Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa çok sevindim canım inan hep aklımdaydın sen de Buket de. İnşallah Buket'in de güzel haberlerini alırız. Sağlıkla gelsin prensesin çok çok sevindim

Yine sen bilirsin canım ama o kadar can acıtıcı bir şey değil benim canım çok tatlıdır. Yine doktorunla konuş o yönlendirir mutlaka

Çok çok sevindimmmmmm cok sukur sağlıkla büyüsün inşallah Rabbım bir daha böyle endişe, stres yaşatmasın..
Evde 3 tane prenses var artık

Yaa çok sevindim canım inan hep aklımdaydın sen de Buket de. İnşallah Buket'in de güzel haberlerini alırız. Sağlıkla gelsin prensesin çok çok sevindim
Canımmm çok teşekkür ederim öyle stresli bir durum ki Allah kimseye göstermesin inşallah sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah

Grafikle anlaşılır hale gelir o doktora göstermen lazım oradaki sonuçlardan pek bişey anlaşılmaz bende daha sonuçlar almadim

Ayyyy çok şükür canım valla rüyalarıma bile girmiştin hergün her saat girip baktım senden haber var mı diye nasıl sevindim anlatamam , sağlıkla gelsin kızçen

Ne kadar şanslı eşler var ya şu dünyada benim eşim de istediklerimi almıyor diye kendime ek gelir oluşturdum ordan alıyorum

Ayyyy çok şükür canım valla rüyalarıma bile girmiştin hergün her saat girip baktım senden haber var mı diye nasıl sevindim anlatamam , sağlıkla gelsin kızçen
Yaaa canım çok teşekkür ederim. O kadar beklemiyordum ki dünya başıma yıkıldı sandım 12 gündür su yaşadıklarımı hemen unutmak istiyorum Allah başka sıkıntı vermesin bu kadar ile kalsın inşallah sağlıkla gelsin evlatlarımız inşallah

Kızlar benim de ikili testim temiz çıktı. Doktorum gerek olursa fetal yaptırırsın demişti ama çok şükür gerek kalmadı. Cinsiyeti de öğrendim, erkek geliyor. Hep kendimi kız annesi olarak görüyordum, erkekle baş edemem diye düşünürdüm, bu duruma biraz şok oldum ama sağlıkla gelsin esas olan o

Unut gitsin canım çok şükür bak sonuçların tertemiz en küçükler zaten hep en yaramaz olurlar kendimden biliyorum
Küçük bir şaka yaptı minnoş annesine sadece bundan sonra ki tüm sürecin su gibi sağlıkla geçsin canım

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Çok şükür canım sağlıkla gelsin Ultrasonda mı gördü cinsiyeti kaç haftalıktın ?
Bende haftaya ikili tarama testini yaptıracağım 12+4 olacağım acaba cinsiyeti öğrenir miyiz bizde meraktan çatlayacağım valla

Yine sen bilirsin canım ama o kadar can acıtıcı bir şey değil benim canım çok tatlıdır. Yine doktorunla konuş o yönlendirir mutlaka
Daha önce spekulum tecrübem var malesef o nedenle korkutuyor beni. Ama insallah kolaylikla gecer ne diyeyim. Bi doktora söyleyeyim de gerek duyarsa artik. Sagol canim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…