadar devam ediyor acaba suan ilk haftalar diyemi acaba
aynı durumdayım bende gece 3 yada 4 te muhakkak uyanıyorum. sonra sabah ezanına kadar uyuyamıyorum. Tam uyuyorum işe gitmek ve ilaçları almak için alarm çalıyor. Şimdiden uyutmuyor :)Ben çalışıyorum sabah 6 da kalkıyorum biraz zor oluyor uyanmam gun içinde de uyuklayamiyorum surekli bir esneme modundayim hagdhseve gidince o yuzden 10 dedin mi uyuya kalıyorum koltukta kendimi kaldıramıyorum o sırada gece uyanıyorum 3 4 gibi bir tuvalete gidiyorum sonra dedigin gibi zor dalıyorum tekrardan. Normalde ben gece hic uyanmazdim direk sabah kalkardim ama bu sıralar gece kesin uyanıyorum.
Saatler bile ayni yaaaynı durumdayım bende gece 3 yada 4 te muhakkak uyanıyorum. sonra sabah ezanına kadar uyuyamıyorum. Tam uyuyorum işe gitmek ve ilaçları almak için alarm çalıyor. Şimdiden uyutmuyor :)