Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayır Tabiki aldırmayı düşünmüyorum sadece teşhis koymamız lazım sebeb ne onu bilmemiz lazım. Bu sadece aldırıp aldırmamak ile ilgili bir durum değil ki bebeğimizde sağlıksal bir durum var ise bunu bilmemiz için

Işte aldırmayı düşünmüyor iseniz ayrıntılı ultrasonda zaten belli olur Allah korusun doğar doğmaz müdahale gereken bir durum varsa da ozaman belli olur. Ama senin sonuçların iyi gelişmeler de güzel bence sen en iyiyi düşün o sürece daha var ve benim icimden hep senin bukadar stresi boşa çektiğin bebeğinin çok sağlıklı olduğu geçiyor. Başka bir doktora da görünsen keske

Yaa seveyim o göbüşü de bebisi dee büyüyor miniklerimiz cok heyecanliii sağlıkla gelsinler iiinsallahhh. Ben baya rahatsiz oldum yani bu pozisyonda sıkışıyor karnim
14+3 üz biz normal heralde canım. Tüm yaşatıcaklarını yaşatıyor valla ama bunu hissetmek çok güzel. Bugün aşırı bitiktim başım falan ağrıdı sonra şikayet etmemeliyim bu anı çok bekledim diye düşündüm.

Yaa seveyim o göbüşü de bebisi dee büyüyor miniklerimiz cok heyecanliii sağlıkla gelsinler iiinsallahhh. Ben baya rahatsiz oldum yani bu pozisyonda sıkışıyor karnim
Ay evet bende bi yapamadım 14+2 erken çıktı karnım sanki ama çok güzel bi his ben hamile kıyafetlerine geçiyorum kızlar

Canım amniyosentez için 20 no'lu spinal iğne ile sıvıya girilip enjektör ile yaklaşık 20 ml sıvı çekiliyor. O iğne o kadar ince ki hissetmiyorsun bile eğer önerilirirse doktor aslında her işlem riski kadar risk taşıyor. Enfeksiyon en önemlisi o da çok nadir görülüyor. İşlem esnasında belki çok hafif batma gibi seni rahatsız etmeyen bi his olur. Bazılarında kramp vs olabiliyor. Ama nadir bunlar inşallah gerek kalmaz ama doktorun fa isterse aklında şüphe kalmasın bence

Bebeğin iyiymiş bak ne gğzelll dinlen bol bol kısa sürede geçer inşallah

Ya bende ayniyim varya. Mesela su an oturdugum yerde nefes nefese kaliyorum veya aksam bi karnim ağrıdı yine, agritma annemmm falan diye konusuyorum bebisle. Sonra kendi kendime ayni senin gibi dedim, cani sağolsun ben bugunleri cok bekledim yeter ki sağlıkla gelsin istedigini yapabilir özgür benim çocuuum dedim

Ay evet bende bi yapamadım 14+2 erken çıktı karnım sanki ama çok güzel bi his ben hamile kıyafetlerine geçiyorum kızlar
Hahahahha hoccaqalın normal kiyafetlerim diyorsun yani ya ben baya baya yapamadim kilom da ayni olduguna göre bu bir göbek degil bebekkk oy mucizem yaa
Valla canimcim ben hafta sonu uzun saatler disarda olacaktim hamile pantolonu almistim bitane onunla siftahi yaptim. Ve cok rahatti keske normalde de hep bunları giysek düğmeli pantolonlarla eziyet ediyoruz vallahi

Nerden aldın canım? Link model var mı? Bende oysho hamile taytı aldım çok iyi çıktı valla. Dokusu karnı baya iyi

Perinatoloji profosorleri gördü bebeğimi defalarca bakıldı araştırma hastanesinde

Evet kuzum bende öyle düşünüyorum o yüzden isterse yaptıracağım inşallah hayırlı temiz sonuçlar çıkar rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…