Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ama vajinal baktı bana detaylı görmek için. 13 cü haftadayım ben, çok net gösterdi kendini. Hareketlerini görünce o kadar garip oldumki İnşallah sen de tez zaman güzel haberini alırsın

Ay canim çok sevindim canını sıkıp bosa üzüldün. Hepsi geldi gecti bak. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalim bebislerimizi tebrik ediyorum minnos kızçeyi

Daha önce spekulum tecrübem var malesef o nedenle korkutuyor beni. Ama insallah kolaylikla gecer ne diyeyim. Bi doktora söyleyeyim de gerek duyarsa artik. Sagol canim tekrar
Bazı doktorlar travma yaratabiliyor evet. benim doktorum erkek ama çok anlayışlıydı sakinleşmemi bekledi sağ olsun. İnşallah senin de rahat geçer canım.

Evet canım ama vajinal baktı bana detaylı görmek için. 13 cü haftadayım ben, çok net gösterdi kendini. Hareketlerini görünce o kadar garip oldumki İnşallah sen de tez zaman güzel haberini alırsın
Bana hiç doktorum vajinal ultrason yapmadı kendisi biraz karşı zaten o yüzden sanmıyorum Bende geçen hafta lekelenme yaşadım gittim hareketlendiğini görünce o kadar farklı hissettim ki seni çok iyi anlıyorum dünyanın en güzel duygusuymuş
Bakalım bizim ki gösterecek mi kendini

Bazı doktorlar travma yaratabiliyor evet. benim doktorum erkek ama çok anlayışlıydı sakinleşmemi bekledi sağ olsun. İnşallah senin de rahat geçer canım.
Benim birden fazla tecrübem oldu ama ilki cok ağrılı acılı olmustu. Sonrakilerde de haliyle insan geriliyor. Digerleri o kadar zor olmasa da ben adını duyunca bile irkiliyorum malesef. Hic ihtiyac olmasa boyle seylere keske ama iste napalim. Saglik olsun.

Bana son kez vajinal baktı sanırım, bu haftalardan sonra vajinal bakılmıyor. Benimki sakindi başta sonra doktor öksür dedi hemen kıpırdamaya başladı. O an anladım aslında ne kadar küçük olsa da en küçük dış etkenden bile etkilendiğini. Allah bu duygusallığımızın sonunu hayır etsin

Canım ben pınar labne yiyordum beni sürekli ishal yaptı bir dene belki sende de işe yarar En azından zararsız.

Ayy çok sevindim canım :) hayırlı uğurlu olsun bebiş sağlıkla gelsin

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluşun :)

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah

Haklısın kuzum erkenden almamak daha mantıklı. Benim de 19 aylık oğlum olduğundan herşeyimiz var. Cinsiyet belli olunca kıyafet alırım sadece inşallah

İnşallah canım benim çok sağol evet sanırım yaramaz olacak minnoşum ısırıcam onu doğunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…