- 29 Ocak 2024
- 60
- 147
- 39
-
- Konu Sahibi Mervenur277
İnşallah teşekkür ederimIyi tabi hayirli olsun yarin keseyi gorursunn
Ben her hafta gitmek istiyorum galiba ya. En azindan ilk trimesterdaTaze annişler 6+2 de kalp atışını duyduk çok şükürbugün 7 haftalık olduk doktorum başka bir şehire gidiyormuş şimdi ne zaman gitmeliyim başka bir doktora hangi haftalarda muayene olmak gerekli sürekli gidip ultrasonda göresim geliyor
Selam canim ben de cuma doktora gidicem, cuma gunu 6+4 oluyorum ben de. Buyuk ihtimalle gorursun/duyarsin dedi doktor. Ama cok stresliyim ya:) gorup rahatlamak istiyorumSelam kızlar dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gel dedi bugün 5+1 deyiz haftaya cuma gitmeyi planlıyorum 6+4 oluyo duyabiliriz inşallah kalp atışını
Stres yapma bebeğin için iyi bişey değil çok zor biliyorum bende ya duymazsak ya bişeyler ters giderse diye düşünüyorum ama çok yanlış bişey yaptığımı fark ettim akışına bıraktım duamı ediyorum sağlıklı düzenli beslenmeme dikkat ediyorum gerisi Rabbimin taktirine kalmışSelam canim ben de cuma doktora gidicem, cuma gunu 6+4 oluyorum ben de. Buyuk ihtimalle gorursun/duyarsin dedi doktor. Ama cok stresliyim ya:) gorup rahatlamak istiyorum
İlk başlarda artış fazla olabiliyor diye duymuştum ama 350-700-1400-2800 olması gerekiyordu, ikiz olma ihtimali var mı?Kızlar 18 eylülde değerim 356 idi dün baktırdım tekrar beta hcg 10 bin çıkmış artış fazla değil mi 6 günde
Bilemedim ya vallahi şaşırdım yarın doktor randevum artık hayırlısıyla öğreniriz inşallahİlk başlarda artış fazla olabiliyor diye duymuştum ama 350-700-1400-2800 olması gerekiyordu, ikiz olma ihtimali var mı?
Kalp atisi icin cok erken. Beta 1500lerdeyse keseyi gormeye gidersin 6. Hafta icinde de kalp atisi icin cagirirMerhaba kızlar suan 5+1im daha dr gitmedim beta artısını takip ettim, haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum stres olmamak için erken mi sizce kalp atışı için?
Kaçıncı haftasında gebeliğiniz? Ben 6+1 de 40 binle öğrenmiştim gebeliğimi. İkiz değil bu arada. Eğer sizin de o haftalardaysa normal olabilir.Kızlar 18 eylülde değerim 356 idi dün baktırdım tekrar beta hcg 10 bin çıkmış artış fazla değil mi 6 günde
Kuzum yükseldikçe zaten katlanma sayısı artıyor bide bizim hesapladığımız olması gereken en alt değer seninki 6 günde yaklaşık 28 katı artmış benim de öyle 6 günde 32 den binlere gelmişti 28 29 katı artmıştı içini ferah tut umarım yarın güzel haberlerle gelirsinKızlar 18 eylülde değerim 356 idi dün baktırdım tekrar beta hcg 10 bin çıkmış artış fazla değil mi 6 günde
4+6 canımKaçıncı haftasında gebeliğiniz? Ben 6+1 de 40 binle öğrenmiştim gebeliğimi. İkiz değil bu arada. Eğer sizin de o haftalardaysa normal olabilir.
İnşallah canım benim yarın hemen yazacağım ay çok heyecanlıyımKuzum yükseldikçe zaten katlanma sayısı artıyor bide bizim hesapladığımız olması gereken en alt değer seninki 6 günde yaklaşık 28 katı artmış benim de öyle 6 günde 32 den binlere gelmişti 28 29 katı artmıştı içini ferah tut umarım yarın güzel haberlerle gelirsin
Kızzzz bana geçti heyecanınn hemen yaz amaaİnşallah canım benim yarın hemen yazacağım ay çok heyecanlıyım