- 13 Temmuz 2023
- 631
- 736
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.781
Umarım ilaç da bakım da etki eder ve rahat edersinDeneyeyim canım kuru kalması gerektiğini biliyorum ama o tarz bir şey yapmıyordum denemekte fayda var.
İnsallah canım sağlıklı gebelik geçirelimEvet onu da aldım pek etki etmedi bana ama ağrım siddetlenmisti ondan da olabilir. İnşallah bir daha yaşamayız, hiçbirimiz yaşamayalım
Bol bol su iç canım bazen ilaclar bile etki etmeye biliyormus kroniklesebilirmis su içmeye devamTeşekkür ederim adaçayı hamilelikte zararlı bir de onu vajianama tutmayayım canım ne olur ne olmaz insan her şeyi düşünüyor. Bakalım bu sefer farklı bir fitil verdi belki geçer.
Evet suyu daha da arttırmam gerekBol bol su iç canım bazen ilaclar bile etki etmeye biliyormus kroniklesebilirmis su içmeye devaminsallah bir an evvel gecer
Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsınEvet suyu daha da arttırmam gerekteşekkür ederim inşallah.
Teşekkür ederim canım pazartesi gittiğimde sorayım. Tatlı çok yemiyorum ama arada kaçamak oluyor tabiÇok geçmiş olsun canım umarım çabucak atlatırsınKuzenimde 5 aylık hamile o da sürekli tekrarlayan mantar ile uğraşıyor kendisi birde hemşire tatlıyı tamamen kesti ve 1 lt suya 2 yemek kaşığı doğal elma sirkesi ekliyor pamuğu bu suyla ıslatıp onunla silme işlemi yapıyor. Baya iyi geldiğini söyledi sende doktoruna danışarak deneyebilirsin canım umarım şifa olur :)
Rica ederim canım :)Teşekkür ederim canım pazartesi gittiğimde sorayım. Tatlı çok yemiyorum ama arada kaçamak oluyor tabizararlı olduğunu biliyorum ama tamamen kesemiyorum
Yaa ben vitamini bile öğürmeden yutamıyorum onu hiç yutamam herhalde canımRica ederim canım :)
Birde eğer miden hassas değilse sabahları hap gibi 1 diş sarımsak yutuyordu doğal antibiyotik niyetine bunu da deneyebilirsin bak
İnşallah faydasını görürsün canım , ben kefire bayılırdım hamilelik öncesi şuan asla içemiyorum tadı o kadar kötü geliyor ki kokusuna bile tahammülüm yokYaa ben vitamini bile öğürmeden yutamıyorum onu hiç yutamam herhalde canımkefir içiyorum bol probiyotik ama faydası oluyor mu bilmiyorum.
İnşallah teşekkür ederim canım.. ya zamanla geçer belki hassasiyetin. Kaç haftalıksın?İnşallah faydasını görürsün canım , ben kefire bayılırdım hamilelik öncesi şuan asla içemiyorum tadı o kadar kötü geliyor ki kokusuna bile tahammülüm yok
Dediklerininizin hepsini almış olmamBu arada tecrübeli anne olarak kesinlikle almalısınız diyebileceğim bir kaç şeyi ben paylaşayım.
Emzirirken oluşabilecek meme ucu yaraları için gümüş kapak almanızı şiddetle öneririm. Benim kurtarıcım oldu, çok işe yarıyor.
Yine meme ucu yaraları için emzirirken silmeye gerek kalmayan lansinohun lanolinli meme ucu kremini öneririm.
Pierre cardinin babybjörn muadili ana kucağı var. Aylarca kullandım şimdi nasipse ikinciye de kullanacağım. Elim ayağım olmuştu o benim. O da tavsiyemdir.
Pişik için oğlum 19 aylık hala elimin altında sürekli bulundurduğum recream bebek bakım kremini aşırı öneririm. Tek kullanımda acayip fark yaratıyor.
Kulak içi ateş ölçer alabilirsiniz indirimli denk gelirse.
Ben babyjemin ayaklı banyo küvetini kullanıyorum. Küvet alırken ayaklı alırsanız ilk aylarda çok rahat edersiniz onu da hatırlatmış olayım.
Yine ilk aylarda sling ya da kanguru öneririm. Evde iş yaparken falan kucağınızda mışıl mışıl uyuyor bebekler çok kurtarıcı oluyor. Ben babybjörnün kangurusunu kullandım, çok memnunum.
Aklıma geldikçe yine yazarım..
11+4 olduk bugün , benim her günüm başka oluyor bazen bayılarak yediğim şeyi ertesi gün tiksiniyorum inşallah bu gitgelli durum çabucak biterİnşallah teşekkür ederim canım.. ya zamanla geçer belki hassasiyetin. Kaç haftalıksın?
Ben tekstil ürünleri hariç onda da ağız mendilleri aldım kargoda da.. Bebek arabası, park yatak, ateş ölçer, gümüş kapak, süt sağma makinesi, ana kucağı falan pahalı olanları hep takip ettik aldık çok şükür bi kaç indirimi paylastim.. BabyMall da büyük parçalar daha ucuz oluyor bakın mutlaka.. e bebek evet şubatta indirim oluyormuş o zaman da eksiklere devam edeceğimKasım indirimlerinden neler alıyorsunuz ya da aldınız kızlar bizimle de paylaşınbu arada şubatta da e bebek indirimleri oluyor bilmeyen varsa haberiniz olsun
2. trimesterda şikayetlerin hafifler canım muhakkak. Az kalmış11+4 olduk bugün , benim her günüm başka oluyor bazen bayılarak yediğim şeyi ertesi gün tiksiniyorum inşallah bu gitgelli durum çabucak biter
Yolu bir yarılasak şöyle 20 haftalık olsak kocaman bir oh çekeceğiz valla ama zaman o kadar yavaş geçiyor ki2. trimesterda şikayetlerin hafifler canım muhakkak. Az kalmış
Evet internetten randevusunu ararken kadın doğum olarak bakın yoksa dediğiniz gibi oluyorHangi doktor canım şehir hastanesinin sistemi de çok değişik bir gün gebeye bakıyorsa başka bir gün gebeye bakmıyor yazıyor zaten dikişi peritonolog atacak sonrasında takipi kadın doğum yapacak
Evet bir yanım hemen geçsin istiyor bir yanım tadını çıkarmakYolu bir yarılasak şöyle 20 haftalık olsak kocaman bir oh çekeceğiz valla ama zaman o kadar yavaş geçiyor ki
Bugün bir arkadaşım doğum yaptı onun yanından geldim biraz önce birde ikizleri oldu zorlu bir süreç ve doğum geçirdi ama kucağıma aldığım anda her şeyi unuttum diyor o kadar etkilendim ki anlatamamEvet bir yanım hemen geçsin istiyor bir yanım tadını çıkarmaközellikle 3.trimester 3 yıl gibi geçiyormuş bakalım bizlerin kaç yıl geçecek?
Yaa ne güzel. Allah bizim de kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBugün bir arkadaşım doğum yaptı onun yanından geldim biraz önce birde ikizleri oldu zorlu bir süreç ve doğum geçirdi ama kucağıma aldığım anda her şeyi unuttum diyor o kadar etkilendim ki anlatamam
Bir an önce Mayıs gelsin istiyorum
Bence normal canım, bana verdiği seninkinin 10 katı. O yüzden bana haftada 2 dedi muhtemelen. Benim doktorum çok takıntılı bence sıkıntılı bir durum olma ihtimali olsa asla vermezdi ilacı çok güveniyorum.Benimki 2000 canim normal o zaman her aksam içmem?