- 16 Eylül 2024
- 694
- 505
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.841
Sagol canim. Bakalim yarin belki giderim sonuc icin. Insallah temiz saglikli sonuclar alirizGrafikle anlaşılır hale gelir o doktora göstermen lazım oradaki sonuçlardan pek bişey anlaşılmaz bende daha sonuçlar almadim
Evet canım ama vajinal baktı bana detaylı görmek için. 13 cü haftadayım ben, çok net gösterdi kendini. Hareketlerini görünce o kadar garip oldumkiÇok şükür canım sağlıkla gelsinUltrasonda mı gördü cinsiyeti kaç haftalıktın ?
Bende haftaya ikili tarama testini yaptıracağım 12+4 olacağım acaba cinsiyeti öğrenir miyiz bizde meraktan çatlayacağım valla
Ay canim çok sevindimKızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor
Bazı doktorlar travma yaratabiliyor evet.Daha önce spekulum tecrübem var malesefo nedenle korkutuyor beni. Ama insallah kolaylikla gecer ne diyeyim. Bi doktora söyleyeyim de gerek duyarsa artik. Sagol canim tekrar
Bana hiç doktorum vajinal ultrason yapmadı kendisi biraz karşı zaten o yüzden sanmıyorumEvet canım ama vajinal baktı bana detaylı görmek için. 13 cü haftadayım ben, çok net gösterdi kendini. Hareketlerini görünce o kadar garip oldumkiİnşallah sen de tez zaman güzel haberini alırsın
Benim birden fazla tecrübem oldu ama ilki cok ağrılı acılı olmustu. Sonrakilerde de haliyle insan geriliyor. Digerleri o kadar zor olmasa da ben adını duyunca bile irkiliyorum malesef. Hic ihtiyac olmasa boyle seylere keske ama iste napalim. Saglik olsun.Bazı doktorlar travma yaratabiliyor evet.benim doktorum erkek ama çok anlayışlıydı sakinleşmemi bekledi sağ olsun. İnşallah senin de rahat geçer canım.
Evet canım malesef öyle dikkat edicez mecburenMecbur yaptıracağım canım iki şekilde de risk var zaten enfeksiyon kaparsan dikkat etmezsen serklajlıyken de erken doğum riskin var ama yaptırmayı bişey olsa ben kendimi suçlarım
Bana son kez vajinal baktı sanırım, bu haftalardan sonra vajinal bakılmıyor. Benimki sakindi başta sonra doktor öksür dedi hemen kıpırdamaya başladı. O an anladım aslında ne kadar küçük olsa da en küçük dış etkenden bile etkilendiğini. Allah bu duygusallığımızın sonunu hayır etsinBana hiç doktorum vajinal ultrason yapmadı kendisi biraz karşı zaten o yüzden sanmıyorumBende geçen hafta lekelenme yaşadım gittim hareketlendiğini görünce o kadar farklı hissettim ki seni çok iyi anlıyorum dünyanın en güzel duygusuymuş
Bakalım bizim ki gösterecek mi kendini
Canım ben pınar labne yiyordum beni sürekli ishal yaptı bir dene belki sende de işe yararOkadar psikolojim bozukki anlatamam 9 ayim nasıl gecicek bilmiyorum hoşaf incir ılık su zeytinyağı falan hiç bir işe yaramıyor neden böyle olduğumu bilmiyorum sanki taş yiyormuş gibi bağırsaklarım tıkanıyor ama doktorlar hiç bişey vermiyor bu konuda. ben kendim üç sefer lavman yaptım çünkü uzun süreler çıkamadım tuvalate sancidan ağladım evde. eşim bebek lavmani getirdi öyle rahatladım işte şuan tek umudum magnezyum kabızlık için iyi geliyormuş inşallah iyi gelirde bana aserdim şeyleri yiyebilrim iki aydır ispanak yemekten yeşile döndümbu arada canım haftalardir lahmacun istiyor bol limonlu
Kızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluşun :)Kızlar benim de ikili testim temiz çıktı. Doktorum gerek olursa fetal yaptırırsın demişti ama çok şükür gerek kalmadı. Cinsiyeti de öğrendim, erkek geliyor. Hep kendimi kız annesi olarak görüyordum, erkekle baş edemem diye düşünürdüm, bu duruma biraz şok oldumama sağlıkla gelsin esas olan o
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim de ikili testim temiz çıktı. Doktorum gerek olursa fetal yaptırırsın demişti ama çok şükür gerek kalmadı. Cinsiyeti de öğrendim, erkek geliyor. Hep kendimi kız annesi olarak görüyordum, erkekle baş edemem diye düşünürdüm, bu duruma biraz şok oldumama sağlıkla gelsin esas olan o
Haklısın kuzum erkenden almamak daha mantıklı. Benim de 19 aylık oğlum olduğundan herşeyimiz var. Cinsiyet belli olunca kıyafet alırım sadece inşallahCanim inanır mısın hic bisey almadim desem yeridirerkenden birseyler almayin diyip duruyorlar bi yandan. Bende cinsiyeti falan da ogrenmedik diye de biraz durdum almadik. Bide bazi seyler her zaman ihtiyac olmayabiliyor diyor bazi yeni dogum yapan arkadaslarim. Süt sagma pompasi mesela, 2 arkadasima hic lazim bile olmamis. Bebis dogsun ihtiyac halinde alirsin dediler. Ufak tefek daha ilk ogrendigimizde aldigimiz bir tulum bir takim bir iki de corap var sadece bizin aldigimiz. Birde mujde verirken kullandigimiz ayakkabilar sen aldin mi biseyler ?
Subat indiriminde ebebekten almak daha aklima yatiyor acikcasi. Epey zaman gecmis olacak o zamana daha iyi olur
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor
İnşallah canım benim çok sağol evet sanırım yaramaz olacak minnoşum ısırıcam onu doğuncaUnut gitsin canım çok şükür bak sonuçların tertemiz en küçükler zaten hep en yaramaz olurlar kendimden biliyorum
Küçük bir şaka yaptı minnoş annesine sadece bundan sonra ki tüm sürecin su gibi sağlıkla geçsin canım
Çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalımGözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Canımm çok teşekkür ederim Allah yaşatmasın birdaha böyle bisey inşallah hiç kimseye sağlıkla huzurla geçirelim bu süreçleri
Çok sağol canım benim inşallahAyy çok sevindim canım :) hayırlı uğurlu olsun bebiş sağlıkla gelsin
Çok sağol canım benim valla öyle oldu minnoş kuşum çok fena korkuttu annesini doğunca güzelce ısırılacakAy canim çok sevindimcanını sıkıp bosa üzüldün. Hepsi geldi gecti bak. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalim bebislerimizi tebrik ediyorum minnos kızçeyi
Kızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor