Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi doktor bakip gerekli bilgileri veriyor. Benimde aklıma o an hic bisey sormak gelmiyor. Geçen not alip gitmistim. Yine oyle yapcam galiba

Gerci dedigin dogru riskli gorurse soyluyor. Cok bilmis gibi plasenta nerde diye sorunca da itici olabilir: ben de sormadim cunku kendi pozisyonu yanlis oldugu icin soyledi. Bilmemek bazen de en iyisi, cok kurcalama o gerekli gorurse soylesin:)

Ne güzel fikir

Allah kolaylıklar versin kuzum. Sen icini ferah tut. Hic bir sey cikmayacak ben oyle hissediyorum. Bosa seni strese sokuyorlar. Sen bide full paket yaptirdin onda nadir görünen bircok hastalik da cikiyor dedi bana panorama. Yani Allah korusun birsey olsa cikmisti. Normalde de 2li tarama mesela guvenilirligi yok ki. Benim doktorum acikca siyledi, 2li tarama sadece istatistik verir. Kaçta kaç olabilecegini söyler. Ama fetal dna da bebegin direkt kromozomlarina bakilir hersey belli olur dedi. Ustelik oran da 99.99.
Hadi diger nadir görünen durumlar icin de yüzde 96 olsun. Yine cok yüksek bir oran. Bakalm ysrin insallah güzel haberle gelirsin gerek yokmus diye bize de güzel haberi verirsin.

Biz bu tarz bir şey düşünmediğimiz için ilk etapta insanın aklına gelmiyor. Ben de hala şaşırıyorum duydukça ama maalesef orta doğunun gerçeği.

Bence biraz ferah doktor olmasi iyi bisey yaa. Benimkine gecen su gibi akintim oldu diye kosarak gitmistik, 12.haftama gecis günüydü tam, bana kendisinin de 16.haftada doguruyorum ben galiba diye ayni sikayetle hastaneye kostugunu anlatmisti mesela bir yerde bazi seylerde tecrübesi olan rahat olan doktorlar daha iyi. Tabi biz bebislerimizi merak ediyoruz. 1 saat usg muayenesi sürse itiraz etmeyiz o ayri ama. Onlar icin gayet sıradan bebisleri anne karninda görüntülemek. Onlari da anliyorum. Devlettekilerden bin kat iyiler ama buna şükür

İnşallah canımm doğuralım da minnoş minnoş gülsünler bize tatlişler çabuk unutulur bu stresler

ya kızlar için çok fazla isim var çok kararsız kalıyorum. Çocuguma brezilyalı futbolcu gibi 3 isim koyacağım diye korkuyorum sonunda
Ay bana da tam tersi geliyor sanki güzel isimleri kızlarıma koymusum başka isim kalmamış gibi arayıştayım hahahaha erkek olsaydı asil uras düşünüyordum canım belki fikir olur sana

Gerci dedigin dogru riskli gorurse soyluyor. Cok bilmis gibi plasenta nerde diye sorunca da itici olabilir: ben de sormadim cunku kendi pozisyonu yanlis oldugu icin soyledi. Bilmemek bazen de en iyisi, cok kurcalama o gerekli gorurse soylesin:)
Ya bazen kendimi onlarin yerine koyuyorum bir suru gebe görmüş geçirmiş. Sonra gelmis bitanesi hocam plasenta nerde nabzi kac bebek sagda mi solda mi diye soruyor ne anlamak istiyosun yurdagülll diye bagirasim gelir heralde zaten ne lazimsa anlatiyorum derim heralde. Tabi ondan o doktor olmus ben olmamisim

Ay bana da tam tersi geliyor sanki güzel isimleri kızlarıma koymusum başka isim kalmamış gibi arayıştayım hahahaha erkek olsaydı asil uras düşünüyordum canım belki fikir olur sana
benim minnoş için de son kontrol de kız dedi doktorumuz canım %99 dedi Erkeğe benziyor diye tahmin yaptıklarında toprak ya da dora düşünmüştüm. Keşke büyüdüklerinde kendilerine sorabilsek ya ömür boyu bizim seçtiğimiz ismi taşıyacak :/ babane ismi mağdurlarından biri olarak çok isterdim böyle bir seçeneğim olmasını

hahashd çok güldüm

Erkeğe Dora ismini hiç duymamıştım canım

Allah kolaylik versin o zaman sonrasinda da yine gelsin birileri kalsin yaninda kalmazlar mi. En azindan iki uc gun kalsalar yeter sana. Sonrasinda da sen idare edersin
Bilmiyorum ki canım gelirlerde bakalım yarını Bi atlatırsam tedirginim dünden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…