Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Diyestisyenin verdigini de yiyemiyorum ki protein de yiyemiyorum ay valla doktora cumartesi protein tozu soracagim bu isten baska turlu cikamayacagim yoksa ya

Kasım indirimlerinden neler alıyorsunuz ya da aldınız kızlar bizimle de paylaşın bu arada şubatta da e bebek indirimleri oluyor bilmeyen varsa haberiniz olsun
Canım biz, bebeğe hazırlık çamaşırları evde kurutmayalım diye kurutma aldık yeni yıl fiyatları gelmeden alacaklara tavsiyedir beyaz eşyaya zam gelir çünkü. Bebek için zıbın , hastane çıkışları, çoraplar eldiven. Bebek battaniyesi, Mothercare 3 lü bebek havlusu. Müslin çoklu bezler ağız bezleri aldık Pamuk şampuan duş malzemeleri. Yataş juno yatak aldık. Bebeğimin anne yanı yatağı var. Bebek arabası oto koltuğu ve odaya gardrop şifonyer bakacağız. Bir de arkadaşımla konuştuk Babyjam anakucağını mutlaka al dedi 2 li set ona bakacağım.

canım ben de bir dönem tekrarlayan mantar enfeksiyonu oldu neredeyse 1 sene çektim. Ben çözümü seyreltilmiş sirke ile buldum. Verdikleri fitil geçiriyordu bir süre sonra tekrarlıyordu
1. şekerli şeyler çok etkiliyor. Şekeri mümkünse kes. Candida mantarı ise şeker inanılmaz etkiliyor. Kestiğimde azalıyordu etkileri
2. Doğal, organik elma sirkesini seyreltip bir pamuk yardımı ile vajinayı temizledim. Bunu günde 2 kez yaptım.

sıkı iç çamaşarı ve pantolon artırıyor mümkünse geniş vajinanı hava aldırak şeyler giymeye çalış. Çok sıkıntılı mantar gerçekten ağladığımı biliyorum kaşıntısından umarım kısa sürede geçer.

Teşekkür ederim. Sirkeyi doktoruma soracağım mutlaka. Çoğunlukla evdeyim zaten ve normalde de günde kaç kez iç çamaşırı değiştirdiğimi sayamam bile asla ıslak bırakmam ama niyeyse tekrarladı. şekeri keseyim bakalım pazartesi muayene edecek doktorum inşallah etki eder.

Evet internetten randevusunu ararken kadın doğum olarak bakın yoksa dediğiniz gibi oluyor
Medine kahraman kaya
Çok güzel anlatıyor. Başından savmiyor asla,merak ettiğinizi sorduğunuzda "acele edin " tavrı olmuyor
İnş randevu alacağım zaman denk gelirim canım çünkü dünden beri çok yoruldum sabah 8 buçuktan beri hastanede boş boş oturuyorum

Doktor kızabilir sorduğunda bazıları çok tersliyor genelde alternatif tıpla ilgili konularda biraz sert çıkabiliyorlar ben de ilaç dışında bir şeyler kullanma yanlısı değildim ama artık çözüm bulamadığım noktada (zararı olmayacağını düşündüm kendimce ) denedim ve cidden çok etkisi oldu. Umarım tekrarlayan bir mantar değildir.

Benim bir arkadaşım gluten diyeti yaparak çözmüştü hamile değildi tabi o. Diyetle çözmüştü aklında olsun belki bir süre dikkat edip durumunu gözlemleyebilirsin

Ya evet benim doktorum da kızar gibi geliyor geçen bir soru sordum kadınlar kulübü okumayı bırak dedi bana gülerek ama yine de sormadan da içim rahat etmez şuan ekstra dikkat ettiğimiz için

İlk zamanlar düşük tehlikesi olduğu için kullanmıştım bir şişe ama bırakınca daha beter devam etti
O zaman doktoruna sor kar zarar durumuna göre ilaç veriyor zaten drlar
Kasım indirimlerinden neler alıyorsunuz ya da aldınız kızlar bizimle de paylaşın bu arada şubatta da e bebek indirimleri oluyor bilmeyen varsa haberiniz olsun
Valla benim oğlumda çoğu şey olduğu için şimdilik bişey almadım. 6. Aydan sonra başlarım eksik şeyleri almaya. Hiç kullanılmayan çok eşyam var o yüzden ilk zamanlar için fazla şey almayı düşünmüyorum çabuk büyüyolar zaten. Ama cinsiyeti adına temsili bi kıyafet Alıcam en kısa zamanda.
Diyestisyenin verdigini de yiyemiyorum ki protein de yiyemiyorum ay valla doktora cumartesi protein tozu soracagim bu isten baska turlu cikamayacagim yoksa ya
O zaman sen en kısa zamanda görüş domtorunla en iyi o bilir

Kizlar selamlaar pek ugrayamadim buralara. Biraz stresli yogun bir hafta sonu gecirdim diyebilirim. Cuma günü baslayan su gibi birsey gelmesi dün de bir kere gelerek hala düne kadar devam etti. Doktor normal dese de ister istemez endise ettim hep.
Persembe günü 2li tarama icin kan vermistim kan sonucum cikmis ama anlasilir birsey yok pek onun sonucunu doktordan mi almak gerekiyor tecrübeli arkadaslarim bilgi verebilir mi ?

Canım doktora grafik gidiyor doktordan alman gerekiyor. Su gibi akıntı için de şunu söyleyebilirim. Bende de vardı ve mantar olduğumu öğrendim. Sen alttan muayene oldun mu?

Canım sonuçları doktor veriyor. Bir rapor çıkarıyorlar sistemden o değerlere göre. Kontrol sırası alıp doktora 2. li tarama sonucu için geldim dersen yardımcı oluyorlar.

Canim inanır mısın hic bisey almadim desem yeridir erkenden birseyler almayin diyip duruyorlar bi yandan. Bende cinsiyeti falan da ogrenmedik diye de biraz durdum almadik. Bide bazi seyler her zaman ihtiyac olmayabiliyor diyor bazi yeni dogum yapan arkadaslarim. Süt sagma pompasi mesela, 2 arkadasima hic lazim bile olmamis. Bebis dogsun ihtiyac halinde alirsin dediler. Ufak tefek daha ilk ogrendigimizde aldigimiz bir tulum bir takim bir iki de corap var sadece bizin aldigimiz. Birde mujde verirken kullandigimiz ayakkabilar sen aldin mi biseyler ?
Subat indiriminde ebebekten almak daha aklima yatiyor acikcasi. Epey zaman gecmis olacak o zamana daha iyi olur

Canım doktora grafik gidiyor doktordan alman gerekiyor. Su gibi akıntı için de şunu söyleyebilirim. Bende de vardı ve mantar olduğumu öğrendim. Sen alttan muayene oldun mu?
Tamam canim o zaman gidip alayim devlette yaptırmistim 2liyi. Teşekkür ederim cevabin için ❤
Alttan muayene olmadim canim yok. Ama benim akinti gibi denemez baya cis yapar gibi akiyor yani. Akıntı az olur. Dustan ciktim mesela,ayıptır söylemesi bi baktim ta ayak bilegimin ordan akiyor bildigin su yani.

Benim şöyle oluyordu mesela çok sık tuvalete gittiğim için afedersin iç çamaşırımda mukussuz bildiğin su oluyordu. Hatta 3 gün önce yine oldu ve mantarım tekrarladı. Bence özeldeki doktorunla konuşup alttan muayene olabilirsin. Spekulum ile çok kısa bakıyorlar en azından mantar, enfeksiyon varsa önlemini alırsın erkenden yine de sen bilirsin canım.

Ay insallah degildir canim mantar falan ya. Bende biraz korkuyorum alttan muayene olmaya. Ultrasonla baktigi seyle mi bakiyor mantara da canim yoksa sadece spekulum ile gözle muayene seklinde mi ? Ay herseyden cekinir oldum simdi bebisi korumak için. Sende kaşıntı falan var mi ? Dedigin gibi ic camasirim normal su gibi islak oluyor

Bende çok korkuyordum ama inan korktuğum kadar değilmiş. Spekulum ile gözle muayene etti zaten 3-4 saniye sürdü benim. Çok hafif canım yandı o da kendimi kastığım için kendimi kasmasam acımazdı eminim. Pazartesi bir daha muayene edecek mesela ama artık daha rahatım. benim de kaşıntım hiç yok neyse ki. Ama akıntım oluyor. Dün fitil koydum 3 gün sonra bir daha koyacağım inşallah geçer bakalım.

Zaten o spekulum benim her zaman korkulu rüyam malesef.. o basli basina beni germeye korkutmaya yetiyor. Bakalim korkmazsam cumartesi kontrolüm var o zaman bir söylerim doktora. Oncesinde bana devletteki baska bir dr bir tane fitil verdi 5li miydi galiba ben 2sini zor kullandim. Inanilmaz kuruluk falan yapti ama tüm akıntım kesilmisti. Hala da o ilk zamanlarki sari akintim olmuyor o fitilden sonra mesela. Olsa da cok arada oluyor. Faydasi oldu heralde ama ben biraktim. Yine olmadi bir sorayim bakalim ne der.

Oyyy masallah çok şükür kuzummm hersey yolunda olacak insallahh. Saglikla gelsin kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…