Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar az once yine doktora gittim gecen hafta kalp atisini sormayi unutmustum ya gittim bu hafta tekrar seyi sordum dedim ben de sinir stres hakim bu hormonlar bebege geciyomudur dedim yok gecmiyo rahat ol dedi iyi dedim. Bi de kafasinin ustunde duruyo bebem uzuldum boynuna bir sey olucak diye yaaa

Canım annişler, çıktık doktordan her şey yolunda çok şükür kontrol etti her şeyini. Bacaklarını çapraz yapmış yatıştaydı Aralık ayında detaylı ultrosonumuz var. Kendimi biraz halsiz hissettiğim için ek demir takviyesi yazdı. Miğde yanmalarım için çok olursa Gaviskon içebilirsin dedi. Gönül rahatlığı ile ayrıldık Darısı tüm annişlere

Maşallah minnoşa :) bizim daha 2 hafta var kontrole sabırsızlanıyorum bir an önce görmek için ya

Cinsiyeti belli olan anneler isim düşünüyor musunuz? Olmayanlar da neler düşünüyor? Merak ediyorum isimler de belli olsa artık
Ben şöyle bir göz gezdirdim simay ve ipek hoşuma gitti şimdilik. Beğendiklerimi not almıştım fikir olur belki yazayım miray Gökçe beren defne Aybüke Begüm. Kızımın adı Alina ama çok zor karar verdik neredeyse 32 hafta olmuştu
Erkek için not aldıklarım göktuğ Tuğrul Mete kağan

Memnun musun canım doktorundan hastaneden ? Benim gittiğim hastanenin doğum paketi yok doktorumdan memnunum ama yılbaşından sonra da çok artacak fiyat emin olamadım, anlaşma da yapmıyorlar daha vakit var diye
Şu anlık memnunum bir problem yaşamadım çok şükür. Tek kötü yanı planlı doğum değilse, doktorunuz ekstra ücret teklif etseniz dahi doğumunuza gelmiyor, nöbetçi doktor kimse o giriyor doğumunuza. Doktorum Hale Hanım bu arada.

Aa o kötüymüş ya kim denk gelirse yani.

Aşağıdaki ayarı açarsanız geliyor kızlar bende de kapalıymış açınca geldi :) Birde bebişin doğum tarihini girmek gerekiyor yine hesap ayarlarından

Eki Görüntüle 3510288
Kızlar merhabalar, bilgi için teşekkür ederim ben de profilden açtım çok güzel bilgiler yer alıyor.
Kayıt yaptırmamıştım. nisan grubu mu burası mı bilemiyorum ama burayı takip ediyordum.
Mervenur277 beni de ekleyebilir misiniz acaba?

SaT: 26 Temmuz
Tahmini doğum tarihimiz 2 Mayıs
Cinsiyetimiz Kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…