Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim de oldu ben dedim aha bi siyatik eksikti
Çok kötüydü ya siyatik ağrı demek. Resmen bıçak saplıyorlar gibi yerimden hopluyorum. Plasenta previadan ötürü her şeyi ona bağlıyorum korkuyorum da ama bu haftalarda siyatik ağrıların olduğunu da okudum. Panik yapıyorum yine de.

Çok ekstra bir durum olmazsa 2 tane yetiyo zaten elbiseli olan doğum sonrası iyi oluyo muayenede falan. Pijamalıyı da hastaneden çıkarken güzel oluyor
Bebek küvet seti hangisinden alıcaksınız kızlar, şu açılır kapanırlar nasıl acaba hem yer kaplamaz
Ben oğlumda katlanırlardan kullandım. Son katlanır yerini geçmediğiniz sürece dökülme olmuyo ama yandan falan tutunayım derseniz dökülür yer kapladığı için çok işime yaradı banyoda az yer kaplıyo. Şimdi arkadaşımda doğumdan sonra gelicek zaten 1 yaştan sonra kullanmamıştım ben havuzda oynayarak yıkanıyoruz
Valla oğlumda 3 gün acayip aşerdim rüyalarıma falan girdi o derece dedim alıp yicem minik paketlerden bi tane aldım yedim dra da söyledim abartmamışsın tekrar etme sıkıntı yok dedi şimdi de çok isteyince tarhana cipsi var evde onu yiyorum
Kızlar bugün cinsiyeti öğrendik ilk sakladı kendini sıpa oğluş geliyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
Bu aralar normal canım ben de 15. Haftadayım başladı benimde yavaştan
İlk Oğlum hep sağdaydı hatta doğuma giderken bile sol bomboş karnım sağa doğru yamulmuştu 2. De erkek bu solda ama sancıyı da solda hissediyorum

Benim oğlum da soldaydı. Bu ikinci kız ama o da solda.

Kızlar günaydın. Bu ara makatta ara ara baskı hissediyorum. Yaşayan var mı? Bağırsaklar yer değiştirdiği için mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…