- 16 Eylül 2024
- 694
- 505
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.881
Oh ne güzel baya çeyizi hazir deseneAynen canım ilk çocuktan sonrakilerde de böyle bir avantaj oluyor.İlkin heyecanıyla herşeyi fazla fazla almışız zaten. Bir de çok hediye geliyor zaten. Hiç giydiremediğim kıyafetler, hiç kullanmadığımız biberonlar falan mı dersin. Ne ararsan var şükür. Sadece reflü yatağını dolapta satmıştım ona pişmanım lazım olursa diye ama inşallah gerek kalmaz
Canim hangi firmaya vermistin sen fetal dna yi ve kac günde çıktı?Çok sağol canım benim valla öyle oldu minnoş kuşum çok fena korkuttu annesini doğunca güzelce ısırılacak
İnşallah çok teşekkürlerTebrikler sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inş
Panorama full paket yaptırdım ben canım 14 gün içinde gelir dediler bugün 12. Günde geldi sonuçlarCanim hangi firmaya vermistin sen fetal dna yi ve kac günde çıktı?
Yerin varsa al canım. Ben çok eşyamız var diye elden çıkarmak istemiştim fazlalıkları. E bide ikinciyi düşünmüyorduk süpriz oldu.Oh ne güzel baya çeyizi hazir deseneay saglikla gelsinler yeter ki. Hepimiz bekliyoruz yollarini. Daha 6 ay var nasil zaman gececek bilmiyorum. Eşim gecen diyor ya biz sanki aylardir ayni haftadaymisiz gibi geliyor zaman hic gecmiyo diye. Vallahi o kadar hakli ki. Zaman resmen gecmiyor. Allahın izniyle riskli sureclerimizi bi atlatsak daha rahat oluruz heralde.
Canim ben direkt reflu yatagi almayi düşünüyorum ya. Ihtiyac olmasa bile. Ne zarar gelir ki. Gecen arkadasim gece tesadüfen uyanmasam kustugunu gormeyecektim bebegin diye agladi cok korkmustu. Hemen almis reflu yatagi. Bende düşününce dedim almaktan zarar gelmez.
Sagol canim cevabin icin. Bende 8inde verdim panorama firmasina. Bakalim insallah saglikla tertemiz sonuclar bize de gelirPanorama full paket yaptırdım ben canım 14 gün içinde gelir dediler bugün 12. Günde geldi sonuçlar
Bide simdi ilk cocugumuz bizimde hep acemiliklerimiz olacak. Napalim cani sagolsun alırız onda yatsin. Normalde de yanimizda salonda falan da ona yatiririm zaten minnak birsey.Yerin varsa al canım. Ben çok eşyamız var diye elden çıkarmak istemiştim fazlalıkları. E bide ikinciyi düşünmüyorduk süpriz oldu.Benim oğlumda da reflü vardı. 1 kere boğulur gibi olup nefesi kesilmişti anlık. Çok korktuğumuzdan soluğu acilde almıştık. O olaydan sonra reflü yatağı aldım anca öyle içim rahat etti. Çok şükür bir daha da yaşamadık. Çok işe yarıyor yani.
Ben ilk defa duyuyorum canım. Ağrın falan var mı? Genel olarak nasılsın?Kızlar bugün doktor gittim .bebegin kasildigini söyledi.bende 2 gun önce evde kayip düştüğümü söyledim.Bebek çok kasilmis karnın sertleşmiş.2 hafta progestan kullan dinlen tekrar gel dedi.basina bu tarz bisey gelen oldu mu
Geçmiş olsun canım, inşallah rahatlar fitille önemli riskli bir şey olsa doktor söylerdi. Belki yaşayan anneler vardır yazarlarKarin ve bel ağrım var ama çok siddetli değil.bende ilk defa duydum anne karnında kasilan bebek.o sebeple sormak istedim. Bu tarz bisey duyan var mi
Canım duymadım ama bol bol yat dinlen çok yorma kendini bu aralar. İnşallah hemen geçerKızlar bugün doktor gittim .bebegin kasildigini söyledi.bende 2 gun önce evde kayip düştüğümü söyledim.Bebek çok kasilmis karnın sertleşmiş.2 hafta progestan kullan dinlen tekrar gel dedi.basina bu tarz bisey gelen oldu mu
Canim yeterli olabilse de gece uykudayken mesela, ne bileyim sıkıntı olur diye insan korkuyor. Bizde uyudugumuzda mesela kusma durumu olursa ne olacak. Arkadasik gecen diyor mesela sen istedigin kadar saga sola yatir o ne yöne yatmak isterse dönüyor diye. Ben yan yatırırım o uyku esnasında döner falan ne bileyim tedbiren alırım diyorum benKizlar bu reflu icin yan yatirin diyolar geceleri, o yeterli olmaz mi? Yataktan daha guvenli gibi geliyor bana yatak sanki o kadar egimli degilmis gibi
Bolca su iç bolca dinlen geçer inş. Doktoru dinleme sen 1 hafta sonra tekrar git gerekirse başka doktora git. O rahimde kasılma görmüştür ultrasonda. Bel ve kasik ağrında zaten ona işaret ediyor.Karin ve bel ağrım var ama çok siddetli değil.bende ilk defa duydum anne karnında kasilan bebek.o sebeple sormak istedim. Bu tarz bisey duyan var mi
Canımm çok teşekkür ederim hepsi sağlıkla gelsin inşallahvisneliturta34 ay nasıl sevindim anlatamam. Gozun aydin canim sen kızları 3 ledin ben erkekleri sağlıkla gelsinler inş
Valla oğlumda 6. Aya kadar kullandım reflü yatağını. Çok rahat ettim bi yere giderken de hep yanımda götürdüm küçük bişey zaten büyük rahatlık ve içim çok rahattı çünkü oğlum çok sık olmasa da kusan bi bebekti.Kizlar bu reflu icin yan yatirin diyolar geceleri, o yeterli olmaz mi? Yataktan daha guvenli gibi geliyor bana yatak sanki o kadar egimli degilmis gibi
İnşallah güzel geçecek canım, iyiye güzele odaklanalımHeyecanla alışveriş yapıp bebeklerine hazırlık yapanlara nasıl imreniyorum ben doğuma kadar içime sinerek hiç bişey alamıyorum hep riskim olduğu için misal perşembe günü serklaj yapılacak su kesesini patlatırsa hamilelik sonlanır enfeksiyon kaparsam su gelir doğuma kadar her gün her dakika sıkıntıyla geçecek