-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.041
Vallahi doktor bakip gerekli bilgileri veriyor. Benimde aklıma o an hic bisey sormak gelmiyor. Geçen not alip gitmistim. Yine oyle yapcam galiba
Ne güzel fikirEvet yaa doğurunca bebek buluşması yapalım noluuur müsait olan herkeslegeçen midpointte 8tane kadın ve bebekleri buluşma yapmışlar direk bizde yaparız diye aklıma geldiiii inşallah hemen sağlıkla kucağımıza alalım gezmelere gideriz
Ya bende biliyor musun bence benim cimcime hem nazlı hem yaramazşimdi bize şaka yapıyor sıpa hersey güzel çıkacak Allahın izniyle
Allah kolaylıklar versin kuzum. Sen icini ferah tut. Hic bir sey cikmayacak ben oyle hissediyorum. Bosa seni strese sokuyorlar. Sen bide full paket yaptirdin onda nadir görünen bircok hastalik da cikiyor dedi bana panorama. Yani Allah korusun birsey olsa cikmisti. Normalde de 2li tarama mesela guvenilirligi yok ki. Benim doktorum acikca siyledi, 2li tarama sadece istatistik verir. Kaçta kaç olabilecegini söyler. Ama fetal dna da bebegin direkt kromozomlarina bakilir hersey belli olur dedi. Ustelik oran da 99.99.Canım bugün gittiğim farklı doktor idi. Yarın kendi doktoruma gidicem bakalım o isteyecek mi buna fikir amaçlı gittim teyit amaçlı. Ama kendi doktorum ile yola devam edeceğim o yüzden yarın ki muayenemi daha çok önemsiyorum. Fetal DNA tarama testi amniyosentez tanı testidir dedi. Fetal dna down sendromu için %99 üzerinde doğrudur diğer sendromlarda %96 oranıdır dedi. Temiz gelmesi bizim için çok iyi dedi ama nadir görünen sendromlar fetalde gözükmez onları da tespit etmek için amniyosentez istedi. Şimdi kendinle kıyaslayıp kendini üzme sakın endişelenme bu durum sizin için geçerli değil canım. Benim ense kalınlığım yüksek çıktığı için bu kadar detay var sizin normal olduğu için fetal DNA sizin için yeterli canım için rahat olsun
Hahaha yerim seni canoşumEvet ya oh bee senin gibi pozitif insan boyle dusunsun ya allah korusun bebegini yerim onu
Biz bu tarz bir şey düşünmediğimiz için ilk etapta insanın aklına gelmiyor. Ben de hala şaşırıyorum duydukça ama maalesef orta doğunun gerçeği.Hiç böyle düşünmemiştim
Çok korkunç , doktorum kontrolde cinsiyeti gördü ama emin olalım test çıksın dedi.
Bazı hastalar erkek denilince erkek olmayınca sorun çıkarıyor dedi , inanın o kadar üzüldüm ki doktorun o durumu yaşıyor olmasına :/
Bence biraz ferah doktor olmasi iyi bisey yaa. Benimkine gecen su gibi akintim oldu diye kosarak gitmistik, 12.haftama gecis günüydü tam, bana kendisinin de 16.haftada doguruyorum ben galiba diye ayni sikayetle hastaneye kostugunu anlatmisti mesela
İnşallah canımm doğuralım da minnoş minnoş gülsünler bize tatlişler çabuk unutulur bu streslerAllah kolaylıklar versin kuzum. Sen icini ferah tut. Hic bir sey cikmayacak ben oyle hissediyorum. Bosa seni strese sokuyorlar. Sen bide full paket yaptirdin onda nadir görünen bircok hastalik da cikiyor dedi bana panorama. Yani Allah korusun birsey olsa cikmisti. Normalde de 2li tarama mesela guvenilirligi yok ki. Benim doktorum acikca siyledi, 2li tarama sadece istatistik verir. Kaçta kaç olabilecegini söyler. Ama fetal dna da bebegin direkt kromozomlarina bakilir hersey belli olur dedi. Ustelik oran da 99.99.
Hadi diger nadir görünen durumlar icin de yüzde 96 olsun. Yine cok yüksek bir oran. Bakalm ysrin insallah güzel haberle gelirsin gerek yokmus diye bize de güzel haberi verirsin.
ya kızlar için çok fazla isim var çok kararsız kalıyorum. Çocuguma brezilyalı futbolcu gibi 3 isim koyacağım diye korkuyorum sonundaAy biz arya ismini beğendik büyük kızımda masal ıstiyor bakalım napıcaz
Gece yatması için değilde gündüz koltuğa falan koymayalım diye düşünmüştüm ya aldım bir de kargo daBuldum
Ay bana da tam tersi geliyor sanki güzel isimleri kızlarıma koymusum başka isim kalmamış gibi arayıştayım hahahaha erkek olsaydı asil uras düşünüyordum canım belki fikir olur sanaya kızlar için çok fazla isim var çok kararsız kalıyorum. Çocuguma brezilyalı futbolcu gibi 3 isim koyacağım diye korkuyorum sonunda
Ya bazen kendimi onlarin yerine koyuyorum bir suru gebe görmüş geçirmiş. Sonra gelmis bitanesi hocam plasenta nerde nabzi kac bebek sagda mi solda mi diye soruyorGerci dedigin dogru riskli gorurse soyluyor. Cok bilmis gibi plasenta nerde diye sorunca da itici olabilir:ben de sormadim cunku kendi pozisyonu yanlis oldugu icin soyledi. Bilmemek bazen de en iyisi, cok kurcalama o gerekli gorurse soylesin:)
benim minnoş için de son kontrol de kız dedi doktorumuz canım %99 dediAy bana da tam tersi geliyor sanki güzel isimleri kızlarıma koymusum başka isim kalmamış gibi arayıştayım hahahaha erkek olsaydı asil uras düşünüyordum canım belki fikir olur sana
hahashd çok güldümYa bazen kendimi onlarin yerine koyuyorum bir suru gebe görmüş geçirmiş. Sonra gelmis bitanesi hocam plasenta nerde nabzi kac bebek sagda mi solda mi diye soruyorne anlamak istiyosun yurdagülll diye bagirasim gelir heralde zaten ne lazimsa anlatiyorum derim heralde. Tabi ondan o doktor olmus ben olmamisim
Erkeğe Dora ismini hiç duymamıştım canımbenim minnoş için de son kontrol de kız dedi doktorumuz canım %99 dediErkeğe benziyor diye tahmin yaptıklarında toprak ya da dora düşünmüştüm. Keşke büyüdüklerinde kendilerine sorabilsek ya ömür boyu bizim seçtiğimiz ismi taşıyacak :/ babane ismi mağdurlarından biri olarak çok isterdim böyle bir seçeneğim olmasını
Amin inşallah haberlerini bekliyorumİnşallah canım hersey allahtan biz dua edelim Mevlam neylerse güzel eyler zaten sadece olumsuz değil hersey güzel olcak inşallah
Ben de birkaç tane denk geldim, kulağıma hoş geldi ama eşim tabii asla istemiyordu kendi kendime yükseldimErkeğe Dora ismini hiç duymamıştım canım
Bilmiyorum ki canım gelirlerde bakalım yarını Bi atlatırsam tedirginim dünden beriAllah kolaylik versin o zaman sonrasinda da yine gelsin birileri kalsin yaninda kalmazlar mi. En azindan iki uc gun kalsalar yeter sana. Sonrasinda da sen idare edersin