- 3 Eylül 2015
- 466
- 576
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.821
Yaa çok sevindim canım inan hep aklımdaydın sen de Buket de. İnşallah Buket'in de güzel haberlerini alırız. Sağlıkla gelsin prensesin çok çok sevindimKızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor
Yine sen bilirsin canım ama o kadar can acıtıcı bir şey değil benim canım çok tatlıdır. Yine doktorunla konuş o yönlendirir mutlakaZaten o spekulum benim her zaman korkulu rüyam malesef.. o basli basina beni germeye korkutmaya yetiyor. Bakalim korkmazsam cumartesi kontrolüm var o zaman bir söylerim doktora. Oncesinde bana devletteki baska bir dr bir tane fitil verdi 5li miydi galiba ben 2sini zor kullandim. Inanilmaz kuruluk falan yapti ama tüm akıntım kesilmisti. Hala da o ilk zamanlarki sari akintim olmuyor o fitilden sonra mesela. Olsa da cok arada oluyor. Faydasi oldu heralde ama ben biraktim. Yine olmadi bir sorayim bakalim ne der.
Ay inşallah canım yaaa 12 gündür gözümde yaş kalmadı Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah bu sıkıntı gelmiş geçmiş olsun kızcem bi doğsun ısırıcam onuOyyy masallah çok şükür kuzummm hersey yolunda olacak insallahh. Saglikla gelsin kızımız
Çok çok sevindimmmmmm cok sukur sağlıkla büyüsün inşallahKızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor
Canımmm çok teşekkür ederim öyle stresli bir durum ki Allah kimseye göstermesin inşallah sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallahYaa çok sevindim canım inan hep aklımdaydın sen de Buket de. İnşallah Buket'in de güzel haberlerini alırız. Sağlıkla gelsin prensesin çok çok sevindim
Çok teşekkür ederim kuzucum çok sağol evde üstünlük biz kızlarda eşim artık huniyle gezsin evdeÇok çok sevindimmmmmm cok sukur sağlıkla büyüsün inşallahRabbım bir daha böyle endişe, stres yaşatmasın..
Evde 3 tane prenses var artık
Grafikle anlaşılır hale gelir o doktora göstermen lazım oradaki sonuçlardan pek bişey anlaşılmaz bende daha sonuçlar almadimKizlar selamlaar pek ugrayamadim buralara. Biraz stresli yogun bir hafta sonu gecirdim diyebilirim. Cuma günü baslayan su gibi birsey gelmesi dün de bir kere gelerek hala düne kadar devam etti. Doktor normal dese de ister istemez endise ettim hep.
Persembe günü 2li tarama icin kan vermistim kan sonucum cikmis ama anlasilir birsey yok pek onun sonucunu doktordan mi almak gerekiyor tecrübeli arkadaslarim bilgi verebilir mi ?
Canım çok sevindimKızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor
Amin canımmm çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah minnoşlarımızzzCanım çok sevindimrabbim sağ sağlim kucaklarimiza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim kuzucum çok sağol evde üstünlük biz kızlarda eşim artık huniyle gezsin evde
Ayyyy çok şükür canım valla rüyalarıma bile girmiştin hergün her saat girip baktım senden haber var mı diye nasıl sevindim anlatamam , sağlıkla gelsin kızçenKızlar çok şükür fetal DNA sonucum temiz geldi şükürler olsun. Yarın riskli gebelik uzmanından randevu aldım organlarına da bi bakılsın içimiz rahatlasın. Cinsiyetimizi de öğrendik 3. kızım geliyor
Amin canım inşallah hepimizin minnoşları sağlıkla gelsinöyle olacak sanki.. Siz iyi olun da gerisi her şekilde yolunu bulur
Ne kadar şanslı eşler var ya şu dünyada benim eşim de istediklerimi almıyor diye kendime ek gelir oluşturdum ordan alıyorumBence bunu eşini tanıyarak çözebilirsin. Çalışmıyorum ama gelirim var 14 yıllık evliyim ve hala 1. tartışma konumuzdur bu. Benim eşim kabul etmiyor mesela benim bir şeyi karşılamama ben hallederim dediğimde sen kendine harca ben neden varım diyor.
Yaaa canım çok teşekkür ederim. O kadar beklemiyordum ki dünya başıma yıkıldı sandım 12 gündür su yaşadıklarımı hemen unutmak istiyorum Allah başka sıkıntı vermesin bu kadar ile kalsın inşallah sağlıkla gelsin evlatlarımız inşallahAyyyy çok şükür canım valla rüyalarıma bile girmiştin hergün her saat girip baktım senden haber var mı diye nasıl sevindim anlatamam , sağlıkla gelsin kızçen
Unut gitsin canım çok şükür bak sonuçların tertemiz en küçükler zaten hep en yaramaz olurlar kendimden biliyorumYaaa canım çok teşekkür ederim. O kadar beklemiyordum ki dünya başıma yıkıldı sandım 12 gündür su yaşadıklarımı hemen unutmak istiyorum Allah başka sıkıntı vermesin bu kadar ile kalsın inşallah sağlıkla gelsin evlatlarımız inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar benim de ikili testim temiz çıktı. Doktorum gerek olursa fetal yaptırırsın demişti ama çok şükür gerek kalmadı. Cinsiyeti de öğrendim, erkek geliyor. Hep kendimi kız annesi olarak görüyordum, erkekle baş edemem diye düşünürdüm, bu duruma biraz şok oldumama sağlıkla gelsin esas olan o
Çok şükür canım sağlıkla gelsinKızlar benim de ikili testim temiz çıktı. Doktorum gerek olursa fetal yaptırırsın demişti ama çok şükür gerek kalmadı. Cinsiyeti de öğrendim, erkek geliyor. Hep kendimi kız annesi olarak görüyordum, erkekle baş edemem diye düşünürdüm, bu duruma biraz şok oldumama sağlıkla gelsin esas olan o
Daha önce spekulum tecrübem var malesefYine sen bilirsin canım ama o kadar can acıtıcı bir şey değil benim canım çok tatlıdır. Yine doktorunla konuş o yönlendirir mutlaka